Erkekler melek olsaydı

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
ben listenin ilk sırasındaki şeyi çok beğendim.göğüs dekoltesi kısmına :D komikti.dierleri saçma katılıyorum :)

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bayanlar günlük hayatta tepemizde dolansalardı;

1:Gökyüzünden her an başınıza toka, küpe, kolye, 5 kg.lık kemerler, bavul gibi çantalar düşebilir.
2:Kanat havası başlardı muhabbet aynen şöyle "Ayyy Jalejiiim, kanatlarımı bebek sarısınamı boyatsam, platinemi boyatsaaaaaaaam?"
3:Pasaklı bayanlar belli günlerinde, apış aralarından çıkardıkları cisimleri(!) kafamıza fırlatabilirlerdi

Bu konuyu açan arkadaş, Oldumu canım !?
Madem saçma olduğunu düşünüyosun, neden yayınlıosun be muhterem arkadaşım?
Yazı zaten saçmalığın daniskası, ama asıl saçma olan bu yazının saçma olduğunu düşündüğün halde yayınlaman.

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bence gerçekten komik ve düşündürücü bi yazı olmuş Darklady paylaşım için teşekkürler ama bazı yarası olanların gocunması ile konu cok dagılmış şahıslara yönelik saldırılar cok ayıp heleki böyle basit ve önemsiz bi konu için.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Basit bir yazı için çoğu arkadaşın yorumları kırıcı olmuş.Diyecek bişiy yok. Hayatı bu kadar ciddiye alıyorlarmıdır; bilmek ne mümkün.

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
evet saçma bi yazı.(burda böyle bi konu açılmaması gerektircek kadar) tartışmaya bile gerek yok, meleklerde cinsiyet yoktur yani.

paladin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence gerçekten komik ve düşündürücü bi yazı olmuş Darklady paylaşım için teşekkürler ama bazı yarası olanların gocunması ile konu cok dagılmış şahıslara yönelik saldırılar cok ayıp heleki böyle basit ve önemsiz bi konu için.

buna yarası olanların gocunması değil, buna sadece düşüncelerini belirtmek denir. yapılan şey şahıslara yönelik saldırı falan da değildir. sadece bazı yarası olanların gocunmasının ve de bunu destekleyenlerin yanlış şeyler yaptıklarını anlayabilmelerini sağlamak için söylenen şeylerdir. tabi anlayana!!!... konuda sanıldığı gibi dağılmamıştır. ortada ayıp olan bir şeyde yok. konunun saçmalığı hakkında ise çoğu kişi hemfikir zaten.

Basit bir yazı için çoğu arkadaşın yorumları kırıcı olmuş.Diyecek bişiy yok. Hayatı bu kadar ciddiye alıyorlarmıdır; bilmek ne mümkün.

zannedilenden daha fazla ciddiye alıryorlar. bundan emin olabilirsin. en azından benim için böyle.

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ya neden bu kadar ciddiye alındı ya yazı dark saçma olduğunu söylemiş paladin muhabbeti çok uzatmışsın ne gerek var.Recep İvedik çıkıp saçma sapan şeyler söyleyince sinema salonları dolar ona komik buna "ne diyon sen" diye msj yazmalar.her neyse ya:)

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çok saçmaymış cidden... Ama geyik sınıfına girebilir yine de :P

paladin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya neden bu kadar ciddiye alındı ya yazı dark saçma olduğunu söylemiş paladin muhabbeti çok uzatmışsın ne gerek var.Recep İvedik çıkıp saçma sapan şeyler söyleyince sinema salonları dolar ona komik buna "ne diyon sen" diye msj yazmalar.her neyse ya:)

dark zaten saçma olduğunu söylemiş evet. bencede çok gereksiz yere uzuyor. özellikle son bölümlerde iğneleme niteliğinde cevaplar geldi ve geliyorda. bende cevap vermek zorunda kalıyorum hala. bi türlü derdimi de anlatamadım. ciddiye alınmayacak bir konuyuda sanki çok ciddiye alıyormuşum gibi bir görüntü çıktı. isteğim, artık mümkünse kişilerin söylediklerinden bağımsız, sadece yazının içeriğine cevap verilsin ve daha da fazla da uzamasın.

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
tamam kapatalım o zaman:). aynı şeyleri düşünüyorsak uzatmanında bir anlamı yok. :) insanlar bırak sanalını normal hayatta bile şu zamanda birbirlerini anlamakta gerçekten zorluk çekiyor. kaldı ki burada ne mimikler var, nede ses tonlaması. gayet normal yani. neyse. aramızda kırgınlık dargınlık olmasın. kimseyle kötü olmayı sevmem.:) farkında olmadan bir kırılma darılma olduysa olmasın. burada düşüncelerimizi belirtiyoruz. :)
böyle saçma bi konu yüzünden malesef istesen de kıramassın beni :)
konu baya bi dağılmışş arenaya dönmüşş resmen.

paladin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
böyle saçma bi konu yüzünden malesef istesen de kıramassın beni :)
konu baya bi dağılmışş arenaya dönmüşş resmen.

"malesef" demenden sanki seni kırmak istiyormuşum gibi bir şey anladım ama olsun. böyle saçma bir konu için birilerini kırmak gibi bir çaba içine bende malesef girmem . konu zaten dağıldı dağılacağı kadar. ama darılma gücenme olmadığına sevindim:)

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu kadar asabi olmaya gerek yok! Altı üstü geyik için yazılmış sözler içeriyor. Ne yani kadınlara dair hiç mi saçma sapan yazı yok ? Buna erkekler için yazılanlar da dahil. Şimdi ortaya bir döksek savaş çıkar herhalde platformda (: Hemen savunma tezi hazırlamanın ne lüzumu var yahuu :) Olabilir böyle şeyler ya sakin olun. Azıcık gülün, sırıtın, 333 falan deyin :D Bu kadar ciddiye almayın herşeyi. Birbirinizi hiç olmadık yere kırıp kul hakkı yemeyin.

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
ödünç verebilirm red cim:)