harkk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Kolpaçino 1 ve 2
bu filmdeki konuşmalar beni bitiriyor ya
bu filmdeki konuşmalar beni bitiriyor ya

Evet bir sürü var ancak Türkiye'ye hizmet veren yok henüz mesela benim bildiğim hulu.com var kaliteli bir tane çok harika bir servis ama USA dışında hizmet vermiyor henüz. Usa Proxy kullanarak erişebilirsin sanırım.arkadaşlar yasal film izleme sitesi varmı ?
2 saat boyunca filmi izledimde nasıl izledim bir sor günahkar ettiler beniKutsi jason![]()
Dedik dedik inanmadın benef bak ne oldu şimdi![]()
Güzel filmdi.Can dostum, ( İzlemeyenler mutlaka izlesin ) şiddetle öneririm arkadaşlar.
![]()
Güzel filmdi.Can dostum, ( İzlemeyenler mutlaka izlesin ) şiddetle öneririm arkadaşlar.
![]()
internette download olarak satan site vardir ancak turkce var mi bilmiyorumarkadaşlar yasal film izleme sitesi varmı ?
resident evil 5 e bakicaktim altyazilar rezalet. birde sesi de kotu filmde de bazi cok kalitesiz yapan ogeler var ileyemedim henuz bikez daha deniycem ama orjinalinden uzaklasmis gibi. yuzuluklerin efendisi tarzi bi stili olmus benim sevdigimatmosfer toptan ucmus .gerci hicbizaman benim istedigim gibi olmadi tam olarak ya neyse![]()
arkadaşlar yasal film izleme sitesi varmı ?
Tek mekanlı filmler risklidir aslında kişiye göre çok değişiklik gösterir son 10 dakika hariç beni oldukça sıktı tek iyi yanı çıkarılabilecek bir dersin olmasıydı.
Bilim kurgu açısından harkulade bir film devamını merakla bekliyoruz 10/8![]()
Bu 7.8 lik ımdb puanını nasıl almış merak ediyorum izleyeceksende dediğin gibi son dakikalarına bakmalısın diğer kısımları zaman kaybıBu filmi hiç izlemek bile istemedim bu sebepten ötürü. İzlemeyi de düşünmüyorum.Dediğin gibi filmin sonunu izlemek yeterli.
Güzel ama 8 çok gibi benden 7 alabilir en fazla.![]()
Bu 7.8 lik ımdb puanını nasıl almış merak ediyorum izleyeceksende dediğin gibi son dakikalarına bakmalısın diğer kısımları zaman kaybı![]()
Prestij
![]()
Imdb: 8.5
Benden de aynı puan. Film kurgu ve mantık itibari ile çok içine çekiyor sizi. Çok geç kaldım bu filmi izlemek için, üzgünüm yani![]()
Beyler bana Prestij tarzı anlaması güç filmler lazım. Abi yeri burası değil demeyin 2 çıtlatın, diğer konuya rağbet yok![]()
arkadaşlar yasal film izleme sitesi varmı ?
Film ile kitabı aynı kefeye koyduğun için seni esefle kınıyoruz:hammer:Ne demek ilk başları zaman kaybı ?
Kitap okurkende mi son sayfadan başlıyorsunuz ?
Film ile kitabı aynı kefeye koyduğun için seni esefle kınıyoruz:hammer:
Bak şimdi ReDo'can bu filmin ilk 10 dakikası ve son 10 dakikasını göster geriye kalan 80 dakikayı filmdeki gibi aynı şekilde anlatacak insanlar var zaten tek mekanda geçiyor kurgu belli kendini halatlarla kurtarmaya çalışacak hayal kuracak annesini özleyecek susayacak vs.ama bir kitapta bunu yapamazsın aradaki fark çok fazla bu yüzden filmi kitaba benzetemezsin.Bazı filmleri kitaptan uyarlama yapıyorlar ona kalırsa.
Sen hiç filmden kitap uyarlayanı gördün mü ?
Yani kıyaslamamda ki mantık şu :
Kitaplarında başları sıkıcı oluyor ve zamanla gelişiyor olaylar.
Sıkıldım deyip en son sayfadan oku o zaman sorun kalmaz.
Sen şimdi bir film izlerken o filmi sonlarına doğru değerlendiriyorsan bana ilginç geliyor bu durum.
Zaten Yüzüklerin Efendisinie bile kötü diyen bi lise terke ben neden izah etmeye çalışıyorsam![]()