neresi komedi yav, dram filmi bu?
Dramda var ama komedi ağırlıklı diye düşünüyorum.
neresi komedi yav, dram filmi bu?
Dramda var ama komedi ağırlıklı diye düşünüyorum.
Evim Sensin
Kendi fikrim; Özcan Deniz'in Fahriye Evcen'i öpebilmek ve onunla yakın olabilmek için çevirdiği bir film olarak görüyorum.
Total Recall 2012
Kate için izlenir10 / 6
![]()
Gerçeğe Çağrı - Total Recall 480p (Türkçe Dublaj)
Bu filmin bile dublajı var gel görkü baskın-The Raid Redemption hala alt yazılı adaletini dünya :/
---
Bunlar hep sizin alt yazılı fantaziniz yüzünden oluyor @re13el:hammer: :lol:
İçlerinde bi sen açıktınSizin diyorsun ama tek beni etiketlemişsin, herhalde ben tek yetiyorum.:dil::dil::dil:
![]()
Looper (2012)
Filmin hemen başlarında sağlam bir film ile karşı karşıya olduğunuzu anlıyorsunuz. bu hissiyatı verdiği için de daha bir keyifle ve benimseyerek koltuğa yerleşiyorsunuz. konu güzel yakalanmış. hani bir noktayı kaçırdığınızda karman çorman olabilecek türde filmler varya, normal filmlerden daha fazla ilgi ve dikkat isteyen, işte o türde bir film. ben biraz inception'a benzettim diyebilirim. tabi biraz.![]()
Farklı ve yaratıcı fikirlerden oluşan bir film olduğu için ufak detaylara takılmak da istemiyorum ama hikayeler arası bütünlük daha iyi sağlansaymış ve sonu daha farklı olsaymış dehşet olurmuş. 7.8/10
Senin zevkine hitap etmemiş olabilir ama ben beğendim.Bu filme bu puanı verenler gitsin köprüden atlasınlar. Senaryo güzeldi ama film akıcı değildi. Canım sıkıldı lann. Keşke 20-30dk'lık bir fil olsa idi :glare:
Bu filme bu puanı verenler gitsin köprüden atlasınlar. Senaryo güzeldi ama film akıcı değildi. Canım sıkıldı lann. Keşke 20-30dk'lık bir fil olsa idi :glare: