Ermeniler çıldırdı

Bu konuyu okuyanlar

barttao

Asistan
Katılım
22 Ocak 2008
Mesajlar
423
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0

YILLARDIR her 24 Nisan’da ’soykırım’ yaygarası koparan Ermeniler, bu yıl Avustralya’da hiç beklemediği bir gol yedi. Ülkeye Türk filmleri getiren Cinegraph adlı şirketin, bugün gösterime sokacağı “120” adlı film, Ermeni diasporasını öfkeden deliye döndürdü.



Sinema salonlarına gözdağı
ERMENİLER, filmin gösterimini engellemek için ’sinema salonlarına tehdit yağdırmak dahil’ her yolu denemekten çekinmiyor. Ancak ülkede yaşayan 150 bini aşkın Türk’ün filme büyük ilgi gösterdiği ve filmin haftalarca vizyonda kalabileceği öğrenildi.



‘120’, diasporayı kudurttu
Avustralya’da bugün gösterime girecek olan “120” filmi için diaspora sinema salonlarına tehdit mektupları gönderirken, Avustralya Türk Basını “bilet gişelerine koşun” diye kampanya başlattı



Avustralya’ya Türk filmleri getirerek gösterime sokan Cinegraph adlı şirketin 24 Nisan’dan itibaren beyaz perdeye yansıtacağı “120” adlı film, Ermeni diasporasını çileden çıkarttı. Avustralya’da 24 Nisan tarihinden itibaren gösterime girecek olan 120 filmini engellemek isteyen Ermeni diasporası, sinema salonlarına gönderdiği mektuplarda bir takım iddialarda bulunarak, gösterimin iptalini istedi. Avustralya Ermeni Ulusal Komitesi tarafından gönderilen mektuplara çarptırılmış tarihi bilgiler de ekleyen Ermeni diasporası, Avustralya’daki Türk toplumunun 150 bin kişilik nüfusunu gözardı ederek, ülkede 50 bin Ermeni’nin yaşadığını belirtirken, sinema salonlarına gözdağı vermek istedi.




Sinemalara gözdağı
Filmin 24 Nisan’da gösterime gireceğini öğrenen Avustralya Ermeni Ulusal Komitesi, gösterimi yapacak olan sinema salonlarına gönderdiği mektuplarla 120’nin oynatılmamasını istedi. Bu arada, filme destek veren yetkililer ve Türk basını, Türk toplumuna ricada bulunarak sinema salonlarının doldurulmasını istediler. Filmin tatminkar sayıda seyirci çekmesiyle Ermenilerin tüm iddialarının havada kalacağı belirtildi.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=6764







 

yuureii

Müdavim
Katılım
13 Aralık 2007
Mesajlar
2,239
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Bush bugün birşey söyleyecek mi merak ediyorum.
 

barttao

Asistan
Katılım
22 Ocak 2008
Mesajlar
423
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
söylemezmi söyler bush oğlu bush bize gelir siz halısınız onlara gider siz haklısınız pkk olayında yaptıgı gibi.
 
Üst