jack bauer
Profesör
- Katılım
- 8 Şubat 2010
- Mesajlar
- 1,120
- Reaksiyon puanı
- 1
- Puanları
- 0
iron man 3 izledim ama ben daha fazla aksiyon bekliyodum
Dalkomhan insaeng | A Bittersweet Life
![]()
Konusu pek tatmin edici değildi ama oyuncular için izlenir. Ortalamada bir film. 7/10
@desperado64 @Darknes$ filmde iris 1'den bazı oyuncular var izlemenizi tavsiye ederim.
Sen öyle diyorsan öyledir abi.izlediğim 200 e yakın kore filmi arasında ilk 5'e alırım bu filmi. bende çok başka etki bırakmıştı. tekrar izle bence![]()
![]()
Gerçek bir savaş hikayesine dayanan film Kore Savaşı sırasında yüzlerce Kuzey Kore askerine karşı şavaşan 71 Güney Koreli öğrencinin hikayesini anlatıyor.
aynen ben olumsuz tepkiler üzerine listeden silmiştim sarkat hocamBak indiriyorum ha![]()
Bak indiriyorum ha![]()
aynen ben olumsuz tepkiler üzerine listeden silmiştim sarkat hocam
sende beğenirsen şans veririm artık![]()
Gerçek bir hikayeden esinlenilmiştir. Kore'nin Japonya egemenliği altında olduğu yıllarda, Tatsuo'nun (Jô Odagiri) büyükbabasının çiftliğinde çalışmakta olan Jun-shik'in(Dong-Kun Jang) Tokyo Olimpiyatlarına bir maraton atleti olarak katılma hayalleri vardır. Tatsuo'nun da maraton atleti olma niyeti olduğundan ikili küçük yaştan itibaren birbirlerine rakip olmuşlardır. Bu sırada savaş çıkar ve ikisi de orduya katılmaya zorlanırlar. Tatsuo, Jun-shik'in birliğinin komutanı olur ve Rus tanklarını imha etmek üzere bir plan tasarlar ama başarısız olur. İkisi de Sovyetlere esir düşer. Sovyet kampından kaçarlar ama bu sefer de Almanlara esir olurlar ve ayrı ayrı yerlere gönderilirler. 1944'te Normandiya sahillerinde yolları tekrar kesişecektir.
japon ve kore sever arkadaşlara sesleniyorum: Pieta(ACI) diye bir film var. geçen gün arkadaşım çok övdü durdu izleyen var mı aranızda?
http://www.imdb.com/title/tt2299842/