muratteas
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 96
Başbakan Erdoğan: ''O değil de, How I Met Your Mother da eskisi kadar tat vermiyor...''
Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu??..tam bir baş belası bu herif ya, sanane arkadaş sanane?
Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu??..
:dil: İzledin mi bari??..:dil::dil:
Akşam olsada baksak beraber hocam ben sana diğer bölümlerin özetini anlatırım :mrgreen:
Nayır malesef nette olmam gerekiyordu bugün izleyemedim yarına ellerinden öper:mrgreen::dil: İzledin mi bari??..
Bu dizinin çok izlenmesinin sebebi kadınlar. Kadınlara entrika aşk gibi şeyler olsun o filmin veya dizinin içeriğini sorgulamazar.. Aslında kadınlar bu diziyi Brezilyanın pembe dizilerini nasıl izliyorlarsa aynen o şekilde izliyorlar.. Böyle oluncada rayting tavan yapıyor.Nayır malesef nette olmam gerekiyordu bugün izleyemedim yarına ellerinden öper:mrgreen:
İyi saçmalamışsın arkadaşım. Dizide anlatılan karakterler 400 küsür yıl önce yaşamış karakterler. Tüm devlet büyüklerinin nerede yaşadıkları, nasıl yaşadıkları, yaptıkları savaşlar kayıt altına alınır. Hem dünya tarihinde hem Türk tarihinde hükümdarların hayatını anlatan birçok eser vardır.
Hükümdarların hayatını anlatmak ayrı bir şey uckurunu anlatmak apayrı bir şey belki o şahıs i sevmeyebilir nefret bile edebilirsiniz amaaa kahpelik yapıp bel altı vurmak bir insanın haysiyetine şerefine yakışmaz ve tekrar söylüyorum mahremiyet bin yılda gecse bir insanın ölümü üzerınden onun mahremine saygı duymak zorundasınız bu adam hangi dinden ve görüşten olur ise olsun.
Hükümdarların hayatını anlatmak ayrı bir şey uckurunu anlatmak apayrı bir şey belki o şahıs i sevmeyebilir nefret bile edebilirsiniz amaaa kahpelik yapıp bel altı vurmak bir insanın haysiyetine şerefine yakışmaz ve tekrar söylüyorum mahremiyet bin yılda gecse bir insanın ölümü üzerınden onun mahremine saygı duymak zorundasınız bu adam hangi dinden ve görüşten olur ise olsun.
Tüm Osmanlı hükümdarlarının eşleri bilinir. Hangi hükümdarın hangi eşinin devlet yönetiminde etkili olduğu, hangisinin padişahı baskı altına aldığı bilinir. Bu sadece Osmanlı tarihinde değil tüm dünya tarihinde böyledir. Bahsettiğimiz kişiler sıradan insanlar değil. Koskoca Osmanlı padişahları. Haliyle hayatıyla ilgili her şey merak ediliyordu. Yavuz Sultan Selim' den itibaren halife oldukları için de hayatlarıyla ilgili her türlü detay bilinmek istenirdi.
"Beğenmiyorsanız izlemeyin" diyen arkadaşlar birisi çıkıp aynı şekilde "senaryolaştırılmış" belgelerle Atatürk' ün özel hayatını anlatan bir dizi çıkarsa aynı rahatlığı koruyabilecek misiniz? Dizinin eleştirilmesi ve kaldırılmak istenmesi ne kadar doğru bir davranış olsa da ülkenin başbakanının ülkede terör gibi önemli bir sorun varken çıkıp film ve dizilerden bahsetmesi o kadar saçma ve gülünç bir davranıştır.
@rtsbora o zaman her gordugumuz sorunlara senın gıbı tepkı verelım hepsını yavas yavas temızlemek yerıne oldugumuz yerde sayalım.
Başbakanın yaptığı yanlış değildir. Ülkenin her sorunuyla ilgilenmesi gerekiyor. Basit bi dizi diyip geçmemek lazım 600 yılı aşkın Türk tarihini ele alan bi konu üzerinde tartışma var ortada.