Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
anlayamadığınız neresidir hocam ?
Hocam özelden yazacağım. Şimdi spoiler vermeyelim
anlayamadığınız neresidir hocam ?
Penguins of Madagascar
Oldukça eğlenceli. Bir de Türkçe seslendirme ile seyretmek gerek.
Northmen - A Viking Saga
Orta kalite bir yapım. Çok beklentiye girmeden zaman geçirmelik seyredilebilir.
5.5/10
Bu tür bilim-kurgu, fantastik filmleri aslında sorgulamak yerine film olduğunu düşünerek izlemek gerek. Yani "ya böyle şey mi olur çok saçma" değil de adamların elinden geldiğince bizim hayal gücümüzü zorlamak istediğini düşünerek izlemek daha güzel bence . Mesela Ne kadar mantık dışı olsa da marvel'in yapımlarını çok seviyorum.X-men türü filmleri falan hayranlıkla izliyorum.Bu tür filmlerin daha artmasını istiyorum =)Bugünkü filmimi bu filmden yana kullandım ilk defa bu türde film izledim çok güzeldi ama sonda kafam karıştı gerçi konu uzay evren olunca kafa duruyor.Ben cine5te bir proğram vardı orda da konuşuyorlardı zamanda yolculuk mümkün mü diye o zaman da kafam karışmıştı ama insan genede dinlemek inanmak istiyor bu filmde öyle oldu
кяαℓ тυяк;3602701 dedi ki:Bu tür bilim-kurgu, fantastik filmleri aslında sorgulamak yerine film olduğunu düşünerek izlemek gerek. Yani "ya böyle şey mi olur çok saçma" değil de adamların elinden geldiğince bizim hayal gücümüzü zorlamak istediğini düşünerek izlemek daha güzel bence . Mesela Ne kadar mantık dışı olsa da marvel'in yapımlarını çok seviyorum.X-men türü filmleri falan hayranlıkla izliyorum.Bu tür filmlerin daha artmasını istiyorum =)
Aynen dostum. Bilim - kurgu olmazsa ya da gerçekten yaşanmış dram filmi olmazsa gram zevk almıyorum izlediğim filmden =)Film dediğin zaten bilim kurgu ve fantastik olucak, gerçek hayatta mümkün olmayan şeyleri filmlerle yansıtıyorlar işte.
Bu türde filmleri sevmeyenler sadece tek bir dünya ya bağlı kalmışlar.