Soru En son hangi filmi izlediniz?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
hangi sondaki? kaçırdığım bir yer mi oldu acaba:confused1:

Sanmam.

DaredeviL oLabiLir :P

[MENTION=34511]7.42[/MENTION]

Bir resim falan çekme imkanı varsa eklesen :P

O en sonlarda Uzayda biri intikam yeminleri ediyordu onu nu diyorsun yoksa ?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
O nu diyorsa eğer Hellboy ile alakası yok onun, ilk kez görüyorum o tipi.

Yani Hellboyun yanından bile geçmiyorda o adam.

Şöyle bi kafamda geçirdim de filmi ben görmedim Hellboya benzeyen birini ://

Ev de olan varsa bi baksın baştan :P

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Yani Hellboyun yanından bile geçmiyorda o adam.

Şöyle bi kafamda geçirdim de filmi ben görmedim Hellboya benzeyen birini ://

Ev de olan varsa bi baksın baştan :P
O devam filmindeki olacak olan kötü adam Hellboy değil ismi Thanos filmin sonundaki clip:
[video=youtube;vRqiklDdS3Q]http://www.youtube.com/watch?v=vRqiklDdS3Q[/video]

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=72181]DarKeN[/MENTION]

Evet HeLLBoy yokta.Video için sağolasın,hani arkadaş HeLLBoy mu diye sordu da ondan biz sorguladık bunu.

FnlDstntN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En son Expendables 2 (2012) yi izledim bence kadro şahane...Konu birçok filimle benzer olsa bile bu kadro ile izlemek çaşka bir zevk veriyor...

Bu gün de kısmetse gidib The Bourn Legancy filmini izleyeceğim...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Friends with Benefits
zaman geçirmek için ararken uygun gördüm.
işlenişi hoşuma gitti.güzel film.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
@topalsolucan, @ReDo, @DarKeN
Baktım da çok benzerlik yok, internette aradım benim gibi soranlar olmuş. Ben bildik bir karakter olabileceğini düşünmüştüm. Siz de bilmediğinize göre tanınmış bir karakter değil. Teşekkürler. :)
10mijh3.jpg

2a0n8dd.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Zaten filmdeki o karakter, düşmanların lideri olarak görünüyordu. Hellboy süper kahramandır.

Aslında Avengers 2'ye Hellboy'u da dahil etseler çok iyi olur. Kendi hikayesi bu filmdeki kahramanların hepsinden daha komiktir. Filme acayip bir hava katar :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
İzlemekte geç kaldığım bir film.

cjd9g.jpg

Tavsiye ederim arkadaşlar.

Genel olarak güzeldi.Oyuncu kadrosunu bekleneni sunuyor bence.Geçen ay içerisinde 2.' si çıktı sanırım.Onu da en yakın zamanda izleyeceğim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Avengers'i hem sinemada hem de pc de izledim ama bu sahne yoktu :P

[video=youtube;SnLm3KlakNE]http://www.youtube.com/watch?v=SnLm3KlakNE&list=LP4qRk91tndwg&index=27&fe ature=plcp[/video]

Şu garson kız, Captain America'nın uzaylı istilasında kurtardığı kız olmalı.

emrekuscu21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kafa avcılarını izledim dün, çok hoşuma gitti. Aksiyon filmi aynı zamanda aşk filmi.

İzlemeyen arkadaşlara tavsiye edilir.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Zaten filmdeki o karakter, düşmanların lideri olarak görünüyordu. Hellboy süper kahramandır.

Aslında Avengers 2'ye Hellboy'u da dahil etseler çok iyi olur. Kendi hikayesi bu filmdeki kahramanların hepsinden daha komiktir. Filme acayip bir hava katar :)

umarım spydiyi de katarlar onsuz kahramanlar eksik kalır

Reaksiyon puanı
0

Hellboy'u dahil edemezler çünkü Hellboy bir Dark Horse Comics karekteridir.Marvel Comics'le alakası yoktur. :D Yenilmezler ise Marvel evreninde geçer... Batman ve Superman'in Dc Comics karekterleri olduğu gibi... Bu süper kahraman filmleri öyle akıllarına geldikçe yönetmenler tarafından yapılmaz daha çok çizgi romanlardan uyarlanılır ve genel olarak çizgi romanlara sadık kalınır...

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
deja-vu_28932.jpg

Bu ne harika bir film miş. :)

Şimdiye kadar nasıl izlememişim hayret:(

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Şinigami (死神);2457486 dedi ki:
Hellboy'u dahil edemezler çünkü Hellboy bir Dark Horse Comics karekteridir.Marvel Comics'le alakası yoktur. :D Yenilmezler ise Marvel evreninde geçer... Batman ve Superman'in Dc Comics karekterleri olduğu gibi... Bu süper kahraman filmleri öyle akıllarına geldikçe yönetmenler tarafından yapılmaz daha çok çizgi romanlardan uyarlanılır ve genel olarak çizgi romanlara sadık kalınır...

Maalesef the dark knight rises'ın çizgi roman ile alakası yoktu :) Gelmiş geçmiş en büyük istisna odur herhalde.

Reaksiyon puanı
0
Maalesef the dark knight rises'ın çizgi roman ile alakası yoktu :) Gelmiş geçmiş en büyük istisna odur herhalde.

Sonuçta istisnalar kaideyi bozmaz dostum :) Umarız şöyle güzel bir Justice League uyarlaması yapılırda Superman'li,Batman'li,Flash'lı bir film izleriz. Özellikle Superman karekteri hakkıyla sinemaya yansıtılırsa, işte o zaman eski saygısını kazanacağını düşünüyorum...Bir güneş banyosu yapması yeterli :D ...

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Şinigami (死神);2457984 dedi ki:
Sonuçta istisnalar kaideyi bozmaz dostum :) Umarız şöyle güzel bir Justice League uyarlaması yapılırda Superman'li,Batman'li,Flash'lı bir film izleriz. Özellikle Superman karekteri hakkıyla sinemaya yansıtılırsa, işte o zaman eski saygısını kazanacağını düşünüyorum...Bir güneş banyosu yapması yeterli :D ...

Kimin yöneteceği belirlenmedi galiba, umarım avengers dan daha başarılı olur, çünkü dc hayranları marvel hayranlarından daha çok.

Benim tek istediğim aletlerini kullanan bir batman olması, nolan'ın filmlerinde hep yumruk yumruğa dövüşüyor oysa batman'in özelliği kemeri.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Kimin yöneteceği belirlenmedi galiba, umarım avengers dan daha başarılı olur, çünkü dc hayranları marvel hayranlarından daha çok.

Benim tek istediğim aletlerini kullanan bir batman olması, nolan'ın filmlerinde hep yumruk yumruğa dövüşüyor oysa batman'in özelliği kemeri.

Zack Snyder yönetiyor.Senaryo ve yapım Nolan'ın.Muhteşem bir iş çıkacak.Yönetmen Nolan olmasa bile Nolan'ın izlerini taşıyacağına eminim.Fragmanda da bu belli oluyor zaten.

[video=youtube;wArmHSPIvlQ]http://www.youtube.com/watch?v=wArmHSPIvlQ[/video]

Reaksiyon puanı
0
Zack Snyder yönetiyor.Senaryo ve yapım Nolan'ın.Muhteşem bir iş çıkacak.Yönetmen Nolan olmasa bile Nolan'ın izlerini taşıyacağına eminim.Fragmanda da bu belli oluyor zaten.

Evet Superman:Man of Steel filmini Zack Snyder yönetecek.Ve Snyder da öyle boş bir yönetmen değil. 300 ve Watchmen gibi yapımların yönetmeni(Ayrıca,Ölülerin Şafağı,Baykuş Krallığı Efsanesi ve Sucker Punch ın yönetmeni) İşin içinde bir de Nolan varsa kesinlikle onu hissedeceğiz... Film aslında 2012 gibi düşünülüyordu fakat 14 haziran 2013 e ertelendi. Böyle bir kadrodan kötü bir filmin çıkacağını zannetmiyorum...

Yönetmenin belli olmadığı film Justice League .Başta Superman, Batman, Yeşil Fener, Wonder Woman, Aquaman,Flash gibi karekterlerin bulunduğu Adelet Ligi.Dc evreni Marvel kadar sinemaya aktarılmadı ama Dc evrenin de çok acayip karekterler mevcuttur. Umarız Dc karekterlerini de önümüzdeki yıllarda sinemaya bolca akın eder.

Reaksiyon puanı
0
Son 2 gündür izlediğim filmler;

Snow White and the Huntsman (2012)

[video=youtube;1m1G6zD3JNs]http://www.youtube.com/watch?v=1m1G6zD3JNs[/video]

[h=3]Children of the Corn (1984)[/h]

[video=youtube;Qs6z1D4gVp4]http://www.youtube.com/watch?v=Qs6z1D4gVp4[/video]

High Tension (2003)

[video=youtube;cCP0nHopT7Y]http://www.youtube.com/watch?v=cCP0nHopT7Y[/video]

Dark Shadows (2012)

[video=youtube;isjg9O7ifwM]http://www.youtube.com/watch?v=isjg9O7ifwM[/video]

Apartment 143 (2011)

[video=youtube;keahmcal4uA]http://www.youtube.com/watch?v=keahmcal4uA[/video]

Deja Vu (2006)

[video=youtube;fCbEqNRIRwc]http://www.youtube.com/watch?v=fCbEqNRIRwc[/video]

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Dark-Shadows.jpg

Dark Shadows
araya komedi katmasalar mükemmel bir film olacakmış.yine de izlerken çok keyif aldım.sıkmayan bir film.
makas ellerden sonra depp i tekrar böyle görmek güzeldi :)
kesinlikle tavsiye ederim.2.filmi çıksa kesinlikle kaçırmam (büyük ihtimal öyle bir şey yok.)
tim burton'ın eşini oynatması abest kaçmış gerçi her zaman yapıyor ancak pek önemli bir rol değildi :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
@Şinigami (死神) Konunun amacı, izlediğimiz filmlere yorum ve puan vererek, başkalarını o filmi izleme adına görüş sahibi etmektir. Fragman paylaşmanın ya da en son bunları izledim demenin bir manası yok. Ki o fragmanlar için tek tek açılmış konular dahi mevcut.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Topalsolucan bana bir kaç film önersene sana zahmet;korku gerilim ve bol kalnlı filmler dışında mümkünse, filmsiz kaldım paso aynı şeyleri izleyip duruyorum.