• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

En son okuduğunuz kitap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Târık Buğra-Osmancık bitti.

Şimdilerde ise; Feridüddin Attar-Mantıku't-Tayr (Kuş Dili) okuyorum

Gözüm keserse bu akşam Ahmet Hamdi Tanpınar'ın Saatleri Ayarlama Enstitüsü'ne başlamak istiyorum. :)

Cehennem - Dan Brown yeni bitti sırada Yaratma Cesareti - Rollo May var.

167586_153023491414965_856019_n.jpg

84844-Adin-Bende-Sakli.jpg

" Eroinle Dans "

bu öyle bir kitap ki; tüm aklınız fikriniz sayfalarda akıp gidiyor. Kitap bitene kadar da rahat edemiyorsunuz. Eğer ki okumayan varsa şiddetle tavsiye ederim okuyanlar ne denli ciddi olduğumu zaten algılarlar.

John C. Parkin'den S*ktir et okuyorum şu an bence harika bir motivasyon vericiliği var kitabın. Ardından S*ktir et [Terapi] adlı ikinci seriyi okumayı planlıyorum.

Bukre | Kahraman Tazeoğlu

Tavsiye ederim. :)

b4c9cb3b-e181-4664-b66c-2aa992200761.jpg

Cn6iVtO.jpg

Kaynakları net. Tavsiye ederim.

MC4NjaC.jpg

"Ahmet Davutoğlu-Stratejik Derinlik" kitabını şiddetle öneririm. Biraz ağır bir kitap ama insana gerçekten olaylara karşı farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

kcKWYxo.jpg

"Yalan yazan tarih utansın!" :)

Gözüm keserse bu akşam Ahmet Hamdi Tanpınar'ın Saatleri Ayarlama Enstitüsü'ne başlamak istiyorum. :)

Bugün denemede çıktı bu kitapla ilgili bir paragraf, bayağı bi' övmüşlerdi sanki. Nasıl kitap, dili, konusu falan? Tavsiye eder misin? Daha çok Dan Brown, Ahmet Ümit, John Verdon tarzı okuyorum :)

Bugün denemede çıktı bu kitapla ilgili bir paragraf, bayağı bi' övmüşlerdi sanki. Nasıl kitap, dili, konusu falan? Tavsiye eder misin? Daha çok Dan Brown, Ahmet Ümit, John Verdon tarzı okuyorum :)

Biraz geç gördüm mesajı. :)

Edebiyatımızın en önemli eserlerinden biridir. Romanın konusu adından da anlaşılacağı üzere saatler üzerine.

Çoğu kişiye ağır gelebilir. Hayatına teknolojiyi katmadan romanı okuyanlar keyif alacaklardır. :)

Ben aslen Yürekzedeyim!
Şu aralar tüm his senetlerim düşüşte
Öyle ki sevgimin menkul kıymeti, eksilerle ifade ediliyor
Üstelik bir de, herkeslerce imtina edilen bir beddua
Vakitsizce peyda oluyor yezit dudaklarımda;

Sebep olan sebepsiz kalsın!

[Özgür Gümüşsoy // Öküz Altında Buzağı Arama Komisyonu]

uzz35.jpg

J.R.R Tolkıenın Roverandom adlı kıtabını okuyorum suan muhtemelen bu gece bıtırırım :))

rtxnp.jpg

Benim yanımda mutlu olmanı seviyorum.
Başka biri yapmaya çalışmıyorsun beni. Böyle kabul ediyorsun, kabul edişini seviyorum.
Beni okumayı seviyorsun, beni seviyorsun.
Seni seviyorum. Her insan gibi değil, başka seviyorum ben seni.

Suç ve Ceza / Dostoyevski

Bu zamana kadar okuma fırsatının peşinden koşmadığıma yandım.

Aslında pek kitap okuyan biri değilim ama artık okumaya başlayayım dedim. :)
İlk olarak Kürk Mantolu Madonna kitabını okudum ve şimdi İskender Pala-Efsane adlı kitabı okuyorum.

Tübitak yayınları-Evrenin Zarafeti

Yazar, evren hakkındaki bilinmeyenleri süzgeçten geçirip herkesin anlayabileceği bir seviyede kaleme almış.