madmex
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
Dikkat Bebek Var Sevgilimle Evde İzledim Ama Pek Filmi İzlediğim Söylenemez![]()
Filmi izlemeyeceğinizi tahmin etmiştir

Dikkat Bebek Var Sevgilimle Evde İzledim Ama Pek Filmi İzlediğim Söylenemez![]()
şimdi ikinci filmin fragmanına baktım ve fantastik filmlerden soğumama sebep olan ağaçların üstündeki insanlar hobbitlermiş ne kadar da ironik bir durumla karşı karşıya kaldım anlatamam :yes:lotr de çok geç kalmışsın ama izlediğine sevindim![]()
Harry Potter serisi için Başlarda biraz sıkabiliyor ama son 2 filmi muazzam olmuş. O anda anlıyorsun diğer serileride izlemen gerektiğini
Star wars için bende yeni zamanda izledim 1970 li yapımlarını. Bana sorarsan 99 yapımı Gizli Tehlike , 2002 yapımı klonların saldırısı ve 2008 yapımı Sith'in intikamını izle zaten hayran kalıcaksın ve daha sonra ilk 70li yapımları izleyeceksin. Zaten hikayede böyle başlıyor. Gizli Tehlike Serinin başlangıçı ilk bölüm olarak kabul ediliyor.
Filmi izlemeyeceğinizi tahmin etmiştir![]()
biran önce seriyi bitirmek için sabırsızlanıyorum ama bitmesini de istemiyorum bitince bu iki filmi de deniycem hayırlısı ile@zoki harry potter'a ben hiç ısınamadım, o sebeple de tavsiye etmem ama star wars'ın 99 yılı sonrası çekilmiş olan serisi kesinlikle çok beğendiğim bir seridir. beğeneceğini de umarım. 70 li yıllarda yapılmış olan, serinin ilk 3 filmini izlemesen de olur.
biran önce seriyi bitirmek için sabırsızlanıyorum ama bitmesini de istemiyorum bitince bu iki filmi de deniycem hayırlısı ile
yorumların için teşekkür ederim.
@topalsolucan 99'dan önceki seriyi seyrettin mi?
ilk 2 filmi izledim ama sıkılarak.
Kararsızdım, bu yorumdan sonra artık zor izlerim. 1,65'lik Dart Vader mi olur![]()
ben Gollum'ün sahnelerinde fena gülmüştümThe Hobbit
![]()
Gandalf'ın sesi değiştirilmesydi iyiydi. Çocuk sesi gibi geldi. Sahneler komedi olmuş. İzlerken bol bol güleceksiniz ki ben de öyle yaptım.Bazı yerler gereksiz yere uzundu lakin güzel animasyon yapmışlar. Fena değil izlenebilir film.
Bu arada yaratıkların cüce çevirme sahnesinde gül gül oldum. Nasıl dublaj yapmaktır öyle. 10 numara olmuş.![]()
The Hobbit
Gandalf'ın sesi değiştirilmesydi iyiydi. Çocuk sesi gibi geldi. Sahneler komedi olmuş. İzlerken bol bol güleceksiniz ki ben de öyle yaptım.Bazı yerler gereksiz yere uzundu lakin güzel animasyon yapmışlar. Fena değil izlenebilir film.
Bu arada yaratıkların cüce çevirme sahnesinde gül gül oldum. Nasıl dublaj yapmaktır öyle. 10 numara olmuş.![]()
Dredd; inmek üzere.. Akşama bakalım hayırlısı ile![]()
![]()
Dredd 3D (2012)
Konusu basit olsa da efektleri izlenilir kılıyor. 7.2/10
ben affleck'in eski bir filmi vardı , radyosyana maruz kalmış garip bir görme yeteneği vardı ona benzetiyorum nedense.
Daredevil'dan bahsediyorsun sanırım.![]()
The Lord of the Rings: The Return of the King
seriyi bitirdim sonunda muhteşemdi.yalnız sadece tek bir şey sinirlerimi bozdu.
asıl kahraman frodo değil sam.açık ve net kendi görüşüm sam olmasa mordorun yanına yaklaşamazdı frodo efendi :devil: @topalsolucanfrodo neden o gemi ile gitti?aldığı yaradan dolayı öleceği için mi?o gemi olayını da pek anladığım söylenemez.ölüm vakti gelenler gitti sanırım ?
The Lord of the Rings: The Return of the King
seriyi bitirdim sonunda muhteşemdi.yalnız sadece tek bir şey sinirlerimi bozdu.
asıl kahraman frodo değil sam.açık ve net kendi görüşüm sam olmasa mordorun yanına yaklaşamazdı frodo efendi :devil: @topalsolucanfrodo neden o gemi ile gitti?aldığı yaradan dolayı öleceği için mi?o gemi olayını da pek anladığım söylenemez.ölüm vakti gelenler gitti sanırım ?