- Katılım
- 17 Kasım 2017
- Mesajlar
- 14,318
- Çözümler
- 5
- Reaksiyon puanı
- 23,440
- Puanları
- 4,958
Ermenistan tarafı savaştan geri kaçanları vurulmasını emretmiş. Bakalım sonu nasıl olcak ![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Bir taşla 2 kuş. Kaçanlar da ölecek desenize. ?Ermenistan tarafı savaştan geri kaçanları vurulmasını emretmiş. Bakalım sonu nasıl olcak![]()
Savaşmak istemeyen insanların ölmesine seviniyor musun cidden? umarım ben yanlış anlamışımdır.Bir taşla 2 kuş. Kaçanlar da ölecek desenize. ?
Sen kimin tarafındasın?Savaşmak istemeyen insanların ölmesine seviniyor musun cidden? umarım ben yanlış anlamışımdır.
Aslında savaşmak istemeyen beyaz birşeyler havaya kaldırarak bize teslim olabilir geriye dönmek yerine.Savaşmak istemeyen insanların ölmesine seviniyor musun cidden? umarım ben yanlış anlamışımdır.
İroni sanırım![]()
Tarafımı belirtmeme gerek var mı? Sorun devletle yaşanıyor olayları desteklemeyen ve savaşmak istemeyen kişilerin ne suçu var? Buraya kaçan suriyelileri de teslim edelim o zaman Esad'a nasıl fikir?Sen kimin tarafındasın?
Düşman ölmesin diye dua mı etmemizi bekliyorsun(?)
Senin sorununu ve mantığını çözemedim.Tarafımı belirtmeme gerek var mı? Sorun devletle yaşanıyor olayları desteklemeyen ve savaşmak istemeyen kişilerin ne suçu var? Buraya kaçan suriyelileri de teslim edelim o zaman Esad'a nasıl fikir?
Ermenistan tarafı savaştan geri kaçanları vurulmasını emretmiş. Bakalım sonu nasıl olcak![]()
Bir taşla 2 kuş. Kaçanlar da ölecek desenize. ?
Eğer doğru ise bu, bir bakıma iyi bir gelişme de denebilir.Savaşmak istemeyen insanların ölmesine seviniyor musun cidden? umarım ben yanlış anlamışımdır.
Karabağ Ermenistan'ın vatanı mı? Vatanlarını mı koruyorlar yani? Durumların farklılığını anlamadınız mı yoksa? Cumhurbaşkanının şu cümleleri belki anlamanıza daha çok yardımcı olur...Senin sorununu ve mantığını çözemedim.
Mesela Türkiye Yunanistan ile savaşıyor. Türkiye'de kendini uyanık zanneden birileri de savaştan/cepheden kaçıyor. Türkiye de savaştan kaçan sözde asker olan hainleri vuruyor. Neyi yanlış bunun? Bu ülke için ölmeyip kaçacaksa bu ülkede yaşamaya da hakkı yok bu vatan hainlerinin.
Bu örneği tüm devletlere uyarlayabilirsin. Sadece Ermenistan ile alakalı değil. Savaştan kaçan vatan hainidir.
İnsani açıdan bakınca elbette olmaması lazım ama ....Maalesef savaş halinde olunca farklı oluyor, birde ortada hocalı katliamı gibi bir vahşet olunca....Savaşmak istemeyen insanların ölmesine seviniyor musun cidden? umarım ben yanlış anlamışımdır.
Ne alakası var? O kaçan Ermeni askerler Karabağ'ı Azerbaycan'a mı vermek istiyor veya Karabağ'ın Azerbaycan'a mı ait olduğunu düşünüyor sence? Ermenistan'a ait görüyorlar ama ölmek istemiyorlar.Karabağ Ermenistan'ın vatanı mı? Vatanlarını mı koruyorlar yani? Durumların farklılığını anlamadınız mı yoksa? Cumhurbaşkanının şu cümleleri belki anlamanıza daha çok yardımcı olur...
Devletlerinin beceriksizliği yüzünden ölmek istemiyorlar bu da onların en doğal hakkı.Ne alakası var? O kaçan Ermeni askerler Karabağ'ı Azerbaycan'a mı vermek istiyor veya Karabağ'ın Azerbaycan'a mı ait olduğunu düşünüyor sence? Ermenistan'a ait görüyorlar ama ölmek istemiyorlar.
Haklısınız. Dün Azerbaycalı kardeşlerimize kurşun sıkıp bugün aldığı darbe ile neye uğradığını şaşırıp kaçan Ermenilerin birileri tarafından yaşama hakkı(!) savunulunca kendimi tutamadım.Abi tartışmayın ya üzüyorsunuz beni
Ne kadar dini düşüncem olmasa da bunu dicemermeninin canı Cehenneme topraklarımızı alalım. Yoksa mantar gibi herzaman yapışık kalacaklar orda.
Daha fazla şehit vermeden alırız umarımmm???Abi tartışmayın ya üzüyorsunuz beni
Ne kadar dini düşüncem olmasa da bunu dicemermeninin canı Cehenneme topraklarımızı alalım. Yoksa mantar gibi herzaman yapışık kalacaklar orda.
Selam ve Dua ile ? ? ? ? ?Çoğunuz bilmez ama şunu bir hatırlatayım.
1992de Sefalet yaşayan Ermenistan Karabağ'a saldıracaktı ama buğdayı ve elektriği yoktu. Fransa araya girdi. Türkiye bunları verdi. Ermenistan saldırıya geçti. Katliam yaptı. Hocalıdan sivilleri tahliye için Elçibey Türkiye'den iki helikopter istedi. Vermedik.
Bugün Boraltan ihanetini gerçekleştiren 92deki bu kafa başta olsaydı bırakın Sihayı su tabancası vermezdi Azerbaycan'a. Lafa gelince de mangalda kül bırakmazdı. Azerbaycan yatsın kalksın Türkiye'yi bu kafanın yönetmeliğine dua etsin.
Bu söz konusu bile olamaz zaten...Vur vur inlesin tüm dünya dinlesin.Ee başlatırken düşünceklerdi.İnşallah çok şehit vermeden hızlıca halledip çıkarız.Onların kadınları çocuklarıyla işimiz yok bizlerin...
Kaynağın ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birkaç şarkı da benden
Mesaj otomatik birleştirildi:
?Azeriler'i sevmirem ?
Yalan konuşman emojideki tek açık gözünden belli oluyor ?Azeriler'i sevmirem ?