Soru En son hangi filmi izlediniz?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Ümmü Sibyan: Zifir
10404268_10153221467002926_2559465945293283666_n1.jpg

uzun bir aradan sonra izlediğim en berbat filmdi..

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Tut_S%C3%B6z%C3%BCn%C3%BC_film_afi%C5%9Fi.jpg

Tut Sözünü

Ara ara güldüren ama genellikle saçma sapan bi Türk komedi filmlerinden biri daha.10/5

reiis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
025203.jpg
388329.jpg

Futüristik bir distopyada geçen öyküde, beş farklı fraksiyona bölünen bir toplumun tüm yaşantısının bu hiyerarşik yapı üzerine inşa edildiğini ve belli bir yaşa gelen gençlerin kendileri için biçilen sınıflardan birine dahil edilerek eğitilmelerini izlemiştik. Bu hiyerarşik yapılanma içerisinde kendine has bir kategoriye sahip olan Tris ise, öykünün finalinde hem çevresindeki insanları hem de işleyen bu düzeni değiştirecek güce sahip olduğunu keşfetmişti.
Veronica Roth'un öyküsünden beyazperdeye aktarılan serinin devam filminde ise; Tris'in kişisel tercihinin tercihinin sonucunda bir devrim hareketi başlatırken, yayılan bu isyanın hiyerarşik yapıyı yavaş yavaş çözerek, var olan düzenin değişmesine tanık olacağız! Mücadeleye kaldığı yerden devam edecek olan Tris'in yolculuğunun bu ikinci ayağını perdeye taşıyacak isim ise, yönetmen Robert Schwentke olacak.

bu film degil belgesel egitim gibi birsey hiyerarsik duzene nasil karsi cikilir nasil yipratilir yikilir bunun egitimini vermisler

kimine gore altin degerinde bir film ama genelde zaman kaybi

nzmcnarz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kan Dökülecek 10/8
Film bastan sona kendini izlettiriyor ama verdigi "tanrinin olmadigi" mesajlari biraz gereksiz buldum. Ama yinede cok iyi film

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Taken 3

İkinci filme bakınca son derece iyi bir yapım. Bir film daha çekerlerse adamın torununu falan kaçırırlar. :D
Bir de şu var ki bir vatandaş suçlu adamları öldürürse polis "eyvallah gidebilirsin" demez herhalde.
6/10

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Taken 3

İkinci filme bakınca son derece iyi bir yapım. Bir film daha çekerlerse adamın torununu falan kaçırırlar. :D
Bir de şu var ki bir vatandaş suçlu adamları öldürürse polis "eyvallah gidebilirsin" demez herhalde.
6/10
Bu filmi izleyen herkes aynı yorumu yapıyor şaşmaz :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Kumarbaz 6.1/10

Boş vaktiniz varsa izleyebileceğiniz bir film. Pek beğenmedim açıkçası, spoiler vermek istemiyorum o yüzden boş zamanınız varsa izleyin yani.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Fast n Furious 7
fast-7a.jpg

Sinemada 4 arkadaş çift koltuklarında izlesek de sorun olmadı. :D
film abartıdan ölmüş ancak biz böyle seviyoruz diyip geçelim.Yalnız o kadar sahnede en sinir olduğum şey Hobbs'un iyileşme süreci oldu.
Film genel olarak iyi ancak serinin en iyi falan değil, klişe çok düz bir senaryo var.
7/10

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Fast n Furious 7
fast-7a.jpg

Sinemada 4 arkadaş çift koltuklarında izlesek de sorun olmadı. :D
film abartıdan ölmüş ancak biz böyle seviyoruz diyip geçelim.Yalnız o kadar sahnede en sinir olduğum şey Hobbs'un iyileşme süreci oldu.
Film genel olarak iyi ancak serinin en iyi falan değil, klişe çok düz bir senaryo var.
7/10
Spoiler verme be abi bugün gidiyorum izlemeye :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] yok kardeşim spoiler vermiyorum, hafiften bi göz kırpmışım sanırım. :D
genel olarak aksiyonu bol bir film ancak benim tamamen beklentimi karşılamadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
6 Süper Kahraman
Puanı yüksek diye izledim ama o kadar da iyi değildi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Interstellar 1080p torrentten indirdim, 19 gb ama değdi. Sinemada izlerken bu kadar keyif almadım şahsen.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
The Ingouchables
Çok güzel eğlenceli bir filmdi 8/10

Erdem81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Enemy adlı Jake Gyllenhaal filmi. Kendisinin oyunculuğunu beğenirim. İzlediğim diğer filmleri de oldukça güzeldi. Bunu da büyük umutlarla izledim ama beklediğim kadar sağlam bir film değildi. Aslında konusu güzel(miş) ama senaryo o kadar zorlanmış ki olayları tamamen anlamanız neredeyse mümkün değil. Şahsen tam anlamıyla çözememiştim, yorumlar sağolsun. Ama dediğim gibi pek iyi değildi bence. Son sahne ise neyin nesiydi hala anlamadım. Gyllenhaal'ın oyunculuğu ise her zamanki gibi iyiydi.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
dramanın bombalama yaptığı gerçek bir hikayeden kurgulanmış bir film. :)
kesinlikle katılıyorum çok iyi bir filmdir..
Bencede hocam drama olmasına rağmen hiç sıkmıyor ve eğlendiriyor böyle gerçekten alınma filmler bu ara baya sardı bkz. The imitation game , rush vs

alperenbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hızlı ve öfkeli 7
biraz abartılmıştı fakat tabiikide muhteşemdi :D :D :thumbup:

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
İçimdeki Ses
imdeki_Ses.jpg

Film çoğu izleyiciyi sıkacak gibi, ben bir parça kendimi buldum Selim karakterinde sıkılmadan izledim.
Yer yer baysa da güldürse de ortalama bir film olmuş.

TaRmAnYa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
"JAİ HO"
Hint Filmlerini çok severim. Bu da tavsiyem. Müthiş bir film.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Soysuzlar Çetesi
Ara sıra sıkılsamda güzel filmdi brad reis yine güzel oynamış 7/10

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Dabbe Zehr-i Cin
hqdefault.jpg

kısa ve öz bir yorum yapıcam.
Dinle adam mı korkutulur la? Gerçek olaydan esinlenilmiş...
İnsanın dini duygularıyla oynamaya çalışmaktan başka bir halt değil.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Dabbe Zehr-i Cin
hqdefault.jpg

Ben de dün gece oturdum izledim tesadüfe bak. Filmi izledikten sonra 5 dk benimde analiz ettim ve uyudum. Etki sıfır. Belli ki dini kullandıkları için ruhsal olarak mortingen :D Onu geçtim film çok saçmaydı. Bazı sahnelerde fotoğraflar hızlıca geçiyordu ve durdurup tek tek baktım. Yoksa tırsmamak elde değil.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Çakallarla Dans 3 : Sıfır Sıkıntı
535358.jpg

Ortalama bir film ancak komik.Murat Akkoyunlu'nun oyunculuğu çok iyi arkadaş o çıldırmalar falan gülmekten gözlerimden yaş getiriyor. :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Dabbe Zehr-i Cin
hqdefault.jpg

Gittim sinemada izledim bi de :hammer:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Çakallarla Dans 3
Büyük beklentiye girip izledm arkadaşlar baya övmüştü ama bana aşırı komik gelmedi yine de eğlenceliydi 6/10

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
fast-and-furious-7-banner.jpg

Hızlı ve Öfkeli 7

İlk olarak filme IMAX/3D şeklinde gitmek istedik ama sorduğumuzda "Bu filmin IMAX/3D si dünyada yok beyfendi" diye ters bir cevap aldık o yüzden bizim gibi hastalıklı kişilerdenseniz ve bir iki filmi IMAX te izleyim diye düşünüyorsanız ben gittim bu film için bunu tercih etmeyin derim.6. Filmle konsept olarak benzediğini düşünüyorum. Arabalardan daha çok yine aksiyon daha önde. 6 da gördüğümüz o imkansız sahneler gene var tabiiki de ama artık alıştırdıkları için yok artık be kardeşim diyemiyorsunuz. Seriyi sevenlerdenseniz çok beğeneceğinizi düşünüyorum. IMDB de şuan 8.0 ortalaması var.Ben ise 7 verirdim şahsen.Paul Walker ve filmin sonu için ise ufak bir kaç spoiler verecem isteyen uzak dursun :)

Veda sahnesini bana sorarsanız güzel yapmışlardı aşırı duygusal bulanlar olmuş ama bence o kadar duygusal değildi.Daha sonraki filmler için biraz ışıkta yakılmış gibiydi.Ama Brian O'Conner karekteri artık bu aksiyondan emekli olduya getirdiler gibi.Yeni bir film duyurulsada pek şaşırmam.