kowalskii
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
End of Watch (2012)
10 / 10 veriyorum.. Süperdi..
10 / 10 veriyorum.. Süperdi..
9 seansına gittim eve yeni geldim![]()
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) 10/10
Tek kelime ile Harika
filmin kitabını okumuş olmam ve 1 yıldır aralıklarla çıkarılan her kamera arkası görüntüsünü izlemem dolayısıyla zaten aşağı yukarı ne ile karşılaşacağımı biliyordum. beklentilerim o nedenle daha çok 2. ve 3. filme yönelikti. ancak 2. ve 3. filme hazırlık olarak düşündüğüm bu film, beklentilerimin bile ötesinde, dop dolu çıktı. 3 saate yakındı ama emin olun bir 3 saat sürse bile zamanın nasıl geçtiğini fark etmezdim.
imax için de ayrı bir tırnak açmak gerekir; öncelikle daha önce hiç imax'de film izlememiştim. sağdan soldan okuduğum olumlu yorumlar itibari ile beraber gideceğimiz arkadaşlara da hep methettiğim için, inşallah övdüğüme değer de, bir de o kadar adamdan "bu muydu len imax, 25 lira boşa verdik" lafları işitmem diye içimden geçiriyordum. Gel gör ki büyülenmemiz daha filmin öncesinde gösterilen fragmanlarda başladı. salonun duvardan duvara devasa perdesi ve cam gibi görüntü kalitesi bir tarafa, o nasıl bir ses kalitesidir arkadaş. sanki sinemada değil de bir simülatörün içindeymişsiniz hissi veriyor.
imax hakkında bir de bilgi vereyim; en arka sıranın bir önünde dahi izlemenin sağlıklı ve keyifli olmayacağını düşünüyorum. perde enine ve boyuna çok büyük, o nedenle en arka sıra kesinlikle tam izlenme noktası. ortalarda ve önlerde izleyenler ne izlediler çok merak ediyorum![]()
9 seansına gittim eve yeni geldimindirimden de yararlanamadık...
film özetlenmiş ama sadece kendimce bir noktaya değinmek istiyorum.
görsellik harika oyuncu performansları da aynı şekilde ama giriş filmi olmasına rağmen senaryo ezilmiş gibi
@topalsolucan hocam lord of the rings serisini izlememiş biri olarak bu seriyi kaçırmak istemedim ama Lotr un da izlemek için zamanı gelmiş sanırımbu akşam indiriyorum 3 lü seriyi sabaha da 1. filmden başlarım artık
bu arada izlememiş olmamdan dolayı hobbit filminde kaçırdığım noktalar var mı ?
kaybettiğim şeyler fazla o halde interneten okuyorum geldiğimden beri elfler hobbitler falan anlam çıkarmaya çalışıyorumaslında hem var, hem yok.
kitaplarına göre bakarsan pek bağ yok. hobbit'in kitabı Tolkin'in çocuklarına anlattığı hikayelerden derleme bir kitap olduğu için senaryosu zayıf. o nedenle peter amca senaryoyu açmak ve kendinden de eklemeler yapmak durumunda kalmış. o eklemelerden dolayı lotr ile bağlantıları artmış. vakit kaybetmeden en kaliteli formatta izle derim.![]()
kaybettiğim şeyler fazla o halde interneten okuyorum geldiğimden beri elfler hobbitler falan anlam çıkarmaya çalışıyorum
1080p formatta indiriyorum 3lüyü.
son olarak bu filmin de rahatlıkla serisi geleceği belli en az 3-4 film çıkar gibi geldi banamuhakkak vardır böyle bir olasılık ?
Kaçış.
Uzak diyarlara, çok uzak çok.üçleme olacak. aralık 2013 de ikinci film, 2014 ortalarında da üçüncü film çıkacak.
indirmişken extended sürümlerini indir bari. film başına yarım saatten fazla eklemeler var.
hayırdır başkan nereye?
Uzak diyarlara, çok uzak çok.
The Lord of the Rings Trilogy ExEd 1080p sürümünü indiriyorum ex olmasına dikkat ettim
tam 1 sene var demek oldukça uzun bir zaman umarım görsellik kalitesinin üstüne daha da koyarlar zaten harikaydı ve daha bol aksiyon sahneleri olur![]()
Der Untergang (çöküş) Nazi almanyasının çöküşünü anlatıyo tavsiye ederim.
![]()
http://www.imdb.com/title/tt0903624/
O kadar iyiydi ki 3 saat nasıl geçti anlamadım valla,güzel bir seri bizleri bekliyor.
total recall ı şu an izliyordum, resmen yalan oldu film, spoiler olarak paylaş rica ediyorum yorumu başkalarıda okumasın bari
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
![]()
Her şey The Hobbit: An Unexpected Journey filmini izlememle başladı bu muhteşem serinin kapılarını açtı bana.
Yaklaşık olarak 12 sene geç kaldığım ve izlemediğim fantastik filmlere ön yargılı oluşumdan dolayı görsem bile sayfayı/tv yi kapattığım bir filmdir Lotr serisi ki ne büyük bir hataymış bu.
Filmde en bayıldığım şey senaryoyu saymıyorum bile çekim şekli o kadar sindirerek ve sıkmadan çekilmiş bir film ki 3 saat 20 dakikanın nasıl geçtiğini anlamadan bitti film.Kısacası müthiş bir seriymiş Harry Potter ve Star Wars'üda malum sebeplerden izlemedim @topalsolucan denemeye değer mi bu filmlerde?
son olarak Frodonun mağara trolü tarafından mızrakla kurtulmasında mithril yeleği/zırhı korudu ama bu mızrak baya içine girdi gibi gösterdiler , bu sahnede biraz takıldım .legolasta komik koşuyor kolları açmış knight online dan çıkmış sanki
sabaha karşı dört buçukta uyudum ve bugün diğer iki filmi de izlemeyi düşünüyorum.
İnternette biraz araştırdım 3D olarak gelme şansıda varmış sanırım karşımıza tekrar.