-Beneficence-
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 31

Fazla söze gerek yok tek kelime ile harkulade bir yapım olmuş

o değil de spartacus 6. bölümde kıyamet kopacak komutan bütün gemileriyle şehri kuşatmaya geliyor kapıyı da kırdılar acaba nolacak sence
o değil de spartacus 6. bölümde kıyamet kopacak komutan bütün gemileriyle şehri kuşatmaya geliyor kapıyı da kırdılar acaba nolacak sence
Valla bende heyecanlı heyecanlı anlatıyorum arkadaşlara,ben söyliyim, spoiler olacak. anlatmayın arkadaş, biz izlemedik daha.![]()
hocam spoiler deseydin keşke belli ki hayvan ölmüş bugün 3d olarak indirdim izleyecektim çok kötü oldu benim için...
Fantastik türü filimlerden hoşlanıyor olman lazım beğenmen için. Kısacası Yüzüklerin Efendisini beğendiysen zannımca bunu da beğenirsin.
Bazıları mesela sevmez fantastik filimleri onlar için bu tarz filimler işkence olabilir.![]()
LOST candır... son sezonu saymazsaksahiden abartıldığı kadar var çok sürükleyici insan bi başladımı bırakamıyor
yine de yapılan yorum yüzünden sonunu kestirebildim.İzle izle ölüm yok farklı bir duygusallık var
Edit : izlediğini sonraki mesajlarda okudum. Keşke hepsini okuyup öyle yazsaymışım![]()
Ayıp ediyorsun abi başkanın kızını 756. kez kurtaran film neresi saçma bununLockout-İsyan
İmdb puanı bana göre çok. Life of Pi den sonra seyrettiğimden midir nedirBaya bi saçma geldi bana
10/4,5
Imdb linkleri direk kopyala yapıştır yapınca gözükmüyor başka bir resim görüntüleme servisi kullanmanızı öneririm. Imgur,imageshack vs.aa ben görüyorum ama fotoyu.. Argo![]()
Imdb linkleri direk kopyala yapıştır yapınca gözükmüyor başka bir resim görüntüleme servisi kullanmanızı öneririm. Imgur,imageshack vs.
Ya da alıntı etiketleri içinde verirseniz imdb linklerinden resmi, o halde de gözükür.
django şiddetle öneriyorum yıkım bir film imdb de 2012 yapımı olmasına rağmen ilk 50 de olması lazım izleyin yorum yapın
Ghajini yi es geçmişsiniz ve de lagaan nitekim Dil Chahta Hai...Alt yazılı film sever misiniz bilmem ama Aamir KHAN'ın filmlerini izlemenizi tavsiye ediyorum. Hem altyazılı filmleri hem Bollywood filmlerini sevecekseniz. Ben O'nun ilk olarak 3 İdiots filmini izledim ve kendi kendime hayatımda Bollywood filmlerini izlemeyipte Hollywood filmlerini boş yere ne diye izlemedim diye sordum. Sonra yine Aamir KHAN'ın Taare Zameen Par, ve Fanaa filmlerini izledim. Gerçekten çok beğendim ve tavsiye ederim. Bu aralar Talaash'ı izlemeyi düşünüyorum.