Soru En son hangi filmi izlediniz?

harkk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kolpaçino 1 ve 2
bu filmdeki konuşmalar beni bitiriyor ya :)

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
arkadaşlar yasal film izleme sitesi varmı ?
Evet bir sürü var ancak Türkiye'ye hizmet veren yok henüz mesela benim bildiğim hulu.com var kaliteli bir tane çok harika bir servis ama USA dışında hizmet vermiyor henüz. Usa Proxy kullanarak erişebilirsin sanırım.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Can dostum, ( İzlemeyenler mutlaka izlesin ) şiddetle öneririm arkadaşlar.

can-dostum-35.jpg

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
I Spit on Your Grave (Mezarına Tüküreceğim)

Genç bir yazar, sakin kafayla huzurlu bir şekilde kitabını yazmak için, nehir kenarında bulunan sessiz ve sakin evine gider. Tüm herşey yolunda giderken bir anda tüm gerçekliği içinde barındıran şiddeti ile perdeye yansıyan kareler, huzuru bulmak için gelen genç kadının vahşet ve insanlık dışı muamele ile karşılaşmasını ve sürüp giden eziyetler ve kadının sonradan hepsinin izini bulup tek tek intikam almasını konu edinmektedir.

[video=youtube;HC9p7SkJPwE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HC9p7SkJPwE[/video]

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Flypaper izledim. Seneryoyu yazanın kafası bayağı güzelmiş. Filmi sadece merak izlettiriyor, başka bir şey yok. Absürd türünü seviyorsanız ve meraklanmak hoşunuza gidiyorsa izleyin, yoksa boşverin :)

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
resident evil 5 e bakicaktim altyazilar rezalet. birde sesi de kotu filmde de bazi cok kalitesiz yapan ogeler var ileyemedim henuz bikez daha deniycem ama orjinalinden uzaklasmis gibi. yuzuluklerin efendisi tarzi bi stili olmus benim sevdigimatmosfer toptan ucmus .gerci hicbizaman benim istedigim gibi olmadi tam olarak ya neyse :P

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
resident evil 5 e bakicaktim altyazilar rezalet. birde sesi de kotu filmde de bazi cok kalitesiz yapan ogeler var ileyemedim henuz bikez daha deniycem ama orjinalinden uzaklasmis gibi. yuzuluklerin efendisi tarzi bi stili olmus benim sevdigimatmosfer toptan ucmus .gerci hicbizaman benim istedigim gibi olmadi tam olarak ya neyse :P

Resident evil serisinin oyunlarıda böyle bi adam akıllı iş yapamadılar.

tivi bu , veya tcellin tv programlarını deneyebilirsin yasal olarak.

Reaksiyon puanı
31
1FgQ6.jpg

Bilim kurgu açısından harkulade bir film devamını merakla bekliyoruz 10/8 :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Karadedeler Olayı (Türk Filmi-Belgesel) : Film 89 yılında yaşanmış bir olayı anlatmakta. K.. ili, L ilçesi , D... köyü denmekte isim verilmemiş ama lanet olsun teknolojiye ki tarattırıldığında Kırklareli - Lüleburgaz - Davutlar köyü çıkıyormuş:)
Haber küpürleri var , o dönem gazetelerine yansımış küpürler. Köylüler evlerine giremiyor , cinler köyü bastı vs. başlıklı ve bunun üzerine bir gazeteci köye gidiyor ve kamerasıyla 11 gün orayı burayı çekiyor ve elle tutulur birşey bulamayınca kamerayı bir çocuğa emanet edip gidiyor. Çocuk ve ailesi toplamda 7 kişi ölü bulunuyor 2 hafta sonra gazeteci kayboluyor ve oranın Jandarma komutanı ise intihar ediyor.

El kamerasıyla çekilmiş , bazen tırstığın sahneler olmuyor değil , çoğu zman köylülerle konuşulup olayları çekiyor ama ne hikmetse film akmıyor yani sıkıyor keşke daha detaylı işlenebilseydi senaryo. Daha çok belgesel tadında.

Senarist görüntülerin gerçek olduğunu idda ediyor ama tabi kesin birşey yok. İlginç bir film olmuş. Trakya insanının yakınlığı sıcaklığıda dikkate değer. Çok sıkılacağınızı bilsemde izlemeye değer gibi.

73353011842741483624.jpg

Reaksiyon puanı
31
uqcSh.jpg

Tek mekanlı filmler risklidir aslında kişiye göre çok değişiklik gösterir son 10 dakika hariç beni oldukça sıktı tek iyi yanı çıkarılabilecek bir dersin olmasıydı.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Tek mekanlı filmler risklidir aslında kişiye göre çok değişiklik gösterir son 10 dakika hariç beni oldukça sıktı tek iyi yanı çıkarılabilecek bir dersin olmasıydı.

Bu filmi hiç izlemek bile istemedim bu sebepten ötürü. İzlemeyi de düşünmüyorum. :) Dediğin gibi filmin sonunu izlemek yeterli.

Bilim kurgu açısından harkulade bir film devamını merakla bekliyoruz 10/8 :)

Güzel ama 8 çok gibi benden 7 alabilir en fazla. :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Prestij

prestij-film-afisi.jpg

Imdb: 8.5

Benden de aynı puan. Film kurgu ve mantık itibari ile çok içine çekiyor sizi. Çok geç kaldım bu filmi izlemek için, üzgünüm yani (:
Beyler bana Prestij tarzı anlaması güç filmler lazım. Abi yeri burası değil demeyin 2 çıtlatın, diğer konuya rağbet yok :P

Reaksiyon puanı
31
Bu filmi hiç izlemek bile istemedim bu sebepten ötürü. İzlemeyi de düşünmüyorum. :) Dediğin gibi filmin sonunu izlemek yeterli.

Güzel ama 8 çok gibi benden 7 alabilir en fazla. :)
Bu 7.8 lik ımdb puanını nasıl almış merak ediyorum izleyeceksende dediğin gibi son dakikalarına bakmalısın diğer kısımları zaman kaybı :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
gone_baby_gone_185737564.jpg

Gone Baby Gone (2007)

Sağlam konu, sağlam kurgu, kaliteli oyuncu kadrosu ve beraberinde çok başarılı oyunculuklar. Daha ne olsun. 7.8/10

BvSY6.jpg

Painted Skin: The Resurrection (2012)
Kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın. 3.5/10

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Prestij

prestij-film-afisi.jpg

Imdb: 8.5

Benden de aynı puan. Film kurgu ve mantık itibari ile çok içine çekiyor sizi. Çok geç kaldım bu filmi izlemek için, üzgünüm yani (:
Beyler bana Prestij tarzı anlaması güç filmler lazım. Abi yeri burası değil demeyin 2 çıtlatın, diğer konuya rağbet yok :P

Prestij çok sağlam film. Buna benzer The illusionist var.
Çok güzel film ama prestije kıyasla çok vasat.

https://signup.netflix.com/global en büyük online yasal film arşivi

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Film ile kitabı aynı kefeye koyduğun için seni esefle kınıyoruz:hammer:

Bazı filmleri kitaptan uyarlama yapıyorlar ona kalırsa.

Sen hiç filmden kitap uyarlayanı gördün mü ? :P

Yani kıyaslamamda ki mantık şu :

Kitaplarında başları sıkıcı oluyor ve zamanla gelişiyor olaylar.

Sıkıldım deyip en son sayfadan oku o zaman sorun kalmaz.

Sen şimdi bir film izlerken o filmi sonlarına doğru değerlendiriyorsan bana ilginç geliyor bu durum.

Zaten Yüzüklerin Efendisinie bile kötü diyen bi lise terke ben neden izah etmeye çalışıyorsam :P

Reaksiyon puanı
31
Bazı filmleri kitaptan uyarlama yapıyorlar ona kalırsa.

Sen hiç filmden kitap uyarlayanı gördün mü ? :P

Yani kıyaslamamda ki mantık şu :

Kitaplarında başları sıkıcı oluyor ve zamanla gelişiyor olaylar.

Sıkıldım deyip en son sayfadan oku o zaman sorun kalmaz.

Sen şimdi bir film izlerken o filmi sonlarına doğru değerlendiriyorsan bana ilginç geliyor bu durum.

Zaten Yüzüklerin Efendisinie bile kötü diyen bi lise terke ben neden izah etmeye çalışıyorsam :P
Bak şimdi ReDo'can bu filmin ilk 10 dakikası ve son 10 dakikasını göster geriye kalan 80 dakikayı filmdeki gibi aynı şekilde anlatacak insanlar var zaten tek mekanda geçiyor kurgu belli kendini halatlarla kurtarmaya çalışacak hayal kuracak annesini özleyecek susayacak vs.ama bir kitapta bunu yapamazsın aradaki fark çok fazla bu yüzden filmi kitaba benzetemezsin.
Filmi sonundan değerlendirmedimki zaten başları işe yaramaz dedim yani senin anlayacağın dilden filmin başı türk kızları sonları koreli kızlar:D
Yüzüklerin efendisine gelecek olursak bilim kurgu filmlerinde hala mantık aranmaya devam ederse oda saçma gelir bunu vurgulamak için söylemiştim :P
Bu arada kreş terk yanlışın var liseli olduğunu belli etme diyorum sana :P

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Hamilton_INI_regularaffisch.jpg

[h=1]Hamilton - I nationens intresse[/h]http://www.imdb.com/title/tt1856014/

İsveç yapımı bir film. Film beni hiç sıkmadı. Olaylar farklı ülkelerde gelişiyor. Aksiyonu makul seviyede. 10/6

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Çok güzel film tavsiye ederim :)
Source-Code-Ya%C5%9Fam-%C5%9Eifresi-Filmi.jpg

Filmin Konusu: Kaptan Colter gözlerini açtığında hız treninde olduğu farkeder buraya nasıl geldiğini onu kimi getirdiği hakkında hiçbir fikri yoktur. Yanında Christina adında bir bayan oturuyodur kendisinin daha önce karşılaşmadığı ama bayanın kendini tanıdığı biridir. Daha sonra aniden tuvalate giden Kaptan Colter aynada kendisine baktığında başkasının yansımasını görür ve şaşkınlık içerisinde durumu anlamaya çalışır.
Seçenekler: Türkçe Dublaj
Tür:Bilim Kurgu, Gizem, Gerilim
Yapım Yılı : 2011
Ülke : ABD, Fransa
Yönetmen :Duncan Jones
Senarist :Billy Ray , Ben Ripley

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
ek-tha-tiger-movie-review-film-salman-khan.jpg

Çekimlerinin Mardin ve İstanbul'da da yapıldığı hint filmi.

İMDB 5,5 gibi bir puan almış, gerçi bu tarz yapımlar İMDB hak ettiği puanları almıyor da.

Film güzel olmuş, müzikler falanda güzel bir kaç Katrina Kaif filmi izlemek lazım :)

Reaksiyon puanı
31
rxmOL.jpg

Ne çok iyi nede çok vasat diyebilirim eğlenceliydi banka soygunu farklı bir kurguda ele alınmış :)10/6

Reaksiyon puanı
31
zeiML.jpg
Nasıl anlatsam biraz sıradışı bir film benzer uzaylı filmlerinden oldukça farklı bir konuya,kurguya sahip başlarında biraz sıkalabilirsiniz ama devamında akıcıı bir şekilde seyrediyor bilim kurgu sevenler için oldukça ilgi çekici bir yapım olmuş 10/7