Erken Seçimden Sonra Dolar Düşer Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmetcan26

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Ve alın size 20-30yıllık dolar grafiği
yükselcek mi düşücek mi kendiniz karar verin.
Screenshot_20180530-005841.png
Screenshot_20180530-005909.png

kaç kuruştan gelmiş dolar kaç tlye çıktı.

---- Mesajlar birleştirildi ----

bundan önce 2tldi.3 sene önce şu anda 5 tlye yaklaştı.bundan sonra 10 tl gibi 20-30 tl gibi çift haneli rakamları görücez.

Son düzenleme:

Ahmetcan26

Asistan
Reaksiyon puanı
88
1 kuruştan 5 liraya.ne yapıyor.1993 den 2018 ,tam 25 senede 500'e katlamış.gördünüz mü işadamları düşük kuru sevmiyormuş.nasıl bir ülkede yaşadığımızı anlayabildiniz mi ?hazır düşmüşken alın dolar.hiç beklemiyecem ben de.hemmen yarın gidip alıyorum.

şu anda 2003 'ten sonraki gibi de olmaz.şu anda biz 1990'ların kafasıyla yönetiliyoruz.merak etmeyin 2003'lü yıllar da gelecek.2014 sonrası hızla fırlayan dönem de ben tarihe baktığımda sürekli bazı şeyler 10-20 bilemedin 30 yılda bir tekrarlıyor.teknoloji gelişir ama kafa değişmez aynı skolastik düşünce değişmez.malesef bizim ülkemiz böyle bizde skolastik düşünce bir türlü yıkılamıyor.nedense her sene seçim oluyor.bir şeyi bir kararlaştırırsın seçim 5-6 senede 1 olur.bakın 2003 yılı sonrasındaki yönetim sistemine.bir de şimdikine bakın normal olmayan bir şeyler var.
yukarıda da dedim.2003 'lü yıllar da gelecek dedim ama 10 senede ama 30 senede ama 2 senede yönetenlere bağlı.ama yönetenler bir şey yapmadıkları için 20 senede mi gelir 30 senede mi gelir.şu anda biz teknolojiden 50-70 yıl geriyiz.belki ilerde bu 100 yıl olur belkide 20 yıl olur.ama bence 100 yıla doğru gidicek teknolojiden geri kalmamız nedense 3 gündür bana denk geldi aynı konular dolar artar mı euro artar mı altın artar mı ?yaw kardeşim bir kere altın dolar artışına göre ve ons altına göre artar.işte aşşağıdaki gibi
Ekli dosyayı görüntüle 41302
sormana bile gerek yok.2 hafta boyunca piyasayı incele.ne gibi durumlarda düşüyor artıyor görürsün.
Diğer para birimleri de dolar değer kazanınca değer kazanıyor.mesela çin parası bu sene başınca 30 kuruştu en son bu mart ayında mı ne baktım 60 kuruş.
EURO'ya gelince euro zaten kafasına buyruk hareket ediyor.dolar düşüyor euro fırlıyor.dolar bir daha düşüyor euro çakılıyor.dolar artıyor euro sabit kalıyor
yani sormana bile gerek yok.düştümü tekrar yükselcek gibı oldumu al.yükseldi yükseldi tekrar düşüşe geçtiyse sat bu bu kadar basit.ben bu sene 3.30 lardan aldım.4 tlden sattım.u sene dediğim 2017 eylül ayında aldım aralıkta sattım.kasımmıydı hatırlayamıcam.sonra 3.70ten aldım.4.20 den sattım.sonra 4 tlye düştü.bir daha aldım.4 tl derken 4 tl 4 kuruş mu neydi.sonra bir fırladı 4.91 den son anda sattım.sonrasını söylemiyorum bile.1 kere daha alıp sattım.şimdi yarın 4.60 dan alıcam.yarın sabaha kadar 4.60 olur 4.56 ya yükseldi.
bu kadar basit biraz düştü yükselicek gibi oldu al.yükseldi yükseldi ertesi gün az yükseldi artık yükselcek diye pek umut bekleme.sonra düşüşe geçmeden satmadan gerekiyor.3-5 kuruş az satmışım fazla satmışım hesabını yapmayın.sonra 2 gü 3 gün düşer.4 gün .işte düştü mü ne zaman yükselirse ama elinizi çabuk tutun çabuk karar verin alın.ölmezsin sonuçta 1 kuruştan 5 tlye.25 senede 500 katına çıkmış.başka kimse böyle yardımcı olmaz umursamaz bile.

o yüzden beni dinlemenizde fayda var !!!!!

ya neden gelmiyor resim.
Ekli dosyayı görüntüle 41303

Son düzenleme:

No.1

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Melih Gökçek Boşa Tweet Atmaz Diye Düşünüyorum. Seçimden sonra Ak Parti Kazanır İse 30 Milyon TL Rezerve Girecekmiş Bu Da Faizin Tek Rakamlara Düşeceği Doların Büyük Bir Vurgun Yiyeceği Anlamına Geliyor Temennim Doğru Olmasında. Hayırlı Akşamlar
Hocam 30milyon TL girecek ama yabancı bankalar filan sürekli piyasadan deli gibi dolar alıyor.Ve o kadar fazla alıyor ki devletin daha fazlasına gücü yetmiyor.Bence tek çözüm kendi teknolojimiz kendimizin yapmasında.

Ahmetcan26

Asistan
Reaksiyon puanı
88
abd yaş yere yatmaz bugün 4.50 den bin dolar aldım.bakalım ne olucak ?görücez.ben arttımı buraya ya da başka bir yere yazarım.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Dolar düşer, elbet düşer. Zıp zıp oynuyorlar ama piyasa düşmez. Dolar arttı diye her şeye zam geldi, dolar düşünce hiç bir zam azalmaz. Olan yine tüketiciye. Kimin umurunda halk. Dürüst olalım, hangi parti umursar?

Ahmetcan26

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Dolar düşer, elbet düşer. Zıp zıp oynuyorlar ama piyasa düşmez. Dolar arttı diye her şeye zam geldi, dolar düşünce hiç bir zam azalmaz. Olan yine tüketiciye. Kimin umurunda halk. Dürüst olalım, hangi parti umursar?
hiç kimsenin umrunda !!! 4.53 den aldım.biraz önce en son baktığımda 4.50 olmuş.ya gidi ya .düştük mü 5 yıllık tuzağa len !!!???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...