- Reaksiyon puanı
- 2,415
Toplamda Ermenistan'ın neredeyse bütün tanklarını imha ettiniz. ?2 tankı mahvettiler yazmışlar ama 2'nci sıyrıkla canını kurtardı bence.
Elinize sağlık. ?
Toplamda Ermenistan'ın neredeyse bütün tanklarını imha ettiniz. ?2 tankı mahvettiler yazmışlar ama 2'nci sıyrıkla canını kurtardı bence.
1-2 gün dayanabilirlerse bizim askerler düşman kaybettiğini itiraf edicek bence.Toplamda Ermenistan'ın neredeyse bütün tanklarını imha ettiniz. ?
Elinize sağlık. ?
Adamsın konuşun beBM korkuluk gibi bir şey, boş çene. Çok barış yanlısı olsalar Filistin'in sesini duyarlar.
Filistine az olmuş bile diyorum. Ermeni soykırımını tanıyacaksa bende filistini tanımam.Adamsın konuşun be
Videolar havada uçuşuyor kardeşim?@Dilara Kaya @Didem Ergin sizden yeni video bekliyoruzzz
İranın neresi müslüman? Tarihe bakın İran'ın tüm yaptığı savaşlar müslüman devletlerledir. Bir tane "gevur" devlete sapanla taş sıkmışlığı yoktur iranın. Pisliği bize sıçramayacak olsa Amerika yıkılacağına İran yıkılsın derim.
İran, Şii. Yani Sünnileri sevmezler. Şiilik bize göre bozuk bir mezhep.İranın neresi müslüman? Tarihe bakın İran'ın tüm yaptığı savaşlar müslüman devletlerledir. Bir tane "gevur" devlete sapanla taş sıkmışlığı yoktur iranın. Pisliği bize sıçramayacak olsa Amerika yıkılacağına İran yıkılsın derim.
Bu kanala abone olalım o zamannn??@Dilara Kaya @Didem Ergin sizden yeni video bekliyoruzzz
Youtube engeli kalkınca abone oluruz.Bu kanala abone olalım o zamannn??
Pembe Teknoloji
Pembe Teknoloji, kadınlara teknolojiyi en iyi ve en doğru şekilde anlatmayı amaçlayan bir teknoloji sitesidir. Pembe Teknoloji'nin YouTube kanalında, çektiği...www.youtube.com
Umarım 76 Ermenistan olur ?
Alırız yorumlarınızı ? ?Youtube engeli kalkınca abone oluruz.
Olur mu öyle şey. Forumdan beter yaparız oranıda ahahbabsAlırız yorumlarınızı ? ?
Olsun orayı da işgal ederiz ?Olur mu öyle şey. Forumdan beter yaparız oranıda ahahbabs
Ne güzel patliyor onlar oyle ?
Ermeni askerleri arasına vatandaşları da katılmış. Sonrada diyorlar bizim vatandaşları vuruyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Uchiha Sasuke Bu alttakı videonu görmelisin adamım ouvvvv
Düşmən qüvvə və vasitələrinin məhv edilməsinin videogörüntüləri - 1 / Embed
Düşmən qüvvə və vasitələrinin məhv edilməsinin videogörüntüləri - 1daytube.az
Olsun orayı da işgal ederiz ?Olur mu öyle şey. Forumdan beter yaparız oranıda ahahbabs
Böyle izleyince de bir kötü oldum ama mecbur...
Ermeni askerleri arasına vatandaşları da katılmış. Sonrada diyorlar bizim vatandaşları vuruyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Uchiha Sasuke Bu alttakı videonu görmelisin adamım ouvvvv
Düşmən qüvvə və vasitələrinin məhv edilməsinin videogörüntüləri - 1 / Embed
Düşmən qüvvə və vasitələrinin məhv edilməsinin videogörüntüləri - 1daytube.az
Savaş istemezdim ama el mecbur başka yolu yokOlsun orayı da işgal ederiz ?
Böyle izleyince de bir kötü oldum ama mecbur...
Nush İle Uslanmayanın Hakkı Tekrir, Tekrir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir,?Savaş istemezdim ama el mecbur başka yolu yok
Bu f16'dan mı çekilmiş yoksa siha falan mı?Düşmənin təminat və döyüş vasitələri darmadağın edilib / Embed
Düşmənin təminat və döyüş vasitələri darmadağın edilibdaytube.az
Azerbaycan da F-16 yok.Bu f16'dan mı çekilmiş yoksa siha falan mı?
Ben Sihaların bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. ?Azerbaycan da F-16 yok.
TB-2 S/İHA.
Daha da iyileri gelecek Akıncı, Aksungur geldiği zaman büyük bir güç çarpanı olacaklar. Karabağ taaruz'un da S/İHA'ların önemi büyük.Ben Sihaların bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. ?
Valla bende baya sevdim. Sanırım çok iyi nokta atışı yapmaya da yardım ediyor ? ?Ben Sihaların bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. ?
Olduk yorum yazdık ??Bu kanala abone olalım o zamannn??
Pembe Teknoloji
Pembe Teknoloji, kadınlara teknolojiyi en iyi ve en doğru şekilde anlatmayı amaçlayan bir teknoloji sitesidir. Pembe Teknoloji'nin YouTube kanalında, çektiği...www.youtube.com