Soru En son hangi filmi izlediniz?

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
g5fPT.jpg

http://www.imdb.com/title/tt2355823/
İzlerken gül gül öldüm..
haha.gif

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Rang De Basanti - 2006

Rang-Da-Basanti-1312201249.jpg

Genç bir İngiliz bayan(Sue) büyükbabasının 1920 yıllarında Hindistan'ın özgürlüğü hakkında yazdığı günlüğü ile ilgili bir belgesel çekmek için Hindistan'a gider.Hindistan'da kendisine yardım etmeyi kabul eden Hintli genç kız (Sonia) ile birlikte belgesel filmde oynayacak oyuncuyu üniversitede aramaya kalkışırlar. Kültüründen uzaklaşmış birçok aday kitlesinden sonra kötünün iyisi tadında bir grup oluşturulur. Grup, belgesel çekildikçe konuyu kavramaya, benimsemeye ve haliyle de bilinçlenmeye başlar… Filmin adı Rang De Basanti(Onu Sarıya Boya). Sarı hint kültüründe fedakarlık anlamına gelmekteymiş. Bu yüzden filmin bir kısmı sarı renginde çekilmiş

İyi başlayıp kötü devam eden bir filmdi. Hint filmlerinde kiliseleşmiş olarak yine sonu güzel bitti. Vel hasıl diğer Aamir Khan filmlerine göre sönük bir filmdi. Çok çok boş vaktiniz varsa öyle izleyin.

imdb puanı 8.2/10
sinemalar puanı 7.0/10
Divxplanet Puanı: 7.5/10
Benim Puanım: 5.0/10

Bu kadar düşük puan vermemin sebebi alt yazının senkron sorunundandır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Seven Samurai (1954) Güzel film. Birde Renkli olaydı iyiydi :) o derece geriden geliyorum .

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Fast.and.Furious.6.2013.jpg

gerçekten 10 numara bir filmdi... bunu popularitesi ile kazanmadı filmin senaryosu oyuncular ile ilişkiye girmiş bence gitmeden önce tahmin ettiğimiz gibi yeni bir seri başlayacak 3/6/9 v.b ...
kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim ... filmde güleceğiniz, yok artık daha neler diyeceğiniz ve işte budur diyeceğiniz bir sürü sahne mevcut ... @topalsolucan seninde yorumunu bekliyorum hocam :)

Sonuna bayılacaksınız :)

yakında izlerim :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
gdo-karakedi.jpg

Film bittikten sonra keşke bunun yerine oyun oynasaydım 1.5 saat dedim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
OkvaVnM.jpg

Ninja Scroll (1993)

Güzel bir ninja temalı anime film. fantastik unsurlar başta abartılı gibi geldi ama devamında pek rahatsızlık vermedi. "vampir hunter d" kadar da iyi olmasa da yinede beğendim. tavsiye ederim. 7.5/10

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Herkes tavsiye ediyor..
Şunu bir de ben indireyim bu akşam bi izliyeyim..
Bende izledim bu Filmi ama.
Açıkcası Pek Hoşuma gitmedi.

Ama Film lazımsa bu filmi izle derim @friendly
Kutup Macerası.
Sonunda Ağlarsan Benden bilme Ha.
Bazen Bizmiyiz Hayvan yoksa onlar mı dedirten bir film.
Tavsiye Ederim.
KOa3f3C.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

gdo-karakedi.jpg

Film bittikten sonra keşke bunun yerine oyun oynasaydım 1.5 saat dedim.
Bende Gece İzledim.Boş vaktim vardı izledim.,
Ama Boş vaktin bile harcanamayacağı kadar boş bir film.
Küfür Argo gırla gitmiş.
Bir Kutsal Damacana bekledim ben Şafaktan ama olmamış bu film.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bende izledim bu Filmi ama.
Açıkcası Pek Hoşuma gitmedi.

Ama Film lazımsa bu filmi izle derim @friendly
Kutup Macerası.
Sonunda Ağlarsan Benden bilme Ha.
Bazen Bizmiyiz Hayvan yoksa onlar mı dedirten bir film.
Tavsiye Ederim.
-

İzledim abim izlemezmiyim.
Hemde en az 3 defa izlemişimdir..

Çok iyi filim gerçekten..

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Fast and Furious 6 sinemadan gelmekteyim yeni. Gayet güzeldide bir sorunu vardı çözemiyorum çok abartmışlar galiba tam adini koyamıyorum ama sinemada izlenmeye değer müzikleriyle aksiyonuyla zaman zaman komedisiyle güzel bir filmdi :)

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
36615274-400x571.jpg

mutlaka izleyin gercek bir hikayeden alınma guzel bi film

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Fast.and.Furious.6.2013.jpg

Fast & Furious 6
Gerçekten 5. filmden sonra ilaç gibi geldi. :)
Dom'un Letty'i bir kurtarma sahnesi var yuh dedi bütün salon :D ancak buna rağmen aksiyon ve tempolu güzel bir film olmuş.
Birde final bölümünde uçak gide gide pisti bitiremedi saçmalığın daniskasıydı.(o uçak içinde hele ki Dom'un bir kafa atışı var uçan bir keçi misali :D )
bu arada 7. filmin geleceği de kesinleşti.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Barfi!
http://www.imdb.com/title/tt2082197
Ranbir-Kapoor-In-Barfi-Movie-Stills.jpg

Sözcüklerin olmadığı müziğin ve vücut dilinin konuştuğu , hayatta bazen ikinci bir şans olsa bile asla ilk anda kaçırdığın fırsat gibi olmayacağını gözler önüne seren müthiş mi müthiş bir film.hele barfi'nin kendi adını söyleyişi yok mu unutulmaz.
görsellik harikaydı filmde.oyunculuklar ise harika , P.Chopra'nın otistik biz kızı müthiş canlandırması da cabası. ( gerçekte ne kadar da tatlıymış :blush: ) [MENTION=74639]EropaKING[/MENTION] kesinlikle izle hocam :) @topalsolucan , @arsenik . kaçırılmaması gereken bir film. @Darknes$ i saymıyorum alt yazıyı sağ olsun o verdi zaten izlemiştir :)
Ağır dozda romantik komedi ve dram içerir.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Barfi!
http://www.imdb.com/title/tt2082197
Ranbir-Kapoor-In-Barfi-Movie-Stills.jpg

Sözcüklerin olmadığı müziğin ve vücut dilinin konuştuğu , hayatta bazen ikinci bir şans olsa bile asla ilk anda kaçırdığın fırsat gibi olmayacağını gözler önüne seren müthiş mi müthiş bir film.hele barfi'nin kendi adını söyleyişi yok mu unutulmaz.
görsellik harikaydı filmde.oyunculuklar ise harika , P.Chopra'nın otistik biz kızı müthiş canlandırması da cabası. ( gerçekte ne kadar da tatlıymış :blush: ) @EropaKING kesinlikle izle hocam :) @topalsolucan , @arsenik . kaçırılmaması gereken bir film. @Darknes$ i saymıyorum alt yazıyı sağ olsun o verdi zaten izlemiştir :)
Ağır dozda romantik komedi ve dram içerir.

Hocam ben çoktan seyrettim.. Priyanka ve Katrina Kaif li filmleri kaçıramam..
Ama etiketlediğin iyi oldu... Böylece izlediğin her film sonrası listeye yeni filmler ekleme şansım olur :)
İzlemiş olsam bile düşünüp etiketleyerek önerdiğin için teşekkürler, Hocam.. :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ben izlemem bunu @zoki :D sevmediğim film türlerinin hepsini barındırıyor. :D Aksiyon, suç, dram, gerilim ile gel. :P