ZorhaK
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 259
Arkadaşlar eskiden litrelik kola(pepsi de olabilir) şişelerinin altında mavi bir kapak oluyordu.Hatta o kapağı çıkarınca kola şişesi ayakta duramıyordu altı ovaldi.
Dediğim şişenin resmini arıyorum.Hatırlayanlardan ulaşan olursa çok sevineceğim.Bir iş için lazım da..
Düzenleme:Sanırım eski pepsi şişeleri böyleydi.
Düzeneleme:Bir arkadaş bulduğunu söylemiş.. sizce altta görünen siyah kapak mı yoksa kalan kola mı?Ya da bizim bahsettiğimiz şişe bu mu?Alttaki kapak olsa bile Türkiyedeki kola şişelerine benzemiyor biraz geniş bir şişe
buyrun bahsi geçen resim
Sanırım bulundu arkadaşın verdiği siteden bir resim daha buldum daha çok belli oluyor kapak oldugu:
burda da net
Ancak başka ülkenin şişeleri bunlar..
Dediğim şişenin resmini arıyorum.Hatırlayanlardan ulaşan olursa çok sevineceğim.Bir iş için lazım da..

Düzenleme:Sanırım eski pepsi şişeleri böyleydi.
Düzeneleme:Bir arkadaş bulduğunu söylemiş.. sizce altta görünen siyah kapak mı yoksa kalan kola mı?Ya da bizim bahsettiğimiz şişe bu mu?Alttaki kapak olsa bile Türkiyedeki kola şişelerine benzemiyor biraz geniş bir şişe
buyrun bahsi geçen resim
sanirim budur http://ahkaba.blogspot.com/
meraklisindan bir sitede buldum coca coke nin sisesi ve alti siyah olani var. bir ornek
![]()
Sanırım bulundu arkadaşın verdiği siteden bir resim daha buldum daha çok belli oluyor kapak oldugu:

burda da net

Ancak başka ülkenin şişeleri bunlar..