Soru En son hangi filmi izlediniz?

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Iris The movie

iris-the-movie-1.jpg

Dizisini izleyenler filmini 10 dk'da bitirir. Bir nevi özet olmuş ve senaryoda çok çok çok ufak değişiklikler yapılıp dizinin sonundaki soru işaretlerini gidermişler o kadar. :)

DipNot: Diziyi izleyenler filmin sonunda küfredecekler :4:

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
lotr de çok geç kalmışsın ama izlediğine sevindim :)

Harry Potter serisi için Başlarda biraz sıkabiliyor ama son 2 filmi muazzam olmuş. O anda anlıyorsun diğer serileride izlemen gerektiğini :)

Star wars için bende yeni zamanda izledim 1970 li yapımlarını. Bana sorarsan 99 yapımı Gizli Tehlike , 2002 yapımı klonların saldırısı ve 2008 yapımı Sith'in intikamını izle zaten hayran kalıcaksın ve daha sonra ilk 70li yapımları izleyeceksin. Zaten hikayede böyle başlıyor. Gizli Tehlike Serinin başlangıçı ilk bölüm olarak kabul ediliyor.
şimdi ikinci filmin fragmanına baktım ve fantastik filmlerden soğumama sebep olan ağaçların üstündeki insanlar hobbitlermiş ne kadar da ironik bir durumla karşı karşıya kaldım anlatamam :yes:
12 yıl önce 9 yaşında da bu filmin değerini de anlayamazmışım iyi ki şimdi izliyorum :)
dediğin şekilde star wars'ada bakıcam ama yine ön yargılıyım bir lotr olmayacağı kesin.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] harry potter'a ben hiç ısınamadım, o sebeple de tavsiye etmem ama star wars'ın 99 yılı sonrası çekilmiş olan serisi kesinlikle çok beğendiğim bir seridir. beğeneceğini de umarım. 70 li yıllarda yapılmış olan, serinin ilk 3 filmini izlemesen de olur.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
@zoki harry potter'a ben hiç ısınamadım, o sebeple de tavsiye etmem ama star wars'ın 99 yılı sonrası çekilmiş olan serisi kesinlikle çok beğendiğim bir seridir. beğeneceğini de umarım. 70 li yıllarda yapılmış olan, serinin ilk 3 filmini izlemesen de olur.
biran önce seriyi bitirmek için sabırsızlanıyorum ama bitmesini de istemiyorum bitince bu iki filmi de deniycem hayırlısı ile :)
yorumların için teşekkür ederim.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
The Lord of the Rings: The Two Towers
MV5BMTAyNDU0NjY4NTheQTJeQWpwZ15BbWU2MDk4MTY2Nw@@._V1._SY317_CR1,0,214,317_.jpg

serinin ikinci halkasını da izlemiş bulunmaktayım.seriyi bilen zaten bilir pek yorum yapmayacağım. ilk filmde olay bitiyor bu film hakkında sadece 3. film için daha çok heyecanlandıran bir film demek daha doğru olur sanırım.beklemeden serinin son halkasını izlemeye başlamak istiyorum hemen. :)
ve açıkça üzüldüğümü de belirtmek istiyorum serinin 3/2'si bitti...

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
The Hobbit

hobbit-beklenmedik-yolculuk-1355393310.jpg

Gandalf'ın sesi değiştirilmesydi iyiydi. Çocuk sesi gibi geldi. Sahneler komedi olmuş. İzlerken bol bol güleceksiniz ki ben de öyle yaptım. :P Bazı yerler gereksiz yere uzundu lakin güzel animasyon yapmışlar. Fena değil izlenebilir film.

Bu arada yaratıkların cüce çevirme sahnesinde gül gül oldum. Nasıl dublaj yapmaktır öyle. 10 numara olmuş.
pis.png

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
The Hobbit

hobbit-beklenmedik-yolculuk-1355393310.jpg

Gandalf'ın sesi değiştirilmesydi iyiydi. Çocuk sesi gibi geldi. Sahneler komedi olmuş. İzlerken bol bol güleceksiniz ki ben de öyle yaptım. :P Bazı yerler gereksiz yere uzundu lakin güzel animasyon yapmışlar. Fena değil izlenebilir film.

Bu arada yaratıkların cüce çevirme sahnesinde gül gül oldum. Nasıl dublaj yapmaktır öyle. 10 numara olmuş.
pis.png
ben Gollum'ün sahnelerinde fena gülmüştüm :D
ama ağlayınca da üzmüştü

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
The Hobbit

pis.png

Kol gibi parazit var bende :P :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm : Behzat Ç bu filmini Nisanda indirmişim daha yeni izledim. Biraz havada kalan bir film gibi geldi bana. Sonu belli değil sadece çekilmek için yapılan bir film , amacı vs yok. Çok güldüğüm sahneler oldu , Behzat Ç ve ekibi çok makara. Keşke hepsinin bir özelliği daha olsa , ne bilim hayalet iyi bir koşucu , Harun aynı zmanda boks yapma iyi bir dövüşçü olsa gibi gibi. Odun gibi polislerimiz var hoş gerçektede böyle ama neyse.
Aşırı küfür var oturup bir sevgili veya aile ile izlenmez ve çok gereksiz olmuş. Behzat Ç için adam karakolda Rakı içiyor her daim sarhoş , paso küfrediyor , kafasına göre adam gömüyor , amirine küfrediyor falan filan yok abi böyle bir devlet memuru ben açıkçası hiç yakıştıramıyorum. Tayyip efendi yarın öbürgün bizim memurlarımız böyle değil derse hiç şaşırmam.
Sıkılmadan izledim keyifliydi ama keşke yukardaki saydıklarım olmasaydı veya biraz ayarlı olsaydı. İyi seyirler.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
MV5BMjExMjI0NzI0N15BMl5BanBnXkFtZTcwMTM1ODQxNA@@._V1._SY317_.jpg

Hz.Süleymanın Kralliği
Genel itibari ilegüzelbir filimimdb de 6.9puan almış.
İMDB

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
The Lord of the Rings: The Return of the King
seriyi bitirdim sonunda muhteşemdi.yalnız sadece tek bir şey sinirlerimi bozdu.
asıl kahraman frodo değil sam.açık ve net kendi görüşüm sam olmasa mordorun yanına yaklaşamazdı frodo efendi :devil: @topalsolucan
frodo neden o gemi ile gitti?aldığı yaradan dolayı öleceği için mi?o gemi olayını da pek anladığım söylenemez.ölüm vakti gelenler gitti sanırım ?

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
asıl kahraman frodo değil sam.açık ve net kendi görüşüm sam olmasa mordorun yanına yaklaşamazdı frodo efendi :devil: @topalsolucan
frodo neden o gemi ile gitti?aldığı yaradan dolayı öleceği için mi?o gemi olayını da pek anladığım söylenemez.ölüm vakti gelenler gitti sanırım ?

Asıl kahraman Smeagol.:)

Kendi gitmek istedi,gittiği yer ölümsüz topraklar.''Elflerin Ölümsüz Toprakları.''

Batıya,Valinor'a.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

Elflerin geldiği yer olan ölümsüz topraklara (Aman) gittiler. kitapta gri limanların ötesi diye bahsediyor.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
açıklamalar için teşekkürler.
bitti şimdi ne yapsam diye düşünüyorum nasıl bir kafa yapısı ile bu senaryoyu yazmış kurgulamış kitap yapmış aklım almıyor.
onlarca isim ve hikaye işleyişi delilik resmen.bundan daha öte bir film yapacaklarını hiç mi hiç sanmıyorum.çünkü böyle bir konu dünyada bulamazlar.
iyi tarafı hobbit gibi çekilebilecek konuların hala mevcut olması :)