Soru En son hangi filmi izlediniz?

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
in_bruges.jpg

IMDb: 8.0
Güzel film tavsiye ederim 7.5/10
Filmde çalan bu parça çok hoşuma gitti :)
[video=youtube_share;SFlnwSzkoWM]http://youtu.be/SFlnwSzkoWM[/video]

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
hotel transilvanya. gayet başarılı bi animasyon olmuş. 10 üzerinden 8 verdim :)

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Django Unchained izledim...
9.2/10 diyorum... Söylemeseler bile dersiniz bu Tarantino filmidir kesin diye. Irkçılık uyandıran bir film boyune üstüne basa basa "Nigger" diyorlar ha. :D Müzikler harika, aksiyon sahneleri güzel, kanlı ve vahşetli. Moguy çok fena öldü mesela, adama 20 kilo ketçap bağlamışlar. :) Diyaloglar da espriliydi baya. DiCaprio'nun oyunculuk yine çok iyi. Christoph Waltz aynı şekilde. Django da adamım ya gaza geldim çok. Altıpatlar almayı düşünmedim değil. Çok fena silahlar ya. :D

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
GDO:Karakedi

Komikti hakikaten.Böyle filmleri izlemem genelde ama bunu beğendim.Senaryoyu Şafak Sezer yazmış ve bence güzeldi.Özellikle son aksiyon sahnesi orjinal olmuş 7/10

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
taken-2-poster1.jpg

Beklentilerimin çok altında kaldı. Hiç beğenmedim.

DieHard5_.jpg

Aksiyon budur diyorum :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bi harfi yanlış yazdık :) Allah dilinize düşürmesin :D

Hani harfden ziyade,

"Beklentilerimin çok altında kaldı. Hiç beğenmedim. Aksiyon budur diyorum"

Bu şekilde okunuyor ya sağ panalde insana tuhaf geliyor :D Baya bi devrik, hiç beğenmedim aksiyon budur :D :D Direk aklıma şowalye geldi :P

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Beklentilerimin çok altında kaldı. Hiç beğenmedim.

Aksiyon budur diyorum :)

Türkiye'de çekilen filmler kaliteli olmuyor ne hikmetse... Ghost Rider 2'yi izledim, Nevşehir bile kurtaramamış filmi...
DIE HARD'ı merak ediyorum olmazsa sinemaya gideceğim. :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Riks budur gibi olmuş. :D

[video=youtube;_DG_JbGdJLM]http://www.youtube.com/watch?v=_DG_JbGdJLM[/video]

Türkiye'de çekilen filmler kaliteli olmuyor ne hikmetse... Ghost Rider 2'yi izledim, Nevşehir bile kurtaramamış filmi...
DIE HARD'ı merak ediyorum olmazsa sinemaya gideceğim. :)

96 saat'i izledim. Aynı oyuncu, benzer senaryo. Ancak bu gerçekten berbattı.

DIE HARD 10 numara aksiyon olmuş. Tavsiye ederim.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Serenity 2005
Serenity-1280785392.jpg

sinemalar dedi ki:
Galaksiler arasında çıkan savaşın kaybeden tarafında yer alan Yüzbaşı Malcolm Reynolds, görevinden ayrıldıktan sonra sahibi olduğu Serenity adlı uzay gemisiyle taşımacılık yapmaya başlamıştır. Kendisine çok sadık bir ekiple çalışır. Ekip üyeleri arasında kavga ve anlaşmazlıklar hiç bitmese de hepsinin ortak özelliği Malcolm Reynolds’a son derece sadık olmalarıdır. Günün birinde Serenity adlı gemisine iki yeni yolcu alır. Bunlar genç bir doktor ile telepatik güçleri olan kız kardeşidir. Pazarlık yaptıkları fiyattan fazlasını ödemişlerdir. Her ikisi de kainata hükmeden koalisyon güçlerinin elinden kaçmayı başaran kaçaklardır. Koalisyon güçlerinin özellikle genç kızı ele geçirmek için yapmayacağı şey yoktur.

Sinemalar puanı: 7.1/10
DivxPlanet: 7.6/10
imdb Puanı: 7.9/10
Benim Puanım: 7.0/10

Beni pek sarmadı ama fena değil konu :)

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
skyfall u izledim dün 21,5 " monitörden ( özellikle belitiyorum belki efektler olarak çok bişey farkedememişimdir) çok vasat bir filmdir. eski bond filmlerinin izlenimini vermişler. 50. yılı imiş bond un geri dönecekmiş bond diye anlatımlar mevcut. ama aksiyon sahneleri olarak da pek bişey yok görsellik olarak da beğenmedim açıkçası. biraz kendilerini mi sorguluyorlar bazı bölümlerde diye sordum kendime ama kısa sürmedi gene övgü gene böbürlenme dolu olmuş.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=39204]desperado64[/MENTION] 65 66 67 68 69 :P

Ben de izlemiştim baya oldu,
Sırf başrolde ki hatun için,
Kendisini Terminatör dizisin de tanıdım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar konu ile pek alakalı değil ama geçen yıl mayıs 2012 de "en hakiki karako"l diye bir Türk filmi vardı hiç vizyona da girmedi herhalde bu filmi bulma ihtimalimiz varmı acaba

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
url

Serinin hayranı olarak çok hoşuma gitti.Öncekiler kadar heyecanlı ve duygulu değildi ancak son yarım saatteki meydan muharabesi herşeyi unutturdu.Savaş olarak en iyisiydi.Filmin sonuna kadar o anı bekliyorsunuz ve gerçekten değiyor.Çok büyük heyecanla ve ilgiyle izledim savaşı.Seriyi takip edenler, ilgi duyanlar ve sevenler kesinlikle izlemeli.Twilight serisinden haberi olmayanlarda birinci filminden izlemeye başlasın bence.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
url

Serinin hayranı olarak çok hoşuma gitti.Öncekiler kadar heyecanlı ve duygulu değildi ancak son yarım saatteki meydan muharabesi herşeyi unutturdu.Savaş olarak en iyisiydi.Filmin sonuna kadar o anı bekliyorsunuz ve gerçekten değiyor.Çok büyük heyecanla ve ilgiyle izledim savaşı.Seriyi takip edenler, ilgi duyanlar ve sevenler kesinlikle izlemeli.Twilight serisinden haberi olmayanlarda birinci filminden izlemeye başlasın bence.
neden daha önce izlemedim diye çok dövündüm :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
EWQDpn3.jpg

About My Wife (2012)

Kore filmini 720p izlemekte bir başka oluyormuş. izlediğim 100 küsur Kore filminden 720p izlediğim 3-4 taneden biri oldu. Koreliler her şeyi yapıyorlar, bir tek şu filmleri bluray çıkartmıyorlar :P

Vakit geçirmek için yeterli sayılabilecek bir duygusal/komedi filmi. Süresinin gereğinden uzun olması dışında eksi bir yanı pek yoktu. en azından sıkılmadan izledim. 7/10

Bir kaç güzel söz de cabası: "Herkes yağmuru sevdiğini söylüyor, o halde neden sevdiğinden kaçıyorsun?"

uzun bir aradan sonra Im Soo Jung'u izlemekte iyi geldi.:blush:
1MYeTvm.jpg

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
sanrım benim içinde tam tersi genelde br buluyorum :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
ncEm49P.jpg

Samsara

5 yılda 25 ülkede çekimleri tamamlanmış harika bir belgesel, tavsiye derim.

Aynı yönetmene ait Baraka isimli bir belgesel daha var onu izlemek nasip olmamıştı, yakın zamanda onuda izlerim :)

Reaksiyon puanı
31
[MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] yorumlarda türkçe altyazıya gerek yoktur konuşma içermemektedir diyor aslı varmı :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Evet, konuşma yok. Alt yazısız izleyebilirsin :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
hukumet_kadin_370807322.jpg

Dün gece izledim. Vakit israfı, başka bi şey değil.