Eset start smartdan sonra bilgisayarı açamıyorum

alivedead

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıkta belirttiğim gibi eset yükledim ve sonra bilgisayarı ilk kapatışımda bidaha masaüstüne gelemedim bilgisayar açılıyor fakat parola ekranında mause ve klavye kitleniyor saatte takılma yok ama hiç bir türlü paraloyı yazamıyorum. Lütfen yardım edin.:crying:

koko20000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
esed smard security yüklemeyin gerekli olan dll vesayre temizlemez siler panda antivirus pro 2013 yükle tavsiyem bende format attım dün akşam esed den dolayı kolay gelsin.

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başlıkta belirttiğim gibi eset yükledim ve sonra bilgisayarı ilk kapatışımda bidaha masaüstüne gelemedim bilgisayar açılıyor fakat parola ekranında mause ve klavye kitleniyor saatte takılma yok ama hiç bir türlü paraloyı yazamıyorum. Lütfen yardım edin.:crying:

Başka bir güvenlik yazılımı yüklü mü?

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ben yükledim esed smart security 6 herşey normal :confused1: Bahsettiğiniz esed in fakrklı bi programıysa onu bilemiyicem

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Birden fazla güvenlik yazılımı yüklüyse onların çakışmasından dolayı kitleniyor olabilir; ama bilgisayarın kitlendiği aşamada güvenlik yazılımları çalışmaya başlıyor mu bilmiyorum.

Bilgisayarı güvenli modda çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Güvenli modda açıp kaldırmayı denedinmi?

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ben yükledim esed smart security 6 herşey normal :confused1: Bahsettiğiniz esed in fakrklı bi programıysa onu bilemiyicem

Eset SmartSecurity 3' ten beridir Eset kullanıyorum, hiçbir hatasını görmedim...

Konuyu açan arkadaşın derdine de güvenli modda pc yi açarak uninstall yapmak çare olacaktır... Kolay gelsin, selâmetle

alivedead

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunu çözdüm arkadaşlar bilgisayar kapalı iken windows 8 ise güvenli moddan da açılmıyor bir şekilde kurcalayarak sistem geri alma ekranını buldum ve geri aldım hiç bir verim silinmedi sorunla karşılaşanlara açıklayayım bios ekranında baktım tab f12 tuşları gibi seçenekler var taba bastım eskiden olduğu gibi f8 e basılan ekran geldi f8e bastım ve sistem geri yükleme ekranı geldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 2 gün önce ess5 i kaldırıp ess6 yükledim, pcyi tekrar başlattığımda hoşgeldiniz yazısında pc kitlenmeye başladı, pcye attığım reslerin haddi hesabı yok, her seferinde aynı kitlenme sorunuyla karşılaştım, pc hoşgeldinizden öteye geçemiyodu, ess5 i yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım bugüne kadar, 6. sürüm bence hatalı, pcyi güvenli modda açıp 6 yı sildim, 5 i tekrar geri yükledim, 6yı daha da hayatta kurmam...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Arkadaşlar bu sorunun nedeni eğer 64bit bir w8 kullanıyorsanız kurduğunuz 32bit antivirüs programlarıdır..

Hatta bazı antivirüs programları w8 le hiç uyumlu değiller.. W8 e antivirüs programı kurarken dikkat edin..

*GameOver*

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
esed smart 6'yı kullanmayın microsoft'un kendi güncellemesi yaparken bile güncellemeleri tarayıp virüs algılayıp onu bozup silmeye çalışıyor system32 netfreamwork'leri çökertiyoz seviyeyi çok yüksek yapmış eset yanlış yapmış kesinlikle önermiyorum ben eset yüzünden 4 5 defa üst üste format attım en son eseti kurmayınca pc düzeldi

BilgisayarcıKız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarıma eset programını indirdim ve başka virüs programımda vardı sonra bilgisayar yeniden başlatıldı ama açılmıyor normal başlat diyorum olmuyo diğer seçenekte onar başlat ona tıklayıncada cd felan diyor ama yok napıcam bilmiyorum fotoğraflarım hep var ve d de değil. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Güvenli mod seçeneğinide denedim bu arada ama gene olmadı.

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Eset eskiden iyiydi arkadaşlar. Şu an hiçbirini tavsiye etmiyorum yerleşik antivirüs işinizi görür.

---- Mesajlar birleştirildi ----

@Halktan Biri hocam yine trolledi bu balıkçılar beni, kilitleyin konuyu size zahmet :(

Son düzenleme:

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4645871)

Son düzenleme: