yer6
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 54
ben listenin ilk sırasındaki şeyi çok beğendim.göğüs dekoltesi kısmına
komikti.dierleri saçma katılıyorum 
evet saçma bi yazı.(burda böyle bi konu açılmaması gerektircek kadar) tartışmaya bile gerek yok, meleklerde cinsiyet yoktur yani.
Bence gerçekten komik ve düşündürücü bi yazı olmuş Darklady paylaşım için teşekkürler ama bazı yarası olanların gocunması ile konu cok dagılmış şahıslara yönelik saldırılar cok ayıp heleki böyle basit ve önemsiz bi konu için.
Basit bir yazı için çoğu arkadaşın yorumları kırıcı olmuş.Diyecek bişiy yok. Hayatı bu kadar ciddiye alıyorlarmıdır; bilmek ne mümkün.
ya neden bu kadar ciddiye alındı ya yazı dark saçma olduğunu söylemiş paladin muhabbeti çok uzatmışsın ne gerek var.Recep İvedik çıkıp saçma sapan şeyler söyleyince sinema salonları dolar ona komik buna "ne diyon sen" diye msj yazmalar.her neyse ya![]()
böyle saçma bi konu yüzünden malesef istesen de kıramassın benitamam kapatalım o zaman. aynı şeyleri düşünüyorsak uzatmanında bir anlamı yok.
insanlar bırak sanalını normal hayatta bile şu zamanda birbirlerini anlamakta gerçekten zorluk çekiyor. kaldı ki burada ne mimikler var, nede ses tonlaması. gayet normal yani. neyse. aramızda kırgınlık dargınlık olmasın. kimseyle kötü olmayı sevmem.
farkında olmadan bir kırılma darılma olduysa olmasın. burada düşüncelerimizi belirtiyoruz.
![]()
böyle saçma bi konu yüzünden malesef istesen de kıramassın beni
konu baya bi dağılmışş arenaya dönmüşş resmen.