Riks budur gibi olmuş.Beklentilerimin çok altında kaldı. Hiç beğenmedim.
Aksiyon budur diyorum![]()
Riks budur gibi olmuş.![]()
Bi harfi yanlış yazdıkAllah dilinize düşürmesin
![]()
Beklentilerimin çok altında kaldı. Hiç beğenmedim.
Aksiyon budur diyorum![]()
Riks budur gibi olmuş.
[video=youtube;_DG_JbGdJLM]http://www.youtube.com/watch?v=_DG_JbGdJLM[/video]
Türkiye'de çekilen filmler kaliteli olmuyor ne hikmetse... Ghost Rider 2'yi izledim, Nevşehir bile kurtaramamış filmi...
DIE HARD'ı merak ediyorum olmazsa sinemaya gideceğim.![]()
sinemalar dedi ki:Galaksiler arasında çıkan savaşın kaybeden tarafında yer alan Yüzbaşı Malcolm Reynolds, görevinden ayrıldıktan sonra sahibi olduğu Serenity adlı uzay gemisiyle taşımacılık yapmaya başlamıştır. Kendisine çok sadık bir ekiple çalışır. Ekip üyeleri arasında kavga ve anlaşmazlıklar hiç bitmese de hepsinin ortak özelliği Malcolm Reynoldsa son derece sadık olmalarıdır. Günün birinde Serenity adlı gemisine iki yeni yolcu alır. Bunlar genç bir doktor ile telepatik güçleri olan kız kardeşidir. Pazarlık yaptıkları fiyattan fazlasını ödemişlerdir. Her ikisi de kainata hükmeden koalisyon güçlerinin elinden kaçmayı başaran kaçaklardır. Koalisyon güçlerinin özellikle genç kızı ele geçirmek için yapmayacağı şey yoktur.
![]()
Beklentilerimin çok altında kaldı. Hiç beğenmedim.
neden daha önce izlemedim diye çok dövündüm![]()
Serinin hayranı olarak çok hoşuma gitti.Öncekiler kadar heyecanlı ve duygulu değildi ancak son yarım saatteki meydan muharabesi herşeyi unutturdu.Savaş olarak en iyisiydi.Filmin sonuna kadar o anı bekliyorsunuz ve gerçekten değiyor.Çok büyük heyecanla ve ilgiyle izledim savaşı.Seriyi takip edenler, ilgi duyanlar ve sevenler kesinlikle izlemeli.Twilight serisinden haberi olmayanlarda birinci filminden izlemeye başlasın bence.
resim urlsine baktımresim görünmüyor.
sanrım benim içinde tam tersi genelde br buluyorum![]()
![]()
Samsara
5 yılda 25 ülkede çekimleri tamamlanmış harika bir belgesel, tavsiye derim.
Aynı yönetmene ait Baraka isimli bir belgesel daha var onu izlemek nasip olmamıştı, yakın zamanda onuda izlerim