Soru En son hangi filmi izlediniz?

Reaksiyon puanı
31
qHuciRY.jpg

Fazla söze gerek yok tek kelime ile harkulade bir yapım olmuş :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
hocam spoiler deseydin keşke belli ki hayvan ölmüş bugün 3d olarak indirdim izleyecektim çok kötü oldu benim için...

İzle izle ölüm yok farklı bir duygusallık var :)

Edit : izlediğini sonraki mesajlarda okudum. Keşke hepsini okuyup öyle yazsaymışım :)

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Fantastik türü filimlerden hoşlanıyor olman lazım beğenmen için. Kısacası Yüzüklerin Efendisini beğendiysen zannımca bunu da beğenirsin.
Bazıları mesela sevmez fantastik filimleri onlar için bu tarz filimler işkence olabilir. :)

Yüzüklerin efendisini çok beğenmiştim. Hatta sinema günü yapıp 3 filmi peş peşe 9 saat gibi bir sürede izlemiştik... :)
Ayrıca Hobbit'in kitabını da okumuştum zamanında...
Teşekkürler tekrar heveslendim indireyim pardon izleyeyim. :P

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
LockOut_Quad.preview.jpg

Lockout-İsyan

İmdb puanı bana göre çok. Life of Pi den sonra seyrettiğimden midir nedir:D Baya bi saçma geldi bana:D 10/4,5

Reaksiyon puanı
31
Hangi filmmiş bu [MENTION=158637]angel75[/MENTION] resim gözükmüyor :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
aa ben görüyorum ama fotoyu.. Argo :)
Imdb linkleri direk kopyala yapıştır yapınca gözükmüyor başka bir resim görüntüleme servisi kullanmanızı öneririm. Imgur,imageshack vs.

Ya da alıntı etiketleri içinde verirseniz imdb linklerinden resmi, o halde de gözükür.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Imdb linkleri direk kopyala yapıştır yapınca gözükmüyor başka bir resim görüntüleme servisi kullanmanızı öneririm. Imgur,imageshack vs.

Ya da alıntı etiketleri içinde verirseniz imdb linklerinden resmi, o halde de gözükür.

oldu mu?

krxtg.jpg

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
En son Argo'yu izledim.IMDB puanı bence abartılı bir şekilde yüksek.Olmuş bir olayı normal bir şekilde anlatıyor.Olağanüstü,sıradışı bir tarafı yok.Tabi haliyle çok iyi bir şekilde Amerikan propagandası yapmış.

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
django şiddetle öneriyorum yıkım bir film imdb de 2012 yapımı olmasına rağmen ilk 50 de olması lazım izleyin yorum yapın

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
django şiddetle öneriyorum yıkım bir film imdb de 2012 yapımı olmasına rağmen ilk 50 de olması lazım izleyin yorum yapın

django da başarılı bir film ayrıca suç çetesi de güzeldi bilginiz olsun :)

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
quentin tarantino'nun yaptığı bütün filmler çok iyi hepsini sıralamaya koyup izlesenizde olur :D

suavci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alt yazılı film sever misiniz bilmem ama Aamir KHAN'ın filmlerini izlemenizi tavsiye ediyorum. Hem altyazılı filmleri hem Bollywood filmlerini sevecekseniz. Ben O'nun ilk olarak 3 İdiots filmini izledim ve kendi kendime hayatımda Bollywood filmlerini izlemeyipte Hollywood filmlerini boş yere ne diye izlemedim diye sordum. Sonra yine Aamir KHAN'ın Taare Zameen Par, ve Fanaa filmlerini izledim. Gerçekten çok beğendim ve tavsiye ederim. Bu aralar Talaash'ı izlemeyi düşünüyorum.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Alt yazılı film sever misiniz bilmem ama Aamir KHAN'ın filmlerini izlemenizi tavsiye ediyorum. Hem altyazılı filmleri hem Bollywood filmlerini sevecekseniz. Ben O'nun ilk olarak 3 İdiots filmini izledim ve kendi kendime hayatımda Bollywood filmlerini izlemeyipte Hollywood filmlerini boş yere ne diye izlemedim diye sordum. Sonra yine Aamir KHAN'ın Taare Zameen Par, ve Fanaa filmlerini izledim. Gerçekten çok beğendim ve tavsiye ederim. Bu aralar Talaash'ı izlemeyi düşünüyorum.
Ghajini yi es geçmişsiniz ve de lagaan nitekim Dil Chahta Hai... :D say say bitmez aamir sene de 2 film anca yapar aşırı seçer.bu yüzden kalite kokar filmleri. :yes:

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Hwanghae / The Yellow Sea 2010 imdb 7,3/10
http://www.imdb.com/title/tt1230385/

yellow_sea.jpg

Kendini izlettiren sindire sindire ilerleyen klasik güzel bir uzak doğu filmi.
Süresine aldanıp izlememezlik yapmayın.
ek olarak çekim yerleri (ülke) fazla bir yapım.
abartılı dövüş sahneleri olmasa da onca kesiklere rağmen ana karakterler taş gibi yoluna devam etmesi tek göze batan şey.(ayrıca silah olarak sadece bıçak türü kesici aletler kullanmaları da göze batmıyor değil)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Bende dün gördüm, indiriyordum izlerim kısa zaman da :)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Spartacus' un serisini söyleyebilecek biri var mı ? :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
JqMVXNr.jpg

Mou gaan dou / Infernal Affairs

2006 yapımı köstebek / the departed filmi 2002 yapımı bu filmden çalınmış. Keşke ilk bu filmi izleseydim de daha sonra diğer filmi izleseydim dedim kendi kendime. Çok iyi filmdi. 9/10

Köstebek filminin gözümde hiçbir değerinin kalmadığını da söyleyebilirim. :D