deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
Fetih filmi zaman kaybıdır.
Tuaf anlam veremediğim seninle bağdaşmayan bir yaklaşım olmuş.filmde Fatih Sultan Mehmet çocuk gibi "ya benim olacak ya ben onun" gibilerinden tutturuyormuş da günlerce savaşılıyor gibi bir imaj çizilmiş..
Ulubatlı Hasan; son sahnesinde sürekli ayakta durarak oklara hedef oluyor.. adamın hiç mi kafası basmıyor da eğilmiyor?
bir de resmen 300 ıspartalı filmine özentili idi..
ayrıca bir Türk dövüşürken deli gibi bağırmaz.. Hasan ve o diğer adamın adı neydi hatırlamıyorum, onların dövüş sahnesi neydi öyle? Hasan deli gibi bağırıyor..
Mehter takımı nerdeydi?
Tuaf anlam veremediğim seninle bağdaşmayan bir yaklaşım olmuş.
Birincisi o fatihin meşhur sözüdür bilmeyen yoktur düşüncesindeyin İkinci olarak kuşatma 53 gün sürmüştür bırakta günlerce savaşılıyor imajı verilsin
Adam oku yemiş nasıl eğilsin yahu yapma lütfen omu vardı aklında filmi beğenmedin anladıkta buda öne sürülmezki
Allah Allah diyerek düşmanın üstüne gitme bağırma değilmidir çok şaşırttın beni neyse bakalım![]()
bir çok eksik vardı filmde , ilk izlediğimden beri söylerim 5-10 milyon tl ile çekilmez kaldırmaz o tarih bu kadar düşük bütçe ile bir filmi diye.filmde Fatih Sultan Mehmet çocuk gibi "ya benim olacak ya ben onun" gibilerinden tutturuyormuş da günlerce savaşılıyor gibi bir imaj çizilmiş..
Ulubatlı Hasan; son sahnesinde sürekli ayakta durarak oklara hedef oluyor.. adamın hiç mi kafası basmıyor da eğilmiyor?
bir de resmen 300 ıspartalı filmine özentili idi..
ayrıca bir Türk dövüşürken deli gibi bağırmaz.. Hasan ve o diğer adamın adı neydi hatırlamıyorum, onların dövüş sahnesi neydi öyle? Hasan deli gibi bağırıyor..
Mehter takımı nerdeydi?
Öhöm öhöm:glare:fetih filmi hiç çekilmeseydi keşke![]()
bence fetih 1453u bu adam yonetmeliydi adamdaki hayalgucu gerceklik dengesi inanilmaz[video=youtube;XcZg550aM4M]http://www.youtube.com/watch?v=XcZg550aM4M[/video]
şu adamın anlattığı fetih hikayesi bile daha inandırıcı.![]()
Öhöm öhöm:glare:
Kötü mü?abi kötü film amaaa![]()
Kötü mü?Daha ilerisi.
Biz türkler film yapamıyoruzzz
100 milyon bütçede olsa film falan yapamayızzzz![]()
hocam bilim kurgu pek sevmem ama prometheus u ilgi çekici bulduğum için izleyebildim.sonu tatmin etmesede hava da kaldı bas baya![]()
Looper (2012)
Filmin hemen başlarında sağlam bir film ile karşı karşıya olduğunuzu anlıyorsunuz. bu hissiyatı verdiği için de daha bir keyifle ve benimseyerek koltuğa yerleşiyorsunuz. konu güzel yakalanmış. hani bir noktayı kaçırdığınızda karman çorman olabilecek türde filmler varya, normal filmlerden daha fazla ilgi ve dikkat isteyen, işte o türde bir film. ben biraz inception'a benzettim diyebilirim. tabi biraz.![]()
Farklı ve yaratıcı fikirlerden oluşan bir film olduğu için ufak detaylara takılmak da istemiyorum ama hikayeler arası bütünlük daha iyi sağlansaymış ve sonu daha farklı olsaymış dehşet olurmuş. 7.8/10
hocam bilim kurgu pek sevmem ama prometheus u ilgi çekici bulduğum için izleyebildim.sonu tatmin etmesede hava da kaldı bas baya
filmi de pek övmüşsün gibi geldi, izlesek mi ne yapsak ?
![]()
Şimdiye kadar çekilmiş en iyi Bond filmlerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Javier Bardem'in performansı çok iyi bana Joker'ı hatırlattı izlenesi bir film 8/10
Aksiyon macera bilimkurgu komedi türlerinde film önerebilecek var mı üstadlar ?
ps: herkezi tek tek etiketlemek istemiyorum, bilen lütfen yazsın, patlicam sıkıntıdan.![]()
Aksiyon macera bilimkurgu komedi türlerinde film önerebilecek var mı üstadlar ?
ps: herkezi tek tek etiketlemek istemiyorum, bilen lütfen yazsın, patlicam sıkıntıdan.![]()
![]()
Güzel bi komedi aksiyon polisiye filmi 10/9 veriyorum![]()