Soru En son hangi filmi izlediniz?

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
En con Ejderhani Nasil egitirsinn

Beyler skici olmayan komedii Yabanci Soylermisiniz ????

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ghost_in_the_Shell_SSS_poster.jpg

Ghost in the Shell: Solid State Society (2006)

Tam manası ile beyin tutulması yaşadım. bir diğer değişle "anlamadım" da denilebilir. tekrar izleyeceğim. olmadı anime serisine başlayacağım.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Nasıl anlatsam biraz sıradışı bir film benzer uzaylı filmlerinden oldukça farklı bir konuya,kurguya sahip başlarında biraz sıkalabilirsiniz ama devamında akıcıı bir şekilde seyrediyor bilim kurgu sevenler için oldukça ilgi çekici bir yapım olmuş 10/7

Ben bu filmi baya beğenmiştim. Hatta filmin sonunda 2. film gelecekmiş gibi bi hava vardı, devamını bekliyorum. Bilim-kurgu hastasıyım. :mrgreen:

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
zeiML.jpg
Nasıl anlatsam biraz sıradışı bir film benzer uzaylı filmlerinden oldukça farklı bir konuya,kurguya sahip başlarında biraz sıkalabilirsiniz ama devamında akıcıı bir şekilde seyrediyor bilim kurgu sevenler için oldukça ilgi çekici bir yapım olmuş 10/7
2009 yapıımı bende kararsızım bunu izlemek için.

Reaksiyon puanı
31

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Arkadaş forumda mı bir acayiplik yoksa Mozillada mı çözemedim. Çoklu alıntı yapamıyorum, kopyalamıyor, düzenleme yok. :D İşler Güçler den sonra bakanzi :D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
My Sassy Girl'ü izledim çok etkileyici bir filmdi ama bana sanki bu Kore'nin romantik filmleri hep aynı şekilde işliyor gibi geldi ...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
umutsuzlar2nr3.jpg

Umutsuzlar
gayet keyif alarak izlediğim bir film oldu.
Yılmaz Güney in bakışları ile konuştuğu harika bir film.
final sahnesinde ise benim çok sevdiğime inanacak mısın diyip gitmesi ve olayı bitirmesi harikaydı.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
tabi ki herkesin görüşü farklı... belkide ben anlayamadım :)

Anlamayacak bir durum yok ki :P

Uzaylılara daha farklı bir açıdan bakmışlar.Tamamen bitmiş durumdalar ve Dünya'ya sığınıyorlar.Sağlıksız koşullarda.

Ve de bir Hükümet çalışanının Uzaylı Dna'sı kapıp onlara dönüşmesini konu almakta.

Bence W.Smith'in oynadığı Kurtuluş Günü filminden sonra 2'nci sırayı alır.Her nebkadar iki filminde gidişatı farklı olsada.

_Hayali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gemide.
Argo, küfür dolayısıyla gerçekçilik bakımından fena değildi. Fakat konu ve filmin ana duygusu açısından çok da sevdiğimi söyleyemem.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
4sFSD.jpg

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı (2007)

Film, yaşanmış bir hikayeyi bizlere sunuyor. Aslında film hakkında verilebilecek en büyük spoilerı filmin adı zaten veriyor. böyle bir durama da daha önce hiç rast gelmemiştim. Gerçi hikayede anlatıldığına göre Jesse James denen kanun kaçağının hayat hikayesi Amerika'da herkesçe bilinen, efsane bir olay. sanırım o nedenle başlığı böyle seçmişler. Doğduğu evin müze olarak günümüzde hala para ile ziyaret edilmesinden de öyle anlaşılıyor. Ancak filmi sadece amerika mı izliyor arkadaş :P

Gerçekten etkileyici bir film. en azından ben etkilendim. Anlatım tekniği ve üst düzey oyuncu performansları, karakterlerin yaşadığı hisleri bire bir hissetmemizi sağlıyor. O nedenledir ki, ağır bir tempoda ilerlemesine rağmen hiç bir bölümünde sıkmıyor. Tabi bu konuda filmin müziklerinin hakkını da es geçmemek gerek... 7.8/10

Birbirinden güzel müzikleri arasından özellikler şu müzik, biz Türklere hiç yabancı değil :)

[video=youtube;tmClV3YB6p8]http://www.youtube.com/watch?v=tmClV3YB6p8&feature=my_liked_videos&list=L L4HhywX7_g46cg5yo1OYO8g[/video]

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Sonunda izledim
Prometheus

Beklediğime değdi, bu filme yok saçma yok şöyle böyle diyenin başına alien düşsün :D :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
51UxPlkh%2B0L.jpg

The Experiment (2010)

insanın sinirlerine dokunan, can sıkıcı bir film. tavsiye etmem. 6/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
3090806645_1_7_7MI3nXrz.jpg

Moonrise Kingdom (2012)

Farklı bir konu, farklı bir bakış açısı. Kesinlikle zaman kaybı değil. 7.6/10

SaidS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
10943356.jpg

Süper bir aile komedisi.

Asi bir kız ve kendi halinde bir oğlanla baş etmeye çalışan bir baba.
İşi gereği bir yolculuğa çıkmak zorundadır ancak aileside tatile gitmek isteyince işler karışır.

Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biridir.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
can dostumu izledim az önce harika bir filmdi. Özellikle oyunculuk mükemmeldi sanki gerçekten yaşarcasına oynamışlar. Müzik seçimleri de bi o kadar başarılı olmuş. Özellikle filmin sonunda gerçek karekterleri göstermesi ayrı bşr duygu içine sokuyor insanı. Fransız filmlerinden beklenmeyecek bi başyapıt olmuş. Kesinlikle izleyin derim komedi duygusallık her şey var filmde. :)

20053946.jpg

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Sonunda izledim
Prometheus

Beklediğime değdi, bu filme yok saçma yok şöyle böyle diyenin başına alien düşsün :D :D

Bilimkurgu severler için bulunmaz Hint kumaşı gibi bir film : )

Canım sıkıldıkça son sahneleri açıp izliyorum,
Baya bi etkiledi film beni.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bilimkurgu severler için bulunmaz Hint kumaşı gibi bir film : )

Canım sıkıldıkça son sahneleri açıp izliyorum,
Baya bi etkiledi film beni.
2012 yılı içinde izlediğim en iyi film.
Uzun bir müddet hızlı hızlı atlaya atlaya izlerim.

Umarım 2014 yılının başlarında 2.filmi görürüz.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
No-Mercy-for-the-Rude.jpg

No Mercy For The Rude (2006)

Hiç fena değil. izlenebilir. 7.2/10

63TfN.jpg

Taken 2 (2012)

Çok çok basit bir konusu var. Sıkılarak izledim. 6.5/10