T800
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
aklımda kalan tek sahne arabada kulağından vurulma sahnesi
Genç bir İngiliz bayan(Sue) büyükbabasının 1920 yıllarında Hindistan'ın özgürlüğü hakkında yazdığı günlüğü ile ilgili bir belgesel çekmek için Hindistan'a gider.Hindistan'da kendisine yardım etmeyi kabul eden Hintli genç kız (Sonia) ile birlikte belgesel filmde oynayacak oyuncuyu üniversitede aramaya kalkışırlar. Kültüründen uzaklaşmış birçok aday kitlesinden sonra kötünün iyisi tadında bir grup oluşturulur. Grup, belgesel çekildikçe konuyu kavramaya, benimsemeye ve haliyle de bilinçlenmeye başlar… Filmin adı Rang De Basanti(Onu Sarıya Boya). Sarı hint kültüründe fedakarlık anlamına gelmekteymiş. Bu yüzden filmin bir kısmı sarı renginde çekilmiş
![]()
gerçekten 10 numara bir filmdi... bunu popularitesi ile kazanmadı filmin senaryosu oyuncular ile ilişkiye girmiş bence gitmeden önce tahmin ettiğimiz gibi yeni bir seri başlayacak 3/6/9 v.b ...
kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim ... filmde güleceğiniz, yok artık daha neler diyeceğiniz ve işte budur diyeceğiniz bir sürü sahne mevcut ... @topalsolucan seninde yorumunu bekliyorum hocam
Sonuna bayılacaksınız![]()
Bende izledim bu Filmi ama.Herkes tavsiye ediyor..
Şunu bir de ben indireyim bu akşam bi izliyeyim..
Bende Gece İzledim.Boş vaktim vardı izledim.,![]()
Film bittikten sonra keşke bunun yerine oyun oynasaydım 1.5 saat dedim.
Bende izledim bu Filmi ama.
Açıkcası Pek Hoşuma gitmedi.
Ama Film lazımsa bu filmi izle derim @friendly
Kutup Macerası.
Sonunda Ağlarsan Benden bilme Ha.
Bazen Bizmiyiz Hayvan yoksa onlar mı dedirten bir film.
Tavsiye Ederim.
-
![]()
mutlaka izleyin gercek bir hikayeden alınma guzel bi film
resım gozukuyor bende adı muhbır super bı filimresim görünmüyor ama filmin adı Muhbir heralde.
Barfi!
http://www.imdb.com/title/tt2082197
![]()
Sözcüklerin olmadığı müziğin ve vücut dilinin konuştuğu , hayatta bazen ikinci bir şans olsa bile asla ilk anda kaçırdığın fırsat gibi olmayacağını gözler önüne seren müthiş mi müthiş bir film.hele barfi'nin kendi adını söyleyişi yok mu unutulmaz.
görsellik harikaydı filmde.oyunculuklar ise harika , P.Chopra'nın otistik biz kızı müthiş canlandırması da cabası. ( gerçekte ne kadar da tatlıymış) @EropaKING kesinlikle izle hocam
@topalsolucan , @arsenik . kaçırılmaması gereken bir film. @Darknes$ i saymıyorum alt yazıyı sağ olsun o verdi zaten izlemiştir
Ağır dozda romantik komedi ve dram içerir.