soulja1991
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 122
Metro serisinin yaş sınırı nedir?metro serisini okuyorum
bana kalırsa yaş sınırı yok kitap çok iyi istersen önce okuyup sonra oyununu oynayabilirsin 2033 2034 2035 olarak. konusu herşeyi güzel ama web sitelerinde hep spoiler var dikkat etMetro serisinin yaş sınırı nedir?
Kitaplar güzel midir? Memnun musun?
Lütfen yanıtlar mısın?
Son 48 saat okuyodum hala okuyucamEn son neler okudunuz bakiim?tavsiye ettiklerinizi de yazın
Canan Tan hastası oldum çıktım...
PİRAYE... şu ana kadar okuduğum kitapların engüzeli diye bilirim.... kitabı ne zaman başlayıp ne zaman bittirdiğinizi anlamıyorsunuz.sevgi aşk aile çatışmaları ve doğu kültürünün yerle bir ettiği duygular..
Çokta etkilendim bende anlatmayla olmuyor herkez okusun ve kitabın sonunda ağladım açıkçasııı
Yüreğim Seni Çok Sevdi bu kitabı okumanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar.gerçekten çok güzel hele de sonu.. Aşkı çok güzel anlatıyor. Herkese tavsiye ederim.
"Biliyorum, imkansız aşk bu! Ama hükmedemiyorum kendime..." demişti Murat. "Çünkü, yüreğim seni çok sevdi!.."
Ardından da dizelere dökmüştü sevdasını.
"Yüreğim seni çok sevdi
O yürek talan
O yürek yangın yeri
O yürek sen istiyor
Bir tek seni..."
Aslı ile Murat’ın İstanbul-Bursa-Amerika üçgeninde yaşadıkları destansı aşkın öyküsü... Herkesin kendinden bir şey bulabileceği kadar gerçek...
Şimdide Eroinle Dansı okumaya başladım...
Yahudiler hakkında ne dendiğini bilirsin: Asla bir borcu veya iyiliği unutmazlar.
22 11 63 stephen king
Niye mi?Ekli dosyayı görüntüle 155628
Niçin Milyonlarca İnsan, Yeryüzü Gezegenini Yoketmesi ve Hemencecik Kendilerini Semaya Yükseltmesi için Tanrı'ya Dua Ediyor?