En son okuduğunuz kitap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Saatleri Ayarlama Enstitüsü - Ahmet Hamdi Tanpınar

Kitabı ister basit bi roman gibi, ister psikolojik, davranışsal bi inceleme gibi okuyabilirsiniz. Nasıl okursanız okuyun, elbet size bişeyler katacaktır.

Okuma listenize almışsanız en kısa zamanda okumanızı tavsiye ederim

asişair

Asistan
Reaksiyon puanı
0
428232

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şah Mat devam ediyorum....

ama Semerkanttan sonra kastı bıraz sankı ama bitirecem umarım ....

lifeiswaiting

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ayşe Kulin Veda ve Umut kitaplarını okudum okumasini tavsiye ederim osmanli doneminden Cumhuriyete gecis donemini cok guzel anlatıyor.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
60d7c2b3-b355-49f8-99c3-fefc9c8a772e.jpg

Muhafız ve Teşkilat'dan sonra pek ilgimi çekmedi diyebilirim. Konuda sanki biraz gereksiz ayrıntılara takılmış gibi geldi bana.

AhmetAkcicek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Monte Kristo Kontu

Yazar - Alexandre Dumas

Kitap Arkası Özet:
-"Bir gece bir bahçede,bir ağaçlığın içindeydim.Hiç kimse benim orada olduğumdan haberdar değildi.İki kişi benim olduğum yere doğru yöneldi.İzninizle isimlerini şimdilik söylemeyeceğim.Bu iki kişinin konuşmalarını duydum.Bahçesinde bulunduğum adamın evinde birisi ölmüştü.Konuşmalarını dinlediğim iki kişiden biri bu adamdı.Diğeri de bir doktordu.Ev sahibi,doktora üzüntü vekorkusundan söz ediyordu.Çünkü evinde,bir ay içinde arka arkaya iki ölüm olayı olmuştu.
Kont:"Doktor ne dedi?" diye sordu.
"Bu ölümlerin normal olmadığını ve bir..."
"Evet..."
"Zehirlenmenin söz konusu olabileceğini söyledi."

Tavsiye ederim..
Orjinal kitabı 584 sayfadır.Kitap türkçeye çevrilmiştir.
Unutmamışsam konusu İtalya yakınlarında bir yerde geçiyordu.
Sana kolay gelsin dostum :)

Cookie9

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Konuyu görünce bir garip oldum. Bayağıdır kitap okumuyorum. En son Athenenin İşaretini okumuştum. Kitabın üstüne 2 kitap daha çıktı hala almadım artık zevk almıyorum fantastik kitaplardan.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
225px-Nil'de_%C3%96l%C3%BCm.jpg

Yazarın okuduğum ilk kitabı. Pek beğendiğim söylenemez aslında. Yakın zamanda başka bir kitabını daha okuyup yazar hakkında o zaman yorum yapmayı düşünüyorum. Bir polisiye sever olarak pek ilgimi çekmedi diyebilirim.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
8d340ad8cf53c7310bb7a2381e74ce3f.jpg

Beklediğim gibi bir kitap çıkmadı. Ama kullanılan ve yan etkisi olmayan gibi gösterilen bir alet. Nicola tesla bunu yapmaz mıydı?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Gozlerini-Simsiki-Kapat_208_208_335x480_5.png

şimdi sırada serinin üçüncü kitabı Şeytanı Uyandırma var :)

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
620808

Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu, perde arkasındaki olayları, bu olayları kimlerin planladığını ve kimlerin çıkarları doğrultusunda olduğunu çok güzel anlatıyor. Bir kez daha Şehit Muhsin YAZICIOĞLU'nu buradan rahmetle anıyoruz.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
658790

Öncelikle olumsuz yönlerini söylemek isterim. Bazı konularda kopukluk olmuş. Onun dışında sanki biraz tasavvufa daha fazla ağırlık vermiş. Buda bazen okuyucuyu sıkabiliyor. Klasik aşk hikayelerinin tasavvuf ile birleştirilmiş hali. Boş zamanlarda okunabilecek bir kitap bana göre.

asişair

Asistan
Reaksiyon puanı
0
n11 den 3. ve 4. kitapları 15 tl ye aldım. kupon + puanlarla vs :) şuan şeytanı uyandırma'ya başladım bakalım :)
nasıldı 3. kitap sevdiniz mi?

3 kitabın arasında hangisi iyi derseniz gözlerini sımsıkı kapat derim.Şeytanı uyandırma'da sonu baştan biraz belli gibi :-)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir sorum var John Green İlk Aşk'ı okuyan var mı? 60. sayfadayım ve çok sıkıldım bir şey anlamıyorum okumaya değer mi?