GeneralCrowbar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Ben eski internet kültürünü tercih ediyorum ama sizede sormak istedim 

Eski kültür forever
ama cidden,eskisi Z Kuşağından daha iyi
eski kameraların kalitesi bile şimdiki kameralardan daha iyi hissetiriyor.ama cidden,eskisi Z Kuşağından daha iyi
bkz:me at zooeski kameraların kalitesi bile şimdiki kameralardan daha iyi hissetiriyor.
eskiden sadece terbiyeli insanlar vardı,bazen troller vardı ama onlar çok azdı.Bende aynı fikirdeyimEski daha iyi çünkü ortada bu kadar siber zorbalık,mobbing,taciz,küfür,tehdit ve klavye delikanlılığı yoktu.
hocam yemin ederimki o zamanı çok özlüyorumeskiden sadece terbiyeli insanlar vardı,bazen troller vardı ama onlar çok azdı.Bende aynı fikirdeyim
mesela bir örnek vereyim,
Eski İnternet
-Arkadaş olalım mı?
-Olur!
Şuan İnternet
-Senin ben ********** ####### !!!!!!!! ???????
-tamam ab
bende çok yaşayamadan Z Kuşağı çıktı zaten.O zamanlarda yaşamadım ama yaşamayı çok isterdim![]()
bende çok yaşayamadan Z Kuşağı çıktı zaten.
O zamanlarda yaşamadım ama yaşamayı çok isterdim![]()
Bu sadece sosyal medya değil.2005 den önce ki insanların yaşam tarzı hayatları daha iyiydi.Şuan TikTok vb uygulamalar çıktı teknoloji cidden çok önemli bir şey ama yan etkileri de var.2005 li yıllardan önce yaşamak çok isterdimFacebook çıktı mertlik bozuldu. Hele diğer sosyal medya uygulamaları iyice bozdu. 2007de halen daha ingilizce iken facebook'a kayıt olmuştum. Ondan önce Msn messengerda takılırken bizden öncekiler ise ICQ,mIRC takılıyorlardı. Tabi arada internet ortamında yonja,orkut gibi sosyal platformlarda vardı.