Soru En son hangi filmi izlediniz?

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] Yok ya müzikalden pek hoşlandığım söylenemez de sadece merak ettim :)

Bana hayatın gerçeklerini anlatan, insanın yüzüne vuran filmleri seviyorum :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Bu filmi daha önce indirmiştim ama hiç izleme hevesim olmadı senin yorumu görünce az önce izlemeyi bitirdim nedenini bilmiyorum ama beni oldukça çok etkiledi seninde söylemiş olduğun gibi muhteşemdi :)

yasanmis bir hayat oldugu icin etkilendik sanirim.. ama ben denizci soyundan geldigim icin ayri bir etkilendim :) dalga ve teknelerden dolayi.. anladin sen :)

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
savages 2012 aykırı bi film aga yıkılıyoo

barisid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sherlock Holmes The Game Of Shadows ve Prince Of Persia The Sands Of Time

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
e2aea1453407deb.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bana Bir Soygun Yaz

Yandaş mafya Hacamat Abi bombaydı. :D

20271861.jpg

[video=youtube;2Flxl64e-HQ]http://www.youtube.com/watch?v=2Flxl64e-HQ[/video]

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
En son Argo'yu izledim.IMDB puanı bence abartılı bir şekilde yüksek.Olmuş bir olayı normal bir şekilde anlatıyor.Olağanüstü,sıradışı bir tarafı yok.Tabi haliyle çok iyi bir şekilde Amerikan propagandası yapmış.

Aynen katılıyorum... Tamamen Amerika propogandası yapılan bir film. Ve bir çok gerçek de saklanıyor, mesela irandaki o elçilik baskını aylarca sürdü ve amerika hiç bir şey yapamadı, rezil oldu, hatta rehineleri kurtarmak için amerika uçak gönderdi irana ama onlarda çölde düştü vs.vs. bunlardan hiç bahsetmiyor.

İnsanlara ABD VATANDAŞINI İŞTE BÖYLE KURTARIR dedirtmek için hazırlanmış bir film.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gelecekten Bir Gün

url

Reaksiyon puanı
31
s9sOz0m.jpg

İzlemekte hayli geç kaldığım bir yapım oldu koltuğunuza yaslanın ve seyir keyfinize bakın Denzel yine iyi bir iş çıkarmış :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
s9sOz0m.jpg

İzlemekte hayli geç kaldığım bir yapım oldu koltuğunuza yaslanın ve seyir keyfinize bakın Denzel yine iyi bir iş çıkarmış :)
Aşağı yukarı ben bu filmi izleyeli bir buçuk ay olmuş ama inanır mısın filmle ilgili aklımda güzel bir yerdi o an çok iyi oynanmış vs diyeceğim hiçbir yer kalmamış. :D

Reaksiyon puanı
31
Aşağı yukarı ben bu filmi izleyeli bir buçuk ay olmuş ama inanır mısın filmle ilgili aklımda güzel bir yerdi o an çok iyi oynanmış vs diyeceğim hiçbir yer kalmamış. :D
Bir an önce izlemeye bak filmin türü aksiyon-dram diye geçsede sadece dram olarak izleyin diğer türlüsü hayal kırıklığı yaratır :)

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
En son Çalgı Çengi'yi izledim ve uzun süredir film izleyemiyorum ya çok özledim ama hiç zamanım, bir fırsat bulsam da sinemaya gidebilsem keşke..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
A Moment To Remember... Pardon, Evim Sensin. :D

url

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
fft99_mf2961251.Jpeg

Kelebeğin Rüyası
Filmi ben oldukça beğendim.Gerçek hikaye olması zaten kendini sevdirmeye yeter de artar ve bunu güzelce hayata geçirmek ise beğeniyi katlar.
Yılmaz Erdoğan'ı "Haybeden Gerçek Üstü Aşk" ile sevmeye başladım.Yaptığı işler oldukça başarılı.
Şahan gibi yapılan saçma sapan filmlere değilde bu tarz filmlere gitmek yeni ve böylesi güzel projelerin önünü açacaktır diye düşünüyorum.Oyunculuklara gelince , Belçim Hanımın dans sahnesi dışında gözüme bir şey takılmadı gayet başarılıydılar. :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
N6YZ.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0407887/
Oldukça iyiydi 8.8/10 Yalnız kadına verdiği o zarfın içinde ne vardı merak ettim doğrusu :) Bilen söylesin :D

zarfta köstebeğin sullivan olduğunu yazdığını düşünüyorum. çünkü di caprio öldüğünde, kadın cenazede sullivian'a ayrı bir nefretle bakıyordu. ayrıca zarfın içinde muhtemelen bu bilgileri dignam'a iletmesi yazmış olsa gerek ki, sonunda dignam sullivan'ı vurdu.

Reaksiyon puanı
31
wgyRjxz.jpg

Finali sizi ters köşe yapacak yapımlardan biri olmuş ortalarında biraz sıkılabilirsiniz ama izlemekten vazgeçmeyin genel itibari ile başarılıydı :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Tekrar deneyip nalet olsun nerden uydum bu -Beneficence-'ye demeyeceksen izlemelisin hocam :mrgreen:

:) Tabiki demem de... Ben onu ilk izlerken yalnızdım ve gecenin bir vaktiydi... Sıkılmaktan ziyade filimden biraz tırsmıştım da... Bu sefer tedarikli izlerim :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yeni gösterime giren Çanakkale yolun sonu filmine gittim.

Filme giderken, Çanakkele de yaşanan olaylarla karşılaşacağınızı düşünüyorsunuz. Ama ben bu konuda yanıldım. Filmi iki keskin nişancı üzerine yapmışlar.

Çok fazla savaş sahnesi olmayan bir film. Yani bilindik Çanakkale belgeselleri gibi bir şey beklemeyin.

Tabi böyle olmaması filmin güzel olmadığı anlamına gelmez. Ben filmden çıktığımda, acaba seyirciyi biraz daha doyuracak sahneler olabilir miydi? diye de düşünmedim değil.

Oyunculara gelecek olursak;

Özellik Gürkan Uygun, canlandığı karakteri çok güzel oynamış. Tebrik etmek gerek. Düşmanın keskin nişancısını oynayan kişi de güzel bir iş çıkartmış.

Kısacası eğer vaktiniz varsa, gitmenizi öneririm.

Puanım: 7/10

20468370.jpg