Soru En son hangi filmi izlediniz?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Film fragman gibiydi sanki.
Tarihi anlatmak için daha iyisi çekilmeli.
Ya da Tarihimiz hep kitaplarda kalmalı.

Reaksiyon puanı
31
filmde Fatih Sultan Mehmet çocuk gibi "ya benim olacak ya ben onun" gibilerinden tutturuyormuş da günlerce savaşılıyor gibi bir imaj çizilmiş..
Ulubatlı Hasan; son sahnesinde sürekli ayakta durarak oklara hedef oluyor.. adamın hiç mi kafası basmıyor da eğilmiyor?
bir de resmen 300 ıspartalı filmine özentili idi..
ayrıca bir Türk dövüşürken deli gibi bağırmaz.. Hasan ve o diğer adamın adı neydi hatırlamıyorum, onların dövüş sahnesi neydi öyle? Hasan deli gibi bağırıyor..
Mehter takımı nerdeydi?
Tuaf anlam veremediğim seninle bağdaşmayan bir yaklaşım olmuş.
Birincisi o fatihin meşhur sözüdür bilmeyen yoktur düşüncesindeyin İkinci olarak kuşatma 53 gün sürmüştür bırakta günlerce savaşılıyor imajı verilsin :)
Adam oku yemiş nasıl eğilsin yahu yapma lütfen omu vardı aklında filmi beğenmedin anladıkta buda öne sürülmezki :)
Allah Allah diyerek düşmanın üstüne gitme bağırma değilmidir çok şaşırttın beni neyse bakalım :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Tuaf anlam veremediğim seninle bağdaşmayan bir yaklaşım olmuş.
Birincisi o fatihin meşhur sözüdür bilmeyen yoktur düşüncesindeyin İkinci olarak kuşatma 53 gün sürmüştür bırakta günlerce savaşılıyor imajı verilsin :)
Adam oku yemiş nasıl eğilsin yahu yapma lütfen omu vardı aklında filmi beğenmedin anladıkta buda öne sürülmezki :)
Allah Allah diyerek düşmanın üstüne gitme bağırma değilmidir çok şaşırttın beni neyse bakalım :)

Allah Allah bağırmaları değil... o dediğim dövüş sahnesini tekrar izle..
Adam oku yemiş nasıl eğilsin diyorsun da ayakta kalmasını biliyor da neden eğilmiyor? yani Hasan sanki aptalmış gibi gözüktü..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[video=youtube;XcZg550aM4M]http://www.youtube.com/watch?v=XcZg550aM4M[/video]

şu adamın anlattığı fetih hikayesi bile daha inandırıcı. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
filmde Fatih Sultan Mehmet çocuk gibi "ya benim olacak ya ben onun" gibilerinden tutturuyormuş da günlerce savaşılıyor gibi bir imaj çizilmiş..
Ulubatlı Hasan; son sahnesinde sürekli ayakta durarak oklara hedef oluyor.. adamın hiç mi kafası basmıyor da eğilmiyor?
bir de resmen 300 ıspartalı filmine özentili idi..
ayrıca bir Türk dövüşürken deli gibi bağırmaz.. Hasan ve o diğer adamın adı neydi hatırlamıyorum, onların dövüş sahnesi neydi öyle? Hasan deli gibi bağırıyor..
Mehter takımı nerdeydi?
bir çok eksik vardı filmde , ilk izlediğimden beri söylerim 5-10 milyon tl ile çekilmez kaldırmaz o tarih bu kadar düşük bütçe ile bir filmi diye.
yine de sağlık olsun.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
gereear2012.jpg

[h=2]Total Recall - Gerçeğe Çağrı[/h]
Bol aksiyonlu bir film. Sıkılmadan izlenebilir. 10/7

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;XcZg550aM4M]http://www.youtube.com/watch?v=XcZg550aM4M[/video]

şu adamın anlattığı fetih hikayesi bile daha inandırıcı. :)
bence fetih 1453u bu adam yonetmeliydi adamdaki hayalgucu gerceklik dengesi inanilmaz :D
bu arada filmi hala izlemedim ama bu adamin cektigi bir film olsa kacirmazdim herhalde :D

sacma sapan bi isten anlamayan agaogullarinin cektigi sacma filmleri millete zorla izletiyolar oysa bu adama verseler iki raki karsiliginda bile yonetir filmi ve o torpilli yandas ve neyligi bellsiz maksati olan filmelrden cok daha profesyonel filmelr cikardi ortaya ama iste adaletini dunya dedirten bi durum :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
mIK5J.jpg

Looper (2012)

Filmin hemen başlarında sağlam bir film ile karşı karşıya olduğunuzu anlıyorsunuz. bu hissiyatı verdiği için de daha bir keyifle ve benimseyerek koltuğa yerleşiyorsunuz. konu güzel yakalanmış. hani bir noktayı kaçırdığınızda karman çorman olabilecek türde filmler varya, normal filmlerden daha fazla ilgi ve dikkat isteyen, işte o türde bir film. ben biraz inception'a benzettim diyebilirim. tabi biraz.:)

Farklı ve yaratıcı fikirlerden oluşan bir film olduğu için ufak detaylara takılmak da istemiyorum ama hikayeler arası bütünlük daha iyi sağlansaymış ve sonu daha farklı olsaymış dehşet olurmuş. 7.8/10

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Ll7lt.jpg

Şimdiye kadar çekilmiş en iyi Bond filmlerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Javier Bardem'in performansı çok iyi bana Joker'ı hatırlattı izlenesi bir film 8/10

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
mIK5J.jpg

Looper (2012)

Filmin hemen başlarında sağlam bir film ile karşı karşıya olduğunuzu anlıyorsunuz. bu hissiyatı verdiği için de daha bir keyifle ve benimseyerek koltuğa yerleşiyorsunuz. konu güzel yakalanmış. hani bir noktayı kaçırdığınızda karman çorman olabilecek türde filmler varya, normal filmlerden daha fazla ilgi ve dikkat isteyen, işte o türde bir film. ben biraz inception'a benzettim diyebilirim. tabi biraz.:)

Farklı ve yaratıcı fikirlerden oluşan bir film olduğu için ufak detaylara takılmak da istemiyorum ama hikayeler arası bütünlük daha iyi sağlansaymış ve sonu daha farklı olsaymış dehşet olurmuş. 7.8/10
hocam bilim kurgu pek sevmem ama prometheus u ilgi çekici bulduğum için izleyebildim.sonu tatmin etmesede hava da kaldı bas baya :)
filmi de pek övmüşsün gibi geldi, izlesek mi ne yapsak ?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
hocam bilim kurgu pek sevmem ama prometheus u ilgi çekici bulduğum için izleyebildim.sonu tatmin etmesede hava da kaldı bas baya :)
filmi de pek övmüşsün gibi geldi, izlesek mi ne yapsak ?

izle izle. prometheus u ben de sevmemiştim. bu güzel.

Ll7lt.jpg

Şimdiye kadar çekilmiş en iyi Bond filmlerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Javier Bardem'in performansı çok iyi bana Joker'ı hatırlattı izlenesi bir film 8/10

dün gördüğüm bir yorumda da filmin Dark Knight Rises'dan fazlası ile otlandığını, Javier Bardem'in en kötü oyunculuğunu sergileyip, Joker'i taklit ettiğini okumuştum. izleyip görücez :)

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Uzun_Hikaye_slider.jpg

Uzun Hikaye

Çok samimi bir film. Filme giderken bi torrentçi sinemaya gider mi demiştim kendime:mrgreen: ama verdiğim parayı sonuna kadar haketti.
2 saatin üzerinde ama zamanın nasıl geçtiğini farkedemedim. İzlenmeli.

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aksiyon macera bilimkurgu komedi türlerinde film önerebilecek var mı üstadlar ? :D

ps: herkezi tek tek etiketlemek istemiyorum, bilen lütfen yazsın, patlicam sıkıntıdan. :D

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Aksiyon macera bilimkurgu komedi türlerinde film önerebilecek var mı üstadlar ? :D

ps: herkezi tek tek etiketlemek istemiyorum, bilen lütfen yazsın, patlicam sıkıntıdan. :D

dün izlediğim looper filmini tavsiye ederim.

bu arada film tavsiyelerini "Film Tavsiye" konusunda istemeniz isabetli olur. :)

Reaksiyon puanı
31

"Hiç para kazanamadım. Hâlâ tüm hayatımda olduğu kadar fakirim..Bir tek umudum var, o da para etmiyor.''

Başarılı ve izlenmesi gereken filmlerden bir tanesi 10/7.8 :)