Soru En son hangi filmi izlediniz?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Güzel filmler paylaşılmış 342. sayfada yaw TR torrent bulaydım bir tane indirecektm :)

Reaksiyon puanı
31
hddlp.jpg

Gayet güzel başlayan filmin ortalarına doğru istenileni veremeyen bir film olmuş kurgu çok daha iyi olabilirdi özellikle şu 24 kişinin öldürülmesi olayı yinede fena değildi izlenilebilir 7/10

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
snow-white-and-the-huntsman-n.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1735898/

Şu filmleri fragmalarda çok ahım şahım gösteriyorlar ya ona tav oluyorum.
Bu filmde de öyleydi,sinemada etkilemişti beni.

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler ya da Avcı mı demeliyim ? Her neyse.
Değişik bir işLeyiş olmuş,
2 saat sürmesine rağmen çabuk bitti gibi geldi bana,
Sıkılmadan izledim güzeldi.

Kristen stewart için izlenir,o bakışlar için : )

10 / 7

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] sen bakışlarıyla yetin, elin evli çocuklu adamı parkta ırzına geçsin :D

70riO.jpg

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]

Fotoşoktur o ://

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
dün cnbc e de prestij e denk geldim onu izledim :D tavsiye ederim :) gerçi önceden izlemiştim ama fena olmadı :D

apoxlost

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şinigami (死神);2458205 dedi ki:
Son 2 gündür izlediğim filmler;

Snow White and the Huntsman (2012)

[video=youtube;1m1G6zD3JNs]http://www.youtube.com/watch?v=1m1G6zD3JNs[/video]

Children of the Corn (1984)

[video=youtube;Qs6z1D4gVp4]http://www.youtube.com/watch?v=Qs6z1D4gVp4[/video]

High Tension (2003)

[video=youtube;cCP0nHopT7Y]http://www.youtube.com/watch?v=cCP0nHopT7Y[/video]

Dark Shadows (2012)

[video=youtube;isjg9O7ifwM]http://www.youtube.com/watch?v=isjg9O7ifwM[/video]

Apartment 143 (2011)

[video=youtube;keahmcal4uA]http://www.youtube.com/watch?v=keahmcal4uA[/video]

Deja Vu (2006)

[video=youtube;fCbEqNRIRwc]http://www.youtube.com/watch?v=fCbEqNRIRwc[/video]

fragmanları koyman iyi olmuş . dark shadows vasat bi film diye es geçiyordum . fragmanı izleyince film i izlemeye karar verdim johnny depp de varmış bugün de bunla sabahlarız

Reaksiyon puanı
0
fragmanları koyman iyi olmuş . dark shadows vasat bi film diye es geçiyordum . fragmanı izleyince film i izlemeye karar verdim johnny depp de varmış bugün de bunla sabahlarız

Karanlık Gölgeler i muhakkak izle ama iyi olduğundan değil de, bir Tim Burton ve Jonny Deep filmi olduğundan...Ben fazla bu ikiliyi takip etmiyorum dersen hiç bulaşma çünkü ne yazık ki benimde vasat bulduğum bir filmdi...Tim Burton da,Alice Harikalar Diyarından Başlayarak bir düşüş var.

Demek ki bazı arkadaşların aksine, sadece fragmanları dahi koymam yararlı oluyormuş ama rahatsızlık duyuldu sanırım bundan sonra izlediğim filmleri buradan paylaşmayacağım zaten x kişinin izlediği film umurlarında olmuyormuş.Kendi aralarında sohbet edilen bir bölüm...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Şinigami (死神);2461924 dedi ki:
Demek ki bazı arkadaşların aksine, sadece fragmanları dahi koymam yararlı oluyormuş ama rahatsızlık duyuldu sanırım bundan sonra izlediğim filmleri buradan paylaşmayacağım zaten x kişinin izlediği film umurlarında olmuyormuş.Kendi aralarında sohbet edilen bir bölüm...

ne halin varsa gör birader. bak gelmiş burada izlediğin film hakkında ayrıca yorum yazıyorsun. başından beri söylemeye çalıştığımız şey başka bir şey miydi? fragman ekleyip gitme, birisi gelip "nasıl film, tavsiye eder misin" diye sormasından önce ufak bir yorum ekle de ikinci bir iş çıkmasın dedik, yanlış mı söyledik? gelmiş bir de burada tantana yapıyorsun.

o fragmanları iyi ki eklemişsin diyen şahısta eminim sensindir. sanki fragmanlar için forumda tek tek ayrı konu yokmuş gibi, youtube'da bir tıkla bulamayacakmış gibi, buradaki fragmanı görüp izlemeye karar vermiş miş.

finding_neverland_verdvd.jpg

Finding Neverland (2004)

Peter Pan karakterinin ve Neverland dünyasının "yazarı" tarafından nasıl hayat bulduğunu, fikirlerin nasıl sıfırdan oluştuğunu konu alan, bir "yaşanmış gerçek hikaye" filmi.

imdb puanın yüksek olmasından ve oyuncu kadrosundan dolayı girdiğim büyük beklentilerin karşılığını bulamadım. "B
ig Fish" gibi masalsı bir film umdum ama umduğuma yaklaşamadım dahi. 7/10

Reaksiyon puanı
0
ne halin varsa gör birader. bak gelmiş burada izlediğin film hakkında ayrıca yorum yazıyorsun. başından beri söylemeye çalıştığımız şey başka bir şey miydi? fragman ekleyip gitme, birisi gelip "nasıl film, tavsiye ederi misin" diye sormasından önce ufak bir yorum ekle de ikinci bir iş çıkmasın dedik, yanlış mı söyledik? gelmiş bir de burada tantana yapıyorsun.

o fragmanları iyi ki eklemişsin diyen şahısta eminim sensindir. sanki fragmanlar için forumda tek tek ayrı konu yokmuş gibi, youtube'da bir tıkla bulamayacakmış gibi, buradaki fragmanı görüp izlemeye karar vermiş miş.

Topal solucan senin bu sataşmalarından gerçekten çok rahatsız oldum.Ve bir konunun bu kadar uzatılmasının manası nedir kavrayabilmiş değilim.Kendini ne zannediyorsun bilmiyorum ama sürekli cevap vermek durumunda bıraktığın ve tahrik edici cümleler kurduğun için yöneticilerden gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

Ayrıca kendi kendime yorum yazacak kadar düşük bir seviyede olmadığımı belirtmek isterim.Ve bu iftiraların site moderatorleri tarafından incelenip, doğru olmadığı anlaşılabilir...Ne yapmak istediğini anlamıyorum ama bundan sonra muhatabım değilsin.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Şinigami (死神);2462116 dedi ki:
Topal solucan senin bu sataşmalarından gerçekten çok rahatsız oldum.Ve bir konunun bu kadar uzatılmasının manası nedir kavrayabilmiş değilim.Kendini ne zannediyorsun bilmiyorum ama sürekli cevap vermek durumunda bıraktığın ve tahrik edici cümleler kurduğun için yöneticilerden gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

Ayrıca kendi kendime yorum yazacak kadar düşük bir seviyede olmadığımı belirtmek isterim.Ve bu iftiraların site moderatorleri tarafından incelenip, doğru olmadığı anlaşılabilir...Ne yapmak istediğini anlamıyorum ama bundan sonra muhatabım değilsin.

ıslak imzanın üzerinde bulunduğu şikayet dilekçeni üst yönetime gönderirsen, konunun daha detaylı incelenip, analiz sonuçları ile hakkımda yasal işlem yapılmasını sağlayabilirsin.

şaka olmalı tüm bunlar :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSQBhrdrf8mZ-0wyTMmARZ7cPdYj2lXorRdXAXGSET-2f8QnKJ_ the hunger games Dun izledim cok iyi bir film beklediyimin uzerindeydi:).Ondan oncede Amelie diye bir film izlemistim 2001 yapimi cok guzel bir film herkese tavsiye ederim:)

film tavsiye kunusuna da, geçmiş sayfalarda bu konuya da Amelie'yi izlediğini yazmışsın. Çok sevdin herhalde :)

artik yarin izlerim bende demin Amelie diye muthis bir film izledim herkese tavsiye ederim

Rufat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
film tavsiye kunusuna da, geçmiş sayfalarda bu konuya da Amelie'yi izlediğini yazmışsın. Çok sevdin herhalde :)
Bazi filimler vardir ki hafizalardan silinmez oda o filimlerdendi yoksa cok filmizledim en sevdiyi, filimleri Fantastik,Romantik,Dram karisimi filimler hafizamdan silinmeyen filmler:Harry Potter serisi,Amelie,Hugo,Makinist,The dark night rises,Spiderman serisi ve Amazing Spider Man:)Hunger gamesi unutmusum:laugh:

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
gjSTH.jpg

Ben bu akşam bu aksiyon filmini izlemeyi düşünüyorum ama izlemeden yorumları alalım izleyenler ne düşünüyor? Tavsiye eder misiniz yoksa sıkıcı mı?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=72181]DarKeN[/MENTION]

Jason reis için izlenir.
Yoksa vasat bir film bence.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
ReDo , zozeidon Oyuncuların kim olduğu benim için bir şey ifade etmiyor oyunculuklar kaliteli olduğu sürece. Önemli olan filmin kalitesi vasat bir şey diyorsunuz yani vakit geçirmelik izlenebilir o zaman. Fragmanından hareketli bir film gibi duruyor.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=72181]DarKeN[/MENTION]

Hmmm iyi o zaman,
Fragman vitrin gibidir.
Ve vitrinlerde her zaman en güzeli olur.
İçeri girer dolaşırsın ama aynı güzelliği gòremezsin.

Şahsen beğenmedim bu filmi.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Sinema sektöründe iki sevmediğim adam: Jason Statham ve Quentin Tarantino.
Bence bu adamlar ruh hastası.

Iron Man 2

The Avengers filminin gazıyla seyrettim. Benim için vasat bir filmdi.
6/10