Soru En son hangi filmi izlediniz?

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Stolen 2012 Süperdi Nicolas Cage oynuyor abi var mı daha iyisi adam yaşlanıyor ancak oyunculuğundan bir şey kaybetmiyor. 10/10 :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
MV5BMjc0NzAyMzI1MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTE0NDQ1Nw@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Dark Shadows

Mükemmel 3'lü Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Tim Burton yine bir arada :)

sen hala "ed wood"u izleyeceksin. unuttum sanma :P

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
The Proposal-Teklif: Güzel ve keyifli bir filmdi. :)Sıkılmadan izlenilebilir sonuna kadar. Hatta sonu geldiğinde daha devamı olsa diye istedim. :)
7S1uu.jpg

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
220px-Blade_Runner_poster.jpg

Blade Runner (1982)

Bilimkurgu türünün en iyi filmleri arasında gösterilmesi sebebiyle, uzun zaman önce indirip güzel bir anı beklemiştim izlemek için. Lakin beklentilerimi tam anlamıyla karşıladığını söyleyemem. Filmin işleyişini biraz ağır olması akıcılığı azaltmış. Ancak bir baş yapıt olmasa bile; özgün senaryosu, film atmosferi, gerçeklik hissi güzel yansıtılmış. Türün sevenleri için arşivlik film.

7.8/10

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
taken 2 (takip 2 ) inanılmaz sıktı film adamın ezberi kuvvetli diye de film çekilmez ya arkadaş ha bir de bırakın töre filmlerin Türkler çeksin :D film deki murat 131 polis arabalarının kullanılması gibi saçmalıklara değinmek bile istemiyorum :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
taken 2 (takip 2 ) inanılmaz sıktı film adamın ezberi kuvvetli diye de film çekilmez ya arkadaş ha bir de bırakın töre filmlerin Türkler çeksin :D film deki murat 131 polis arabalarının kullanılması gibi saçmalıklara değinmek bile istemiyorum :)

çok kötüydü ya la :)

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Türkiye'de her eve plazma girmişken tüplü televizyonlar kullanılmış,pazardaki teraziler 40yıl önceki teraziler :)

f5gnf.jpg

Muhteşem bir film

71: Into the Fire / 2010 Güney Kore / Türkçe DUBLAJ ve Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.1/10
Tür: Savaş
Yönetmen: John H. Lee
Oyuncular: Sang-woo Kwone,
Seung-hyeon Choi,
David Lee McInnis, Seung-won Cha
Müzik: Dong-jun Lee
Süre:2 saat
Güney Kore – Kuzey Kore savaşına dayanılarak çekilmiş olan ve gerçek bir hikayenin konu edildiği filmde, Kuzey Kore’nin 2500 askerine karşı Güney Koreli 71 öğrencinin mücadelesi anlatılıyor..Bu savaşın dramatik yönlerini de gözler önüne seren film 10 milyon dolarlık bütçeyle çekilmiş, sahneleri ve oyunculukları açısından oldukça başarılı bir yapım.

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bizim türklerde keşke daha adam akıllı filmler yapsa filme bak "Oğlum Bak Git" ismi bile çakma :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
imdb den 6.7 almış birde :D anladım ki insanlar artık kaliteli yapımın ne olduğunu unuttu :D gerçi haklılarda 2 senedir adam gibi film çıkmıyor :)

emin ol o film türkiyede çekilmese en fazla 5 alırdı. fetih 1453 imdb'den 8.1 almış. düşün artık :D

zGAjo.jpg

Dersu Uzala (1975)

Şimdi bitirdim. doğanın içinde, sıcacık bir film. kesinlikle tavsiye ederim. 7.6/10

Reaksiyon puanı
31
G2KH2.jpg

Emsal teşkil eden diğer vampir filmlerinden farklı bir kurgusu olduğu aşikar beğendim fena değildi 10/7 :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
G2KH2.jpg

Emsal teşkil eden diğer vampir filmlerinden farklı bir kurgusu olduğu aşikar beğendim fena değildi 10/7 :)

Sinemada izledim,
Saat 23:00 falandı ve ben son sahnelere bakamamıştım,çünkü uyuyordum :D

Pazar günü indirip baştan sona kadar baktım,
Bence de çok farklı ve güzel bir filmdi.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Red Lights

Ulan bir film bu kadarmı boş hikaye olur :blink:
Koca Robert de Niro falan hiç mi seneryo okumaz arkadaş, bu kadar vasat filmlerde ne işleri var bu adamların.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
muhtesem bir filmdi... sinemada izlemek isterdim.... @ReDo; nasil uyudun bu filmde anlayamadim :)

Film ile alakalı değil,Saatin geç olması ve İş yorgunluğu malesef :// Çok uyukladım filmde,en son gözümü açtığımda silah yere düşmüştü ve film bitmişti :D

ALLAH'tan indirmek gibi bir alternatif var :D
Film gayet güzeldi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
dxdNv.jpg

Bronson (2008)

Filmin anlatım tarzını hiç beğenmedim. Yönetmen farklı bir şeyler denemiş ama bana hitap etmedi. Ayrıca mide bulandırıcı ve +18 sahneler mevcut. izleyecekler varsa da aile ile izlemesinler. :) 6.5/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
VbpfU.jpg

You are My Pet (2011)

Bir kadın kapısının önünde, içinde bir adam olan bir kutu bulur ve adamı içeri alır. Şaka yaparak, adamı çocukluğundaki bir köpeğe benzetir ve bu yüzden ona köpeği olarak bakmak istediği söyler. Adam kabul eder. Daha sonra kadın, adamın harika bir dansçı olduğunu farkeder. Kadının, üniversiteden eski sevgilisinin ortaya çıkmasıyla birlikte karışıklıklar meydana gelir.

Orta karar bir film. Sıkılmadım en azından. izlenilebilir. 7/10

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
page_zeki-demirkubuz39un-39yeralti39-filmi-nisan39da-vizyonda_206928093.jpg

Yeraltı (2012)

Karanlık filmlerin yönetmeni Zeki Demirkubuz, ünlü Rus yazar Dostoyevsky'nin Yeraltından Notlar adlı klasik yapıtından esinlenerek kurguladığı son filmini Ankara'da çekti. Başrolde televizyon komedilerinden sonra sinemada dramatik karakterlere geçiş yapan Engin Günaydın'ı seyrettiğimiz film bu sezonun öne çıkan yerli yapımları arasında yer alıyor.
Nefret ettiği eski arkadaşlarının akşam yemeğine kendisini zorla davet ettiren Muharrem'in, bu yemek ile birlikte başlayan didişmeleri, ego gösterileri sonucu eski defterlerin açılması ile utanç dolu hesaplaşmalarla karşı karşıya kalmasını konu alan Yeraltı, bireyin varoluşsal sorunlarını irdeleyen bir film.

Engin Günaydın için izledim. Performansıyla izlediğime pişman etmedi. Çok güzel diyalogların olduğu durgun bir film.

7,2/10

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
key_art_the_big_lebowski.jpg

The Big Lebowski (1982)

Uzun zamandır merak ettiğim bi filmdi sonunda izledim. Son zamanlarda izlediğim en iyi film diyebilirim. Snatch, Kiss Kiss Bang Bang tarzı bir film, bana göre bu filmlerden daha iyi. 2. defa izleyebileceğim filmler listesine aldım.:thumbup:

8,5/10
​@dgncn

lars.jpg

Lars and Real Girl (2007)

Lars internetten tanıştığı yeni arkadaşını, erkek kardeşi Gus ve eşi Karin'e tanıştırmak ister. Tanışma için bir akşam yemeği düzenleyen evli çift, Lars ve yeni kız arkadaşını gördüklerinde gerçek bir şok yaşayacaklardır: Çünkü Lars'ın arkadaşım dediği kişi oldukça güzel bir oyuncak bebektir. Lars'ın akıl sağlığından yoğun şüpheler duyan ve komşularını durumu nasıl açıklayacaklarını kara kara düşünen Gus ve Karin bir çözüm yolu bulurlar. Lars'ı aile doktorları Dagmar Berman'a götüreceklerdir.

Çok farklı bir senaryosu var. Sıradışı bir film.Biraz ağır ilerliyor gibi ama kesinlikle seyredilmeli. Şişme bebek ile aşk yaşayan, evlenme teklif eden birine mahallenin tamamı o kadar güzel destek oluyor ki. Öyle bir mahallenin gerçek olamayacak olması insanı üzüyor. Böyle filmler zor bulunuyor. İzlenilmeli.

7,7/10

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Listeme alıyorum [MENTION=259770]zozeidon[/MENTION] teşekkürler. :)