Soru En son hangi filmi izlediniz?

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
sağ salim

saçma bir komedi değil ama öyle yıkacak kadar da güldürmüyor. 1-2 sahnede sesli güldüm ama.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
t0y9p.jpg

Days of Being Wild (1990)

Belki sadece 1 tek "cümle", belki de tek bir "an"ın üzerine kurulu, örneğine sadece Çin filmlerinde rastlayabileceğiniz "felsefik" filmlerden biri. film o kadar yavaş ilerler ki, sadece bakışmalarla yada oyuncuların genellikle içinden konuşmaları ile filmin sonunda vereceği o tek bir mesajı beklersiniz. mesajı alır da beğenirseniz ne ala. ama beğenmezseniz çokta pis küfür edersiniz o da başka :D

Ben bu türdeki benzer temalı 2000 yılı yapımı "in the mood for love" filmini tek geçerim. bu film ona biraz hazırlık gibi olmuş ama yanında geçemez diyebilirim. Bu arada Maggie Cheung'in asaleti yine büyülüyor. :) 7.2/10

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
357904056e164dr0.jpg

Ucuz Roman ( İmdb Puanı: 9 )

Güzel bir Tarantino yapımı film aldığı puanı hak ediyor.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Evim Sensin

Sakın arkadaşlar bakın. Sakın! Torrentini bile indirmeye değmeyen, bütün filmin yavaş çekim tekniğiyle geçmesi ile bile en fazla 90 dk sürebilen film.

45 Dakika da ilk yarı bitti ve inanılmaz sıkıldım. Kendi fikrim; Özcan Deniz'in Fahriye Evcen'i öpebilmek ve onunla yakın olabilmek için çevirdiği bir film olarak görüyorum. Ne kamera açısı ne hikaye. Hüzünlü sahneler çok fazla. Yeterki izleyen ağlasın.

Filmde sürekli birileri ağlıyor, sürekli duygusal müzik verilmiş ve SÜREKLİ SÜREKLİ yavaş çekimli sahneler. Uyuz oldum, gerildim. Yanımda kız arkadaşım var diye ses etmedim ki o bile bıktı :D

Sakın diyorum arkadaşlar. IMDB 3.7 vermiş ben 10/1 diyorum ki hatta hiç olmasa böyle film daha hayırlısı olurmuş.

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Brave:Filmin Özeti:Merida, Kral Fergus ve Kraliçe Elinor’un okçuluk konusunda oldukça yetenekli ama bir kadar da deli fişek kızlarıdır. Kaderinin kendi elinde olduğuna inan Merinda, ülkede yüzyıllardan beri gelen bir geleneğe karşı çıkar. Lord MacGuffin, Lord Macintosh ve Lord Dingwall bu yetenekli, kızıl saçlı kızdan hiç hoşlanmazlar ve Merida’nın kararları krallık içerisindeki düzeni bozar. Bilge Kadın’a başvurduğunda ise uğursuz bir dileğin onu be​klediğini öğrenir. Merinda ardı sıra gelen tehlikeli güçlerin farkına varır ve daha fazla gecikmeden korkunç laneti ortadan kaldırmaya çalışırken bir aynadan da gerçek cesaret ile yüzleşir…

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
brave_payoff_1sheet_7c.jpg

Brave (2012)

Eğlenceli bir film. İzleyecek olanların en az 720p kalitesinde izlemesini tavsiye ederim. konusu fazla iyi olmasa da tam bir görsel şölen sunuyor. 7.2/10

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Ejderin Öpücüğü

Eski bir film olmasına rağmen türünü pek sevmediğim için yeni izledim.Bana sorarsanız klişelerle dolu çok da kaliteli olmayan bir film.Ancak türü sevenler beğenecektir.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Total Recall 2012

Kate için izlenir :P 10 / 6

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Fil derken ? Ata Demireri mi kastettin :P

Reaksiyon puanı
31
Total Recall 2012

Kate için izlenir :P 10 / 6
body-bg.gif

Gerçeğe Çağrı - Total Recall 480p (Türkçe Dublaj)
Bu filmin bile dublajı var gel görkü baskın-The Raid Redemption hala alt yazılı adaletini dünya :/

---
Bunlar hep sizin alt yazılı fantaziniz yüzünden oluyor [MENTION=126564]re13el[/MENTION]:hammer: :lol:

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
body-bg.gif

Gerçeğe Çağrı - Total Recall 480p (Türkçe Dublaj)
Bu filmin bile dublajı var gel görkü baskın-The Raid Redemption hala alt yazılı adaletini dünya :/

---
Bunlar hep sizin alt yazılı fantaziniz yüzünden oluyor @re13el:hammer: :lol:

Sizin diyorsun ama tek beni etiketlemişsin, herhalde ben tek yetiyorum.:dil::dil::dil:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
(Ben)Biz de açığız yani, üst katta Aile salonumuz bile var :P

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
7O5HL.jpg

Başkan'ın kızını da kurtardık hadi eyvallah :P

6,5/10

Reaksiyon puanı
31
24Vhg.jpg

On numara bir Türkçe dublajla birleşince izlemeye değer bir film olmuş kate ablamızın performansınıda unutmamak gerek :)
10/7.5

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
The+Usual_Suspects.jpg

Olağan Şüpheliler, İmdb'de en iyi 20 film içinde.

Filmin Özeti

Beşi de birbirinden yetenekli ve kendi alanlarında uzman sabıkalı, basit bir kaçırma olayından sonra gözaltına alındıklarında hiçbiri olaya bir anlam veremeden boş gözlerle birbirlerine bakmaktadır. Hikayeyi araştıran ajan David Kujan Kaliforniya San Pedro Limanı'nda 27 kişinin ölümü ile sonuçlanan gizemli patlama ile bu beş kişinin bağlantısı olduğunu varsaymaktadır. Elinde kalan tek canlı tanık Verbal Kint hikayeyi baştan sona soğukkanlılıkla kendisine aktarmaktadır fakat tüm soru işaretleri bir kişinin üzerinde yoğunlaşır: "Keizer Soze".

Tavsiye ettiğim bir film ben çok beğendim :).
İmbd puanı 8.7
Benim puanım 9.4

İzlemeyenler bence hemen izlesin :)

pans-labyrinth-poster.jpg

Yine imbd'de en iyiler listesinden bir film :) Olağan şüpheliler kadar olmasa da güzeldi.

Hellboy, Devil’s Backbone ve Blade 2 filmlerinin yönetmeni Guillermo Del Toro’nun merakla beklenen filmi Labirent (El Laberinto del Fauno - Pan's Labyrinth), 2006 Cannes Film Festivali’ne Altın Palmiye için yarıştı. Del Toro’nun merakla beklenen filmi Labirent, İkinci Dünya Savaşı sonrasında geçen fantastik bir yolculuğun hikâyesi. 10 yaşındaki Ofelia yeni taşındığı evin arka bahçesinde esrarengiz bir labirent keşfeder. Labirentin içerisinde yaşayan Pan adındaki yaratık küçük kızın tüm yaşamını değiştirecektir.

İmdb puanı: 8.3
Benim puanım: 8.5

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Looper. güzel bir bilim kurgu, aksiyon örneğiydi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
tZwG1.jpg

Barry Lyndon (1975)

Masal tadında bir eser. İzlemeden önce zaten büyük beklentiler içerisindeydim, o beklentilerimin karşılığını fazlasıyla da aldım. süresi uzun görünüyor olsa da konusu o kadar güzel ve dolu ki, bu süreye sığdırmaları şaşırtıcı dahi denilebilir.

Öfke, hırs ve umut ile giriş yapan filmin ilk bölümü, devamında hayal kırıklıkları ve dramatik bir seyir alıyor, finali ise bambaşka bir güzellikte. müziklerinin harika oluşu da cabası. 8/10

<strong>[video=youtube;FzRoqymkeGc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=FzRoqymkeGc[/video]

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
mIK5J.jpg

Looper (2012)

Filmin hemen başlarında sağlam bir film ile karşı karşıya olduğunuzu anlıyorsunuz. bu hissiyatı verdiği için de daha bir keyifle ve benimseyerek koltuğa yerleşiyorsunuz. konu güzel yakalanmış. hani bir noktayı kaçırdığınızda karman çorman olabilecek türde filmler varya, normal filmlerden daha fazla ilgi ve dikkat isteyen, işte o türde bir film. ben biraz inception'a benzettim diyebilirim. tabi biraz.:)

Farklı ve yaratıcı fikirlerden oluşan bir film olduğu için ufak detaylara takılmak da istemiyorum ama hikayeler arası bütünlük daha iyi sağlansaymış ve sonu daha farklı olsaymış dehşet olurmuş. 7.8/10

Bu filme bu puanı verenler gitsin köprüden atlasınlar. Senaryo güzeldi ama film akıcı değildi. Canım sıkıldı lann. Keşke 20-30dk'lık bir fil olsa idi :glare:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bu filme bu puanı verenler gitsin köprüden atlasınlar. Senaryo güzeldi ama film akıcı değildi. Canım sıkıldı lann. Keşke 20-30dk'lık bir fil olsa idi :glare:

"evde" gereğinden fazla vakit geçti doğru ama genel olarak kurgusu gayet başarılıydı. hele ki sinema sektörünün senaryo kıtlığı çekiştiği şu dönemde.