eski bir cd'den windows'a uygulamayı yükeyemedim

Burakdl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba.1999 yılına ait britannica cd'sinden bilgisayarıma uygulamayı yükleyeceğim.Ancak setup yok ve sanırım farklı bir yoldan yükleniyor ve ben bu yolu bilmiyorum.Teknik destek ekibi bir yükleme kılavuzu yayınlamış. Ancak 5. maddeden sonrasını anlayamadım.Klavuzun pdf'sini ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Merhaba.1999 yılına ait britannica cd'sinden bilgisayarıma uygulamayı yükleyeceğim.Ancak setup yok ve sanırım farklı bir yoldan yükleniyor ve ben bu yolu bilmiyorum.Teknik destek ekibi bir yükleme kılavuzu yayınlamış. Ancak 5. maddeden sonrasını anlayamadım.Klavuzun pdf'sini ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim
Dosya araman gerekiyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada o program 16 bitse ve sen 64 bit Windows kullanıyorsan 3. parti bir yazılım olmadan çalıştıramazsın.

Burakdl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Peki ne yapmam lazım çalıştırmak için? Bu konulara çok yabancıyım madde 4 ve 5 de yazdığı gibi C de disc1 ve disc2 adında dosyaları açtım, ondan sonra tıkandım.

Detaylı açıklamak için vakti olan varsa, yardımcı olursa çok sevinirim.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,991
Peki ne yapmam lazım çalıştırmak için? Bu konulara çok yabancıyım madde 4 ve 5 de yazdığı gibi C de disc1 ve disc2 adında dosyaları açtım, ondan sonra tıkandım.

Detaylı açıklamak için vakti olan varsa, yardımcı olursa çok sevinirim.
dosbox ile deneyin, eğer dos ortamında çalışan bir uygulamaysa kesin sonuç alırsınız

pdf'ye baktım da ben de bir şey anlamadım. Ama büyük ihtimalle dos uygulamasıdır

Burakdl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
dosbox ile nasıl yapacağımı bilmiyorum ama biraz bakayım.Teşekkür ederim.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,911
Yüklenecek uygulama yokmuş. Dosyaları önceden hazıladığın dizinlere kopyalayıp, ayar dosyalarını düzenleyecekmişsin. O ayar dosyalarını Windows 10 tanımayabilir.