Private-B
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
En con Ejderhani Nasil egitirsinn
Beyler skici olmayan komedii Yabanci Soylermisiniz ????
Beyler skici olmayan komedii Yabanci Soylermisiniz ????
Şu an bir tavsiye üzerine Welcome to dongmakgol filmini izliyorum, komedi diyorlar ancak ilk sahneler klasik savaş girişi, bakalım güzel mi bende merak ediyorum. http://www.sinemalar.com/film/25880/dongmakgola-hosgeldinizEn con Ejderhani Nasil egitirsinn Beyler skici olmayan komedii Yabanci Soylermisiniz ????
Nasıl anlatsam biraz sıradışı bir film benzer uzaylı filmlerinden oldukça farklı bir konuya,kurguya sahip başlarında biraz sıkalabilirsiniz ama devamında akıcıı bir şekilde seyrediyor bilim kurgu sevenler için oldukça ilgi çekici bir yapım olmuş 10/7
2009 yapıımı bende kararsızım bunu izlemek için.Nasıl anlatsam biraz sıradışı bir film benzer uzaylı filmlerinden oldukça farklı bir konuya,kurguya sahip başlarında biraz sıkalabilirsiniz ama devamında akıcıı bir şekilde seyrediyor bilim kurgu sevenler için oldukça ilgi çekici bir yapım olmuş 10/7![]()
Devamı mutlaka gelecektir diye düşünüyorum acaba insan olabilecekmi:mrgreen:Ben bu filmi baya beğenmiştim. Hatta filmin sonunda 2. film gelecekmiş gibi bi hava vardı, devamını bekliyorum. Bilim-kurgu hastasıyım. :mrgreen:
Eğer bilim kurgu seviyorsan izlemelisin hocam2009 yapıımı bende kararsızım bunu izlemek için.
2009 yapıımı bende kararsızım bunu izlemek için.
Herkesin görüşü farklıdır.hayatımda izlediğim en saçma sapan filmdi...
Bilim kurgu severim, indirdim, izlerim gece sanırım.Eğer bilim kurgu seviyorsan izlemelisin hocam![]()
Beğenmeyip gece kulaklarımı çıntlatmazsan sevinirimBilim kurgu severim, indirdim, izlerim gece sanırım.![]()
Herkesin görüşü farklıdır.
Bilim kurgu severim, indirdim, izlerim gece sanırım.![]()
tabi ki herkesin görüşü farklı... belkide ben anlayamadım![]()
2009 yapıımı bende kararsızım bunu izlemek için.
Sonunda izledim
Prometheus
Beklediğime değdi, bu filme yok saçma yok şöyle böyle diyenin başına alien düşsün![]()
![]()
2012 yılı içinde izlediğim en iyi film.Bilimkurgu severler için bulunmaz Hint kumaşı gibi bir film : )
Canım sıkıldıkça son sahneleri açıp izliyorum,
Baya bi etkiledi film beni.
İstanbul'u nasıl göstermişler verilen tepkiler kadar varmı![]()
No Mercy For The Rude (2006)
Hiç fena değil. izlenebilir. 7.2/10
Taken 2 (2012)
Çok çok basit bir konusu var. Sıkılarak izledim. 6.5/10