Soru En son hangi filmi izlediniz?

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
20310920.jpg

Silver Linings Playbook / Umut Işığım (2012)

Özcan Deniz filmlerini bile aratacak türden bir romantik/komedi olmuş. Film boyunca sadece Cooper ile R. De Niro arasındaki geyik muhabbeti biraz sarıyor onun dışında çöp. Oscara aday olmasına kanıpta izlemeyin.

5,5/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
eYWcwjX.jpg

The Fifth Element (1997)

Milla jovovich için izlenir. yoksa izlenecek pek bir bir tarafı yok. :)

Q1dOIAi.gif

Reaksiyon puanı
31
X5VBbHJ.jpg

Nasıl desem hayal kırıklığına uğradığımı belirtmeliyim aksiyon tamam lakin kurguyu beğenmedim bariz saçmalıklar olsada yinede kendini izlettiren bir film 10/6.5:)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
51PZZ0A9TCL._SL500_SS500_.jpg

İyiki de denk gelip indirdim ve de izledim, harika bir Çeki çen reyiz filmi.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
operasyon-argo-filmi-2012.jpg

İmdb puanının 8,2 olması bence sırf Amerikan milliyetçiliğinin bir tezahürü. Filmin konusu zaten hazır. Belirli bir kalıpda geçiyor. Benim puanım 6.0

Reaksiyon puanı
31
IT2CAaT.jpg

Genel itibari ile başarılı bir film olduğunu söyleyebirim mekan,kostümler vs 1979'lu yılları anlatmak için oldukça başarılıydı bir diğer husus ise Amerikan milliyetçiliği gibi şeylere takılıp izlememezlik yapmayın yıllardır olduğu gibi elbette kendilerini melek gibi göstereceklerdir bunun aksi mümkünmü siz hiç bir filmde başka milletleri öven bir yapım gördünüzmü.7.5/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
IT2CAaT.jpg

Genel itibari ile başarılı bir film olduğunu söyleyebirim mekan,kostümler vs 1979'lu yılları anlatmak için oldukça başarılıydı bir diğer husus ise Amerikan milliyetçiliği gibi şeylere takılıp izlememezlik yapmayın yıllardır olduğu gibi elbette kendilerini melek gibi göstereceklerdir bunun aksi mümkünmü siz hiç bir filmde başka milletleri öven bir yapım gördünüzmü.7.5/10

onlarca :)

misalen Rus yapımı Turkish Gambit filminde Osmanlının övülmesi.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
IT2CAaT.jpg

Bizim Bazı eski ve yeni Türk filmleri. Yahu isimleri bile yabancı seçilipTürkler tarafından oynatılan kovboy filmleri, zagor, kızılmaske vs vs filmleri çevrildi ya işte hocam:)

Ben bu filmin abrtıldığı gibi iyi olduğunu düşünmüyorum. Ha olayın geçmiş tarihte olması ve bunun filme görselliği iyi uygulanmış. Fakat konu olarak bence çok iyi değildi.

Reaksiyon puanı
31
onlarca :)

misalen Rus yapımı Turkish Gambit filminde Osmanlının övülmesi.
O filmi bütünüyle değerlendirmeye kalkarsak bir o kadar'da olumsuz sahneleri var bunları gözardı etmemek lazım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bizim Bazı eski ve yeni Türk filmleri. Yahu isimleri bile yabancı seçilipTürkler tarafından oynatılan kovboy filmleri, zagor, kızılmaske vs vs filmleri çevrildi ya işte hocam:)

Ben bu filmin abrtıldığı gibi iyi olduğunu düşünmüyorum. Ha olayın geçmiş tarihte olması ve bunun filme görselliği iyi uygulanmış. Fakat konu olarak bence çok iyi değildi.
Benim eleştirim sana değildi hocam film sitelerinde yorumlara göz atarken yinemi Amerikan milliyetçiliği izlenmez vs .gibi yorumlar olduğu için öyle yazdım 8.2 alacak kadar iyi bir film değil o konuda hem fikiriz ama konuyu işleyiş bakımından yinede izlenebilirliği yüksek bir yapım :)

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
3-Idiots.jpg

Neşeli bir filmdi.. Ailecek veya sevgilinizle izleyebileceğiniz güzel filmlerden.
Eğer benim gibi geç kalmışsanız izlemeye kesinlikle tavsiye ederim (:

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Genel olarak iyiydi,sıkılmadan izlenir izlemeyenlere tavsiye ederim.

Puanım : 7.0
Hansel%2Band%2BGretel%2BWitch%2BHunters%2BMovie.jpg

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ali Atay'ında oynadığı Vay Arkadaş - 2010 filmini izledim sırf Ali Atay oynuyor diye açtım bir bakayım dedim bana göre çok mükemmel değildi ama güzeldi hele Ali atay aynı ben :D

vay_arkadasmovie_poster_1020673470.jpg

[MENTION=19025]AliA[/MENTION] haberin olsun izlemek istersen ;)

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
post-9260-1181601697.jpg

Beynelmilel (2007)

Üçüncü kez izledim. Oyunculuk, senaryo, diyaloglar on numara. Herkese tavsiye ederim.

Beynelmilel, Sırrı Süreyya Önder ve Muharrem Gülmez'in yönettiği sinema filmi. 2006 yılında çekilen film, gösterime Ocak 2007'de girdi. Filmde 12 Eylül 1980 sonrası sıkıyönetiminin, doğuda yerel halk ve çalgıcı sınıfı (gevende) üzerine etkileri trajikomik bir şekilde anlatılır.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
The brotherhood of war / Kardeşlik

Ben Korelilerden böyle film beklemezdim. Savaş filminde er ryan'dan sonra ikinci gelir artık bende :) Müthiş bir film idi.
Hala izlemeyen varsa kaçırmasın bence böyle güzel bir filmi. [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] Sağolasın kardeşim tavsiyen için :) Çok geç kalmışım izlemek için.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=269996]Liweru[/MENTION] hocam bi açıklama puanda yazsaydın :)
Hobbit için sinemaya gittiğimde fragmanını görmüştüm ilgimi çekti ama izlemek nasip olmadı :)

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şuan izliyorum,onun için puan veya yorumumu yazmadım.

Hobbit çok iyi,boş vaktinde durma git izle derim.:)

Yok kardeş yanlış anladın beni :) Hobbiti izlemeye sinemaya gittiğimde, Mama'nın fragmanını görmüştüm sinemada. :)
Bitince incelemeyi alalım :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yok kardeş yanlış anladın beni :) Hobbiti izlemeye sinemaya gittiğimde, Mama'nın fragmanını görmüştüm sinemada. :)
Bitince incelemeyi alalım :)

Yanlış anlamışım kusura bakma,Mama gayet iyi sıkılmadan izlenir bazı yerlerde gerilim üst düzeyde.

Tavsiye ederim.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Haftasonu Romantik Komedi 2 ve Argo filmlerini seyrettim.

Romantik Komedi 2(4/10): İlk bölümü idare ederdi fakat 2.bölümde sıkıldım, bitse de gitsek diye bekledim. Sinem Kobal'ın kötü oyuncuğu sinirlerimi bozdu, belkide ondandır :)

Argo(7.5/10): Başarılı bir filmdi. Ben Affleck yönetmen olarak çok iyi iş çıkarmış. Aldığı ve aday gösterildiği ödüllerden belli zaten kalitesi. Eleştirebileceğim tek husus çok yavaş ilerlemesiydi.

Reaksiyon puanı
31
Argo(7.5/10): Başarılı bir filmdi. Ben Affleck yönetmen olarak çok iyi iş çıkarmış. Aldığı ve aday gösterildiği ödüllerden belli zaten kalitesi. Eleştirebileceğim tek husus çok yavaş ilerlemesiydi.
Aldığı ve alacağı ödülleri hakeden bir film :)