- Reaksiyon puanı
- 23,439
Silahlı olanın save dosyası elinde patladı.Call of Duty gibi
Sanırım birdaha ışınlanmaz save yaptığı bölgeye
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Silahlı olanın save dosyası elinde patladı.Call of Duty gibi
Allah'a hesap veriyor şu anSilahlı olanın save dosyası elinde patladı.
Sanırım birdaha ışınlanmaz save yaptığı bölgeye![]()
Cidden başka bir planı var galiba Ermenistan'ın çok saçma bu yaptıklarıXocavənd ilçesinde 1 adet S-300 Füze sistemini vurmuş bulunmaktayız.
Savunma bakanlığı önceden haberdar etmişti S-300 Karabağa girdiği anda vurulacak diye.![]()
Xocavənd ilçesinde 1 adet S-300 Füze sistemini vurmuş bulunmaktayız.
Savunma bakanlığı önceden haberdar etmişti S-300 Karabağa girdiği anda vurulacak diye.![]()
Cloudflare dönüp dönüp duruyor girmiyor.Hmmmm.
![]()
Türkiye bir kez daha rezil oldu: Sırp ünlü oyuncuyu Ermenistan’da savaşan kiralık asker olarak tanıttılar
Türkiye-Azerbaycan tarafından yürütülen propaganda politikası artık çaresizlikten dolayı rezil ve komik bir hale geldi.www.ermenihaber.am
Linke giremedim.SS atar mısın?Hmmmm.
![]()
Türkiye bir kez daha rezil oldu: Sırp ünlü oyuncuyu Ermenistan’da savaşan kiralık asker olarak tanıttılar
Türkiye-Azerbaycan tarafından yürütülen propaganda politikası artık çaresizlikten dolayı rezil ve komik bir hale geldi.www.ermenihaber.am
Planları yok çünkü tek başlarınalar. Bazı ülkelerden düşündükleri desteği alamadılar. Nitelik (bilgi, birikim, tecrübe, saha) olarak orduları sıfır, tek başlarına yaptıkları planda bir işe yaramaz.Cidden başka bir planı var galiba Ermenistan'ın çok saçma bu yaptıkları
Hmmmm.
![]()
Karabağı degil ermenistanı bile alacaksiniz ??Durmak yok.
Azərbaycan Ordusunun bölmələri düşmən mövqelərinə artilleriya zərbələri endirir / Embed
Azərbaycan Ordusunun bölmələri düşmən mövqelərinə artilleriya zərbələri endirirdaytube.azMesaj otomatik birleştirildi:
Devam devam beyler az kaldı. ???
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Uchiha Sasuke @Usain Baksana düşmanın yardıma gelen alayını nasıl uçuruyorlar
Ya harbi son video varya. Artık ermenistan dükkanı kapatıp gidebilir.Karabağı degil ermenistanı bile alacaksiniz ??
Görsede biz hakliyiz diye bir taraflarini yirtarlar. Ilk onlar saldirdi derler ?Ya harbi son video varya. Artık ermenistan dükkanı kapatıp gidebilir.
Bide bu videonu kendi vatandaşları görsün oy oyy oyyy efenim ermeni savunma bakanlığını kendi vatandaşları mahveder
Yok bea o yok olduğunun farkına varamamıştır ?2 tankı mahvettiler yazmışlar ama 2'nci sıyrıkla canını kurtardı bence.
İnanmıyor onlar hala galiba ?Ya harbi son video varya. Artık ermenistan dükkanı kapatıp gidebilir.
Bide bu videonu kendi vatandaşları görsün oy oyy oyyy efenim ermeni savunma bakanlığını kendi vatandaşları mahveder
Kusura bakma, aktif değildim.Linke giremedim.SS atar mısın?
Nope attılar zatneKusura bakma, aktif değildim.
Olabilsin daha Rusya gerekli bir ülke gibi görmüyor ermenistanı.Hocam bu Ermenistan'a Rusya neden yardım etmiyor sence ?
Birde bu geri alacağınız toprakların size bağlanma oranını ne görüyorsun ? Yüzde olarak.
Bize bağlanma oranı var tabi. Bence bizim taraf bizzat ermenistanın teslim olmasını tüm dünyaya göstermek istiyor ve Karabağı boşalması için dahada şiddetli ataklar yapıyordur.
Başkan 20% toprağı geri almak için çabalıyor sadece.Dünya devletlerinin orada ki kargaşanın düzelmesine destek olacaklarını hiç sanmıyorum. Savaşın bitip durumun düzelmesine ama.
Şimdi Dağlık Karabağ bölümünü Azerbaycan kontrolüne alsanız çatışmalar o bölgede kesilir mi ? Yoksa orada ki Ermeni halk hendekler kazıp Azerbaycan ordusuna karşı direnir mi sonuna kadar ?
Not: Sizin Azerbaycan'ın Nahçivan ile kara bağlantısı kurma gibi bir ideali arzusu varmıdır ? Dolaylı yoldan Türkiye ile... Hazır tavuk sersemken hesabı madem bir yamuk yaptılar bir 25-30 yılda siz onların toprakları işgal edin ?
Edit- Topraklar geri dönünce Sülh anlaşması yapılacaktır bence. Düşünceme göre Sadece sınır hattı olacak diğer ülkeler gibi