3D-Clan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Stolen 2012 Süperdi Nicolas Cage oynuyor abi var mı daha iyisi adam yaşlanıyor ancak oyunculuğundan bir şey kaybetmiyor. 10/10 

![]()
Dark Shadows
Mükemmel 3'lü Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Tim Burton yine bir arada![]()
sen hala "ed wood"u izleyeceksin. unuttum sanma![]()
taken 2 (takip 2 ) inanılmaz sıktı film adamın ezberi kuvvetli diye de film çekilmez ya arkadaş ha bir de bırakın töre filmlerin Türkler çeksinfilm deki murat 131 polis arabalarının kullanılması gibi saçmalıklara değinmek bile istemiyorum
![]()
taken 2 (takip 2 ) inanılmaz sıktı film adamın ezberi kuvvetli diye de film çekilmez ya arkadaş ha bir de bırakın töre filmlerin Türkler çeksinfilm deki murat 131 polis arabalarının kullanılması gibi saçmalıklara değinmek bile istemiyorum
![]()
çok kötüydü ya la![]()
imdb den 6.7 almış birdeanladım ki insanlar artık kaliteli yapımın ne olduğunu unuttu
gerçi haklılarda 2 senedir adam gibi film çıkmıyor
![]()
Filmi seyrettim ilginç bir filmdi film bittiğinde gerçekten ne olduğunu anlamak için 5 dakika iyice bir düşünmem gerekti ipuçlarını toplayarak sonuca vardımStay
Şiddetle tavsiye ederim![]()
![]()
Emsal teşkil eden diğer vampir filmlerinden farklı bir kurgusu olduğu aşikar beğendim fena değildi 10/7![]()
umarim yatmadan iyi bi filmdir actm amaThe Proposal-Teklif: Güzel ve keyifli bir filmdi.Sıkılmadan izlenilebilir sonuna kadar. Hatta sonu geldiğinde daha devamı olsa diye istedim.
![]()
![]()
Emsal teşkil eden diğer vampir filmlerinden farklı bir kurgusu olduğu aşikar beğendim fena değildi 10/7![]()
muhtesem bir filmdi... sinemada izlemek isterdim.... @ReDo; nasil uyudun bu filmde anlayamadim![]()
ya valla harbiden Süperr yeminlee Hicc sIkilmadann Izledimm Varmi Boyle Tarzlar bildigin ?Sonuç?![]()
ya valla harbiden Süperr yeminlee Hicc sIkilmadann Izledimm Varmi Boyle Tarzlar bildigin ?
Tamam Bekliyorum
Kesinlikle Belki filmide hoşuma gitmişti. Bu tarz filmleri seviyorum aklıma gelince yazarım.
Aklı Havada
Bir kadın kapısının önünde, içinde bir adam olan bir kutu bulur ve adamı içeri alır. Şaka yaparak, adamı çocukluğundaki bir köpeğe benzetir ve bu yüzden ona köpeği olarak bakmak istediği söyler. Adam kabul eder. Daha sonra kadın, adamın harika bir dansçı olduğunu farkeder. Kadının, üniversiteden eski sevgilisinin ortaya çıkmasıyla birlikte karışıklıklar meydana gelir.
Karanlık filmlerin yönetmeni Zeki Demirkubuz, ünlü Rus yazar Dostoyevsky'nin Yeraltından Notlar adlı klasik yapıtından esinlenerek kurguladığı son filmini Ankara'da çekti. Başrolde televizyon komedilerinden sonra sinemada dramatik karakterlere geçiş yapan Engin Günaydın'ı seyrettiğimiz film bu sezonun öne çıkan yerli yapımları arasında yer alıyor.
Nefret ettiği eski arkadaşlarının akşam yemeğine kendisini zorla davet ettiren Muharrem'in, bu yemek ile birlikte başlayan didişmeleri, ego gösterileri sonucu eski defterlerin açılması ile utanç dolu hesaplaşmalarla karşı karşıya kalmasını konu alan Yeraltı, bireyin varoluşsal sorunlarını irdeleyen bir film.
Lars internetten tanıştığı yeni arkadaşını, erkek kardeşi Gus ve eşi Karin'e tanıştırmak ister. Tanışma için bir akşam yemeği düzenleyen evli çift, Lars ve yeni kız arkadaşını gördüklerinde gerçek bir şok yaşayacaklardır: Çünkü Lars'ın arkadaşım dediği kişi oldukça güzel bir oyuncak bebektir. Lars'ın akıl sağlığından yoğun şüpheler duyan ve komşularını durumu nasıl açıklayacaklarını kara kara düşünen Gus ve Karin bir çözüm yolu bulurlar. Lars'ı aile doktorları Dagmar Berman'a götüreceklerdir.