En son okuduğunuz kitap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Stephen King - Ruhlar Dükkanı sürükleyici farklı fantastik bir kitap seviyorum bu adamı.

loveslave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de Tolstoy'un İnsan Ne ile Yaşar adlı kitabını okuıyorum . Kitabın dili biraz ağır ama insana çok şey kattığı aşikar.

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
son%20pismanlik%20fayda%20eder.jpg

Yazar eserinin ön sözünde eserini şöyle tanıtıyor:
"Kardeşlerimizin başına gelenleri ahlarla vahlarla geçiştiriyoruz. Bizde bu, alışkanlık haline geldi. Ahları, vahları duymak bile istemiyoruz, hatta bu "ah..."lardan ve "vah..."lardan nefret ediyorum. Çünkü böylelikle görevimizi yapıyoruz düşüncesine kapılıyoruz... Evet, tarihe geçmemiş "ah"ların sahipleri saymakla bitmez. Son Pişmanlık Fayda eder de tarihe geçmeyenlerden biri. Zaten tarih, her zulmü yazmış olsaydı, dünyaya bakacak yüzü kalmazdı.
Yazılanlardan ibret alınsaydı, İslam alemi ağlayacak duruma gelmezdi."

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
ask-dolanir-ayaklarima-0-460671.jpg

Cam kırıklarıyla geliyorum sana. Belki bir günlük belki bir saat belki... bilemiyorum. Zihnimden geçenler bana ait değil artık. Hepsini bıraktım, bir kaldırım taşının soğuk yüzüne. Sen istersen öylece kal olduğun yerde. Her zamanki gibi haylaz, hırçın bakışlarını üzerimde bırakarak. Gitmeni hiç istemezdim aslında, kalmanı şimdi hiç istemediğim gibi... Bende kalmayacağını bile bile geliyorum sana. Yüreğimin bir kenarına iliştirdiğim hüzün yağmurlarına eş olsun diye, güz yangınlarını da beraberinde getiriyorum..

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
9789756093139.jpg

Bu kitabı niye yazdım? Krushen diye bir Amerikalı dilbilimci seminerinde, İngiltere'de Güzin Abla benzeri bir köşe yazarına giden mektubu anlatmıştı. Mektup şöyleydi: "Sevgili Kathy, Biriyle ilişkim var, fakat onunla evlenip evlenmemek konusunda kararsızım. Beni çok kıskanıyor. Birkaç kere şiddet de uyguladı. Kavgacı. Ayrıca bana hiç güveni yok. Bir gün beni eve bıraktıktan iki saat sonra telefon açtı, amacı benim evde olup olmadığımı anlamaktı. Bir sabah onu kapımın önünde uyurken buldum. Ayrıca çok asabi; bu da kararsızlığımı arttırıyor. En ufak bir şeyden parlayabiliyor. Aslında düşünüyorum da beni sevdiğini gösteren hiçbir şey yapmıyor, niye onunla birlikteyim ki? Evet doğruyu söylemek gerekirse, yanlış kişiyle birlikteyim. Evet kararımı verdim. Neyse Kathy umarım sen iyisindir!!

DwL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İskender PALA / Katre-i Matem

EmremYunus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
| "114 Kod" Peygamber'in Düşünce Davranış Konuşma Atlası
| Prof. Dr. Ali AKYÜZ
| Timaş Yayınları

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
paranoya okuduğum en saçma kitaplardan biriydi :S

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Khaled Hosseini - Uçurtma Avcısı çok geçmeden bide
Şamil Tayyar - Pusu

Kahnweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Okuduğum kitabın adı; "Adam Fawer * OLASILIKSIZ"

Bu kitabın düzeyinde bir çok kitap denedim ama unutamadığım, etkisi uzun süre zihnimde kalan bir kitaptı. Bu kitabın düzeyinde bir kitap olduğunu idda ediyorsanız lütfen P.M ile paylaşınız :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Banu AVAR - Kaçın! "Demokrasi" Geliyor

oneo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Okuduğum kitabın adı; "Adam Fawer * OLASILIKSIZ"

Bu kitabın düzeyinde bir çok kitap denedim ama unutamadığım, etkisi uzun süre zihnimde kalan bir kitaptı. Bu kitabın düzeyinde bir kitap olduğunu idda ediyorsanız lütfen P.M ile paylaşınız :)

Olasılıksız'dan sonra Empati'yide okumazsan olmaz :D

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aristotales: (Ruh üzerine)
Felsefe babası arıstotales

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
IDAMLIK-GENC-EMINE-SENLIKOGLU-205-SAYFA__37658143_0.jpg

Bilmem ki
İdamlık genç gibi
Bir hayat
Bir kapağın arkasına
Sığar mı?

taylan_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İskender PALA - O.D Tavsiye ederim Yunus EMRE'yi anlatıyor. İskender PALA'nın inanılmaz bir anlatım tarzı var sanki o anı yaşıyorsunuz ve sanki İskender PALA tüm kitapta anlatılarlar yaşanırken Yunus EMRE'nin yanındaymış gibi...

prunus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Murat Bardakçı, Neşlişah - Cumhuriyet Devrinde Bir Osmanlı Prensesi

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
İskender Pala Şah ve Sultan. Şu anda ihsan Oktay Anar'ın kaleminden çıkma Efrasiyab'ın hikayelerini okuyorum.