- Reaksiyon puanı
- 493
Ümmü Sibyan: Zifir
uzun bir aradan sonra izlediğim en berbat filmdi..
uzun bir aradan sonra izlediğim en berbat filmdi..
Futüristik bir distopyada geçen öyküde, beş farklı fraksiyona bölünen bir toplumun tüm yaşantısının bu hiyerarşik yapı üzerine inşa edildiğini ve belli bir yaşa gelen gençlerin kendileri için biçilen sınıflardan birine dahil edilerek eğitilmelerini izlemiştik. Bu hiyerarşik yapılanma içerisinde kendine has bir kategoriye sahip olan Tris ise, öykünün finalinde hem çevresindeki insanları hem de işleyen bu düzeni değiştirecek güce sahip olduğunu keşfetmişti.
Veronica Roth'un öyküsünden beyazperdeye aktarılan serinin devam filminde ise; Tris'in kişisel tercihinin tercihinin sonucunda bir devrim hareketi başlatırken, yayılan bu isyanın hiyerarşik yapıyı yavaş yavaş çözerek, var olan düzenin değişmesine tanık olacağız! Mücadeleye kaldığı yerden devam edecek olan Tris'in yolculuğunun bu ikinci ayağını perdeye taşıyacak isim ise, yönetmen Robert Schwentke olacak.
Bu filmi izleyen herkes aynı yorumu yapıyor şaşmazTaken 3
İkinci filme bakınca son derece iyi bir yapım. Bir film daha çekerlerse adamın torununu falan kaçırırlar.
Bir de şu var ki bir vatandaş suçlu adamları öldürürse polis "eyvallah gidebilirsin" demez herhalde.
6/10
Spoiler verme be abi bugün gidiyorum izlemeyeFast n Furious 7
Sinemada 4 arkadaş çift koltuklarında izlesek de sorun olmadı.
film abartıdan ölmüş ancak biz böyle seviyoruz diyip geçelim.Yalnız o kadar sahnede en sinir olduğum şey Hobbs'un iyileşme süreci oldu.
Film genel olarak iyi ancak serinin en iyi falan değil, klişe çok düz bir senaryo var.
7/10
dramanın bombalama yaptığı gerçek bir hikayeden kurgulanmış bir film.The Ingouchables
Çok güzel eğlenceli bir filmdi 8/10
Bencede hocam drama olmasına rağmen hiç sıkmıyor ve eğlendiriyor böyle gerçekten alınma filmler bu ara baya sardı bkz. The imitation game , rush vsdramanın bombalama yaptığı gerçek bir hikayeden kurgulanmış bir film.
kesinlikle katılıyorum çok iyi bir filmdir..
Ben de dün gece oturdum izledim tesadüfe bak. Filmi izledikten sonra 5 dk benimde analiz ettim ve uyudum. Etki sıfır. Belli ki dini kullandıkları için ruhsal olarak mortingen Onu geçtim film çok saçmaydı. Bazı sahnelerde fotoğraflar hızlıca geçiyordu ve durdurup tek tek baktım. Yoksa tırsmamak elde değil.Dabbe Zehr-i Cin
kısa ve öz bir yorum yapıcam.
Dinle adam mı korkutulur la? Gerçek olaydan esinlenilmiş...
İnsanın dini duygularıyla oynamaya çalışmaktan başka bir halt değil.
Gittim sinemada izledim bi de :hammer:Dabbe Zehr-i Cin
kısa ve öz bir yorum yapıcam.
Dinle adam mı korkutulur la? Gerçek olaydan esinlenilmiş...
İnsanın dini duygularıyla oynamaya çalışmaktan başka bir halt değil.