- Reaksiyon puanı
- 15,467
Her ne kadar zorlanarak oynasamda Forza Horizon 4.
Ben PC de daha rahat oynadım.Ha birde MLBB oynuyorum.sttg 3 ben pek sevmedim mobilde bitirmiştimd pc de sarmıyor
valorant ve hitman oynamıştımArkadaşlar hepimizin mutlaka oyun sevdası vardır mutlaka bir kere olsa da en son oynadığımız oyun başlığı olsun bu oyun başlığı SDN hem üyelere paylaştığımız oyunlar tavsiye olur hemde geniş bir konusu olur bu yüzden bu konuya sadece oyun arşivleri ve isimleriyle paylaşın
Benim en son oynadığım oyun;
[video=youtube;HFOUY8TKvMY][/video]
Resident Evil 5.Arkadaşlar hepimizin mutlaka oyun sevdası vardır mutlaka bir kere olsa da en son oynadığımız oyun başlığı olsun bu oyun başlığı SDN hem üyelere paylaştığımız oyunlar tavsiye olur hemde geniş bir konusu olur bu yüzden bu konuya sadece oyun arşivleri ve isimleriyle paylaşın
Benim en son oynadığım oyun;
[video=youtube;HFOUY8TKvMY][/video]
Youtube da çok eğlenceli gibi duruyor duNe tür bir beklentiniz vardı?
Oynayınca da gayet eğlenceli bir seridir.Youtube da çok eğlenceli gibi duruyor du
Sonuç: Oyunu bitirdim.Şu aralar deli gibi Grand Theft Auto: RE Liberty City Stories (GTA VC Modu) oyunu oynuyorum. Dün güncelleme yaptım ama mod eski sürümdeki yapılan kaydı tanımamasıyla yıkıldım ama pes etmeyeceğim ve oyunu bitireceğim.
Bu mod GTA LCS'nin tüm hikayesini kapsıyormu ?Sonuç: Oyunu bitirdim.
Oyunu bitirebildim diyebilirim.Bu mod GTA LCS'nin tüm hikayesini kapsıyormu ?