En son okuduğunuz kitap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Amin Maalouf - Ölümcül Kimlikler

Yazar, benliğiyle alakalı sorunlardan yola çıkarak kimlikleri sorgulamış.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Olasılıksız'ı okudum o kadar da güzel değildi yani sıkıcıydı Laplace'in Şeytan'ının var olması mümkün mü?

Onun haricinde zarları o şekilde tahmin edilmesi. Önce atıp tahmin ediyor, daha sonra istediği zarı atıyor. Farkı bi tür olsun diye okudum. Yoksa polisiyeciyim ben.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Onun haricinde zarları o şekilde tahmin edilmesi. Önce atıp tahmin ediyor, daha sonra istediği zarı atıyor. Farkı bi tür olsun diye okudum. Yoksa polisiyeciyim ben.
Bende genelde polisiye-cinayet filan okurum merak ettiğimden bitirdim bunu önceden yarım kalmıştı kitap

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
2b3f2e1c-1471-4466-a657-060579fac2f6.jpg

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Çok fazla kitap okumamakla beraber, en son okuduğum kitap ;) Tavsiye ederim

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kesinlikle çok beğeneceksin. Uykum açılsın da daha fazla okuyayım diye sürekli nescafe içerek okudum kitabı. Dün bitirdim ama uzun süre etkisinde kalırım büyük ihtimal.

yaw efsaneyi 1 yudumda bitirdim ama bu beni pek açmadı ama herkes çok güzel dio hele biraz daha okim :)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Çok merak ediyorum bu kitabı. Anlatım olarak okuyucuyu sıkıyor mu ? Biraz kitap hakkında bilgi verebilir misiniz.

Anlatım olarak okurken hiç sıkılmadım, hatta çok şaşırdığım bazı kısımlar var ki onları söylemeyeyim, okumaya karar verirsen zevkli olmaz. Hanefi Avcı çok güvenilecek bir isim değil, ama güvenilmeyecek bir isim de değil. Farklı bir adam. Ancak şunu rahatça söyleyebilirim ki, Hanefi Avcı'yı ben devlet için tehdit sanardım, ama aslında "the cemaat" için bir tehditmiş.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Anlatım olarak okurken hiç sıkılmadım, hatta çok şaşırdığım bazı kısımlar var ki onları söylemeyeyim, okumaya karar verirsen zevkli olmaz. Hanefi Avcı çok güvenilecek bir isim değil, ama güvenilmeyecek bir isim de değil. Farklı bir adam. Ancak şunu rahatça söyleyebilirim ki, Hanefi Avcı'yı ben devlet için tehdit sanardım, ama aslında "the cemaat" için bir tehditmiş.

Yakın zamanda bi röportajında söyledi zaten. Benim tek suçum cemaatin emniyetteki adamlarının kim olduğunu öğrenmem oldu. Bu işte benim sonum oldu dedi.

Listeme aldım en yakın zamanda okurum inşallah.

cukka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senden önce ben - Jojo MOYES hali hazırda dexter serisi okunmayı bekliyor

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Çok merak ediyorum bu kitabı. Anlatım olarak okuyucuyu sıkıyor mu ? Biraz kitap hakkında bilgi verebilir misiniz.
Bende başladım okurken hiç sıkılmadım diyebilirim bir polis olarak anlatım biçimi gayet akıcı şuanda cemaat kısmındayım kitabın ilk kısmında en etkilendiğim yer uzanların çevirdiği dolaplar kısmı oldu :)

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bende başladım okurken hiç sıkılmadım diyebilirim bir polis olarak anlatım biçimi gayet akıcı şuanda cemaat kısmındayım kitabın ilk kısmında en etkilendiğim yer uzanların çevirdiği dolaplar kısmı oldu :)

Dün D&R da kitabı inceledim. Beyaz sayfaya başmış olmaları biraz ilginç geldi. Parlak kağıt olduğundan okurken gözleri yorması kaçınılmaz.

mustang435

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ferrarisini satan adam okudum hikaye olarak ders kitabı olarak az önce organik kimya ve genel fizik bakdım :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Dan Brown-Kayıp Sembol bitmesine az kaldı. Öncesinde başka kitaplar okuyacaktım ama Carrefour'da 7,5 ₺ den görünce hemen aldım. :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
daha ilk sayfalarında gözlerimden yaş getiren tek kitap :(

58863-579401285418437-1995361721-n-1377816436.jpg