Erkekler melek olsaydı

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
erkeklermelekolsaydwq3.jpg

Bence erkekler melek hatta kanatları eksik olan meleklerdir niyetlerinde asla kötülük olmaz hep iyi düşünürler sadıktırlar asla küfür etmezler bakımlıdırlar hoşgörülüdürler kıskançlık etmezler?!

Düşünüyorum da hakketen erkekler melek olsaydı ve kanatları olsaydı gökyüzünde binlerce erkek

Düşünemiyorum bileeeeee
eek.gif

Yerde gezinenler sokak başlarında millete yiyecekmiş gibi bakanlar yetmiyormuş gibi bir de gökyüzünde uçuşan erkeklerin olduğunu düşünürsek bu dünya çekilmezdi

Erkekler kanatlı olsaydı ve uçsaydı bunlar olurdu

Anlatayım
cool.gif
cool.gif

Neden 1:Kimse göğüs dekoltesi giyemezdi yukardan biri gözetleyebilir.
Neden 2:Gökyüzünden her an başınıza balgam tükürük düşebilir
Neden 3:Kanat havası başlardı muhabbet aynen şöyle oğlum benim kanatlar çelik jantlı hadi ya kaça yaptırdın
Neden 4:Pasaklı erkekler terden leş gibi koktuklarından her rüzgar estiğinde buram buram ayak kokusu ve ter kokusu çekerdik kanatlı olunca koku artacaktır
rolleyes.gif
rolleyes.gif

dip not: Çok saçma bir yazı ;)

Alıntıdır..

paladin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
allahım yarabbim ya. bu dünya üzarinde ne kadar gerizekalı kadınlar var böyle. işleri güçleri yok, bütün gün seda sayan seyrettikten sonra böyle aptalca şeyler yazıyorlar. bunları yazacaklarına biraz ilkel kişiliklerini geliştirmeye çabalasalar böyle aptallıklara maruz kalmaz ve bu ve bunun gibi kişilerle uğraşmak zorunda kalmazdık. bunu yazan ve bu yazılanlara hak verenler toplumu zora sokan insanlardan başkaları değil. kaldı ki buraya yazılan yazıdaki "erkek" kelimesinin yerine "kadın" da yazılabilirdi. çünkü aynı şeyler kadınlar içinde geçerli. hiç bir şey tek taraflı değil. hatta bu yazıdaki "erkek" kelimesinin yerine "kadın" kelimesini yerleştirdikten sonra buradaki maddelere ek olarak onlarca madde daha eklenebilirdi. ama bunu yaparak, bu yazıyı yazıp erkek düşmanlığı içinde bulunan ve düşmanlıklarını her hareketileriyle ortaya çıkartan bu tarz kadınlardan hiç bir fark kalmazdı. bunlar boş işler arkadaşlar. bunu yazanlara ve şuursuzca hak verenlere sesleniyorum; biraz kafa tasınızın içerisinde beyniniz varmış gibi hareket edin de insanlarda sizi "insan" yerine koysunlar. bu kadar şaçma insanlara cevap olsun diye bunları yazarken harcadığım 1-2 dakika için bile şu anda kendime sinirleniyorum. bu gibi kadınlar için harcanan 1-2 dakikayı bırakın, 1-2 salise bile fazladır.

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
allahım yarabbim ya. bu dünya üzarinde ne kadar gerizekalı kadınlar var böyle. işleri güçleri yok, bütün gün seda sayan seyrettikten sonra böyle aptalca şeyler yazıyorlar. bunları yazacaklarına biraz ilkel kişiliklerini geliştirmeye çabalasalar böyle aptallıklara maruz kalmaz ve bu ve bunun gibi kişilerle uğraşmak zorunda kalmazdık. bunu yazan ve bu yazılanlara hak verenler toplumu zora sokan insanlardan başkaları değil. kaldı ki buraya yazılan yazıdaki "erkek" kelimesinin yerine "kadın" da yazılabilirdi. çünkü aynı şeyler kadınlar içinde geçerli. hiç bir şey tek taraflı değil. hatta bu yazıdaki maddelere ek olarak onlarca madde daha eklenebilirdi. ama bunu yaparak, bu yazıyı yazıp erkek düşmanlığı içinde bulunan ve düşmanlıklarını her hareketileriyle ortaya çıkartan bu tarz kadınlardan hiç bir fark kalmazdı. bunlar boş işler arkadaşlar. bunu yazanlara ve şuursuzca hak verenlere sesleniyorum, biraz kafa tasınızın içerisinde beyniniz varmış gibi hareket edinde insanlarda sizi "insan" yerine koysunlar. bu kadar şaçma insanlara cevap olsun diye bunları yazarken harcadığım 1-2 dakika için bile şu anda kendime sinirleniyorum. bu gibi kadınlar için harcanan 1-2 dakikayı bırakın, 1-2 salise bile fazladır.

arkadaşım üstüme almıyorum yazdıklarını.yukarda da yazdığım gibi çok saçma bu şahsi görüşümdür tabi.Fakat daha da kötü olanı senin saçma bir yazı içn bayanlara gerizekalı demen.

iktidar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Paladin.Bence de.
Düşünce olarak sana katılıyorum ancak, çok ağır bir üslup kullnmışsın.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
herşey işin esprisi kadınlar için de neler neler yazılıyooo kimse ağzını açıp tek laf etmiyo

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
laf etmemiş mi oldunuz şimdi? :);)

paladin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım üstüme almıyorum yazdıklarını.yukarda da yazdığım gibi çok saçma bu şahsi görüşümdür tabi.Fakat daha da kötü olanı senin saçma bir yazı içn bayanlara gerizekalı demen.

arkadaşım zaten üstüne alınma. altta düştüğün dipnotu gördüm. üstüme alınmıyorum demen zaten gereksiz kalıyor bu noktada. yazarken seni otomatik olarak düştüğün dipnottan ötürü olayın dışında tuttum.

"Fakat daha da kötü olanı senin saçma bir yazı içn bayanlara gerizekalı demen." demişsin.

yukarıdaki alıntada görüldüğü üzere yazımı dikkatlice okursaydın eğer, ben bu gibi yazıları yazan ve bunlara hak veren kadınları hedef aldım. yani bu noktada ne sana nede dip not düştüğün üzere senin gibi düşünen kadınlara bir şey söylemiyorum.

"Fakat daha da kötü olanı senin saçma bir yazı içn bayanlara gerizekalı demen".

açacağın veya açmış olduğun konunun içeriği beni asla ilgilendirmez. kurallara uyuyorsa her türlü konu kimseden izin alınmadan açılabilir. ama yazdığın cevapta sende yazının saçmalığından bahsetmişsin. saçma olarak nitelendirdiğin bir konuyu açmakta serbestsin ama ben buna cevap verince neden kötü oluyorum onu anlayamadım?. Fakat daha da kötü olanı senin de belirttiğin gibi saçma olan bu yazıya verdiğim eleştirel cevaba bu kadar tepki göstermen.bu kadar tepki göstermen bende , acaba bu yazının içeriğine hak veriyorda mı bu kadar tepki gösteriyor? gibi bir şey düşünmeme sebep oldu. neyse. biz bu tarz yazılara cevap veriyoruz. bizim için yazılanların üslubundan daha üslupluca. bu da bizim erdemimiz olsun.

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Darkcım okudum :D gercekten okudum Allah'tan hatunlarda melek degıl

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
arkadaşım zaten üstüne alınma. altta düştüğün dipnotu gördüm. üstüme alınmıyorum demen zaten gereksiz kalıyor bu noktada. yazarken seni otomatik olarak düştüğün dipnottan ötürü olayın dışında tuttum.

"Fakat daha da kötü olanı senin saçma bir yazı içn bayanlara gerizekalı demen." demişsin.

yukarıdaki alıntada görüldüğü üzere yazımı dikkatlice okursaydın eğer, ben bu gibi yazıları yazan ve bunlara hak veren kadınları hedef aldım. yani bu noktada ne sana nede dip not düştüğün üzere senin gibi düşünen kadınlara bir şey söylemiyorum.

"Fakat daha da kötü olanı senin saçma bir yazı içn bayanlara gerizekalı demen".

açacağın veya açmış olduğun konunun içeriği beni asla ilgilendirmez. kurallara uyuyorsa her türlü konu kimseden izin alınmadan açılabilir. ama yazdığın cevapta sende yazının saçmalığından bahsetmişsin. saçma olarak nitelendirdiğin bir konuyu açmakta serbestsin ama ben buna cevap verince neden kötü oluyorum onu anlayamadım?. Fakat daha da kötü olanı senin de belirttiğin gibi saçma olan bu yazıya verdiğim eleştirel cevaba bu kadar tepki göstermen.bu kadar tepki göstermen bende , acaba bu yazının içeriğine hak veriyorda mı bu kadar tepki gösteriyor? gibi bir şey düşünmeme sebep oldu. neyse. biz bu tarz yazılara cevap veriyoruz. bizim için yazılanların üslubundan daha üslupluca. bu da bizim erdemimiz olsun.
:):)

Sen de benim ne demek istediğimi anlayamamışsın,ben senin bayanlara gerizekalı demeni tasvip etmedim ve bunu belirttim,yazdıkları yazı bu derece saçma bile olsa öyle hitap etmemen gerekirdi.ayrıca eleştirel cevabının bir çok kısmını da katılıyorum.

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Komik bi yazı olmuş sanki 10-12 yaşlarında bi çocuk yazmış gibi :)

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
inanmam :D Sen şiytan olamazsın Dark :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
melekimmm ben melekkk:kiss:

paladin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:):)

Sen de benim ne demek istediğimi anlayamamışsın,ben senin bayanlara gerizekalı demeni tasvip etmedim ve bunu belirttim,yazdıkları yazı bu derece saçma bile olsa öyle hitap etmemen gerekirdi.ayrıca eleştirel cevabının bir çok kısmını da katılıyorum.

bu gibi insanların aklı başında insanlar olduğunu düşünüyorsan orasına ben karışamam. bu senin görüşün. benim düşünceme göre, ben yazımda gerekli kelimeleri kullanarak kendi düşüncemi belirttim. verdiğim cevapta en ufak bir edit te yapmam. yazılarımda kurallar dahilinde insanlara nasıl hitap edeceğimide kimseye sormam, ve kimseden öğrenmekte istemem. bunu göz önünde bulundurursan sevinirim. herkes özgür. aksi önümüze youtube gibi bir örnek daha çıkartır.seninle alıp veremediğim bir durumda yok.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
ne melek.. ne melek... gözlerim kamaştı:D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
bu gibi insanların aklı başında insanlar olduğunu düşünüyorsan orasına ben karışamam. bu senin görüşün. benim düşünceme göre, ben yazımda gerekli kelimeleri kullanarak kendi düşüncemi belirttim. verdiğim cevapta en ufak bir edit te yapmam. yazılarımda kurallar dahilinde insanlara nasıl hitap edeceğimide kimseye sormam, ve kimseden öğrenmekte istemem. bunu göz önünde bulundurursan sevinirim. herkes özgür. aksi önümüze youtube gibi bir örnek daha çıkartır.seninle alıp veremediğim bir durumda yok.
Her insan boş işlerle uğraşır bu yüzden de gerizekalı olmazlar.sana öğretmeye çalışmıyorum zatenn ne haddime:)

paladin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Darkcım okudum :D gercekten okudum Allah'tan hatunlarda melek degıl

ha bide böyle bir durum var. sanki kadınların hepsi melekte erkekler melek olsaydı gibi bir durum ortaya çıkmış. yok öyle bir şey. her iki taraftada eşit sayıda "kötü" eşit sayıda "iyi" olarak nitelendirilebilecek insanlar var. aksini düşünmek sexistliğe girer.

paladin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her insan boş işlerle uğraşır bu yüzden de gerizekalı olmazlar.sana öğretmeye çalışmıyorum zatenn ne haddime:)
sanırım bir iletişim problemimiz var. yada bir yerlerde bir şeyleri yanlış anlıyorsun. boş işlerle uğraşan veya yapılan işin "boş"luğu doluluğu göreceli bir kavram olmak üzere, her boş bir işle uğraşan insana gerizekalı diyormuşum gibi bir sonucunu nereden çıkarttın bende bunu anlayamadım. olayı bambaşka bir noktaya, yazıklarımla tamamen alakasız bir yere çektin. neyse...

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
allahım yarabbim ya. bu dünya üzarinde ne kadar gerizekalı kadınlar var böyle. işleri güçleri yok, bütün gün seda sayan seyrettikten sonra böyle aptalca şeyler yazıyorlar

demiştin ya adı geçen program boş iş sınıfında :)

paladin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
allahım yarabbim ya. bu dünya üzarinde ne kadar gerizekalı kadınlar var böyle. işleri güçleri yok, bütün gün seda sayan seyrettikten sonra böyle aptalca şeyler yazıyorlar

demiştin ya adı geçen program boş iş sınıfında :)

yapılan programın içeriğine niteliğine bir şey söylediğimi nereden çıkarttın. bu programı milyonlarca kadın seyrediyor. benim bahsettiğim bunu seyredip, bizimle paylaştığın saçma yazıdaki gibi düşünceye sahip olup bunu yazıya söylemlerine ve hareketlerine döken kadınlar. ayrıca o program sadece bir örnekti. x programı y programı z programı olarak örnek te verilebilirdi. veya bütün gün kahve içip, çay içip boş boş gezen ve sonra böyle şeyler yazan ve söyleyen kadınlar da denilebilirdi. sadece bir örnek. programın savunuculuğunu yapmana gerek yok yani. farkındaysan olay bambaşka bir boyut kazanıyor. mümkünse olayın dışına çıkmayalım.

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
yapılan programın içeriğine niteliğine bir şey söylediğimi nereden çıkarttın. bu programı milyonlarca kadın seyrediyor. benim bahsettiğim bunu seyredip, bizimle paylaştığın saçma yazıdaki gibi düşünceye sahip olup bunu yazıya söylemlerine ve hareketlerine döken kadınlar. ayrıca o program sadece bir örnekti. x programı y programı z programı olarak örnek te verilebilirdi. veya bütün gün kahve içip, çay içip boş beş gezen ve sonra böyle şeyler yazan ve söyleyen kadınlarda denilebilirdi. sadece bir örnek. programın savunuculuğunu yapmana gerek yok yani. farkındaysan olay bambaşka bir boyut kazanıyor. mümkünse olayın dışına çıkmayalım.
biz snle kesinn ayrı dili konuşuyoruz.ben programın savunuculuğunu yapmıyorm sana katılıp ne kadr boş bir program olduğunu söylüorum .neyse kapatalım konuyu:pinch:

paladin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biz snle kesinn ayrı dili konuşuyoruz.ben programın savunuculuğunu yapmıyorm sana katılıp ne kadr boş bir program olduğunu söylüorum .neyse kapatalım konuyu:pinch:

tamam kapatalım o zaman:). aynı şeyleri düşünüyorsak uzatmanında bir anlamı yok. :) insanlar bırak sanalını normal hayatta bile şu zamanda birbirlerini anlamakta gerçekten zorluk çekiyor. kaldı ki burada ne mimikler var, nede ses tonlaması. gayet normal yani. neyse. aramızda kırgınlık dargınlık olmasın. kimseyle kötü olmayı sevmem.:) farkında olmadan bir kırılma darılma olduysa olmasın. burada düşüncelerimizi belirtiyoruz. :)

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
her iki cinsinde birbirinden aşağı kalır yanı yok :) boşuna tartışmayın.

:D iyiki meleklerin cinsiyeti yokmuş.