Soru En son hangi filmi izlediniz?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Man on a Ledge

Konu son derece basit, ama işleniş çok iyi. @-Beneficence- öneri için teşekkürler.
8/10

Act of Valor

Operasyon sahneleri fena değil, güzel. Yine iyi kalpli, barış yanlısı, erdemli ABDliler ve terörist müslümanlar. Bu yüzden 3/10 veriyorum, yoksa 5/10 verirdim.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kahvaltı Kulübü (1985)

Klasiğin baya dışına çıkmış bir gençlik filmi.
Film hafif tempoda başlayıp zirvede bırakıyor. Bitmesini istemediğim filmlerden biri oldu.
Diyaloglardaki satıraralarını kaçırmamak için sakin kafayla ve tek başınıza izlemeniz tavsiye edilir.
8/10

---spoiler---
Nereden bilebilirdim ki Bender'in(afişteki eldivenli eleman) o atarlı ergen tavırlarının arkasında felsefik, Freudsel psikanalitik yaşanmışlık çıkabileceğini.
---spoiler---

1642.jpg

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Teen Wolf bende başlamayı düşünüyorum izlediklerim hep sezon finali verdi. :)
Çocuk-gençlik dizisi çok saçma ama yine de izliyorum işte bir kere başladım alışkanlık mı desem ne desem bilmem. Oyunculuklar çok kötü ve kurt adam efekti yapmaya çalışmışlar ama olmamış neyse yine de izlemekle bir şey kaybetmezsiniz çocuk dizilerini seviyorsanız.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
The Hunger Games - Açlık Oyunları (2012 yapım İmbd 7.6) : Filmdi bugün 8.69 GB olarak izledim HD görüntü inanılmaz sabırsızlıkla bekliyorum belki 40 yaşlarında olucam TTNET'in kota sınırlamasını kaldırdığını ve piyasadaki tüm film ve videoların 720p çözünürlüğünde olacağı günü :)

Filmin Konusu : Arena ve Turnuva gibi filmlere benzemekte, Bir grup insan bir yere bırakılır ve birbirleriyle dövüşmeleri izlenir. Konu itibariyle basit gibi görünsede dövüşlerin nasıl başladığı, neden dövüşüldüğü gibi detay bilgilerinde anlatılması ayrı bir tat katmış filme sırf bu açıdan izlenebilir.

Olumsuz yönleri ise ; Dövüşenlerin hemen hepsi çocuk yaşta dolayısıyla bitakım silahları iyi kullanmalar biraz görsellik katsada sağlam bir dövüş sahnesi , kovalamaca gibi sahneleri yok . Bu yönden Turnuva filmine oranla aksiyonu düşürmekte.

1990 doğumlu Jennifer Lawrence bu hatuna bayıldım çok saf bir güzelliği var belliki birçok filmde görücez bu filmde bakıcak olursak Hatun dedim ya senaryo gereği dövüşemiyor , dövdüğü adam veya kız yoktu filmde. Film genelinde geniş bir ormanlık arazi var ama dövüşe katılanlarda takip cihazları yok filmin sonuna kadar bunlar birbirini nasıl bulacak sorusu yedirdi bitirdi beni

Sonuç olarak izlenebilir ama 7,6 puan çok fazla . 6 Puan bana göre diğer serilerininde gelceğini hesaba katarsak .

aclik-oyunlari-the-hunger-games_3058324.jpg

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
The Cabin in the Woods (2011) : Tavsiler üzerine izledim sonunda:) Öncelikle evet ilk yarısında sıkıcı olan sonra farklı bir işleyişle beklenmedik bir son yapmışlar. Başroldeki kızı beğenmedim mal gibi bakıyor sanki , Chris Hemsworth bu dizide ne işi var anlamdım çok tanındık bir yüz değil ama Sağlam filmlerde başrol oynadı açıkcası bu filme yakıştıramadım. Sonundaki Tanrı kavramını biraz saçmalamışlar bence olmasada olurmuş. Fazla söze gerek yok tavsiyelere uyalım:)

HELL 2011 :
Konusu itibariyle dünya ortalamasındaki 10 derecelik artış ile akabinde gelen susuzluk , açlık gibi şartlarda hayatta kalmaya çalışan bir grup insanı anlatmaya çalışıyor. Başkada birşey yok zaten film de Oldukça sıkıcı bir film. Tavsiye etmem.
MV5BNTg1NDQxMjA1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQ2NTk3Nw@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg

Man On a Ledge :
Sam Worthington başrolündeki film Basit bir tema üzerine güzelce kurgulanmış gerçi bitişinden birşey anlamadım 1sa 40dk izlememe rağmen sanki 2. bölüme geçicemde devam edicek sandım. Sürükleyeciydi bu aralar film kıtlığında tavsiyedir. Sam Worthington bide saçlarını kazıtsa bu herife uzun saç yakışmıyor

I,ROBOT u izledim bir de http://www.imdb.com/title/tt0343818/
bu teknolojinin içinde insanlığın sonu böyle olur heralde mutlaka izlenmeli..!!

şimdi boşyere psikolojik bunalıma girmiyim ben tepenin gözlerine dayanamadm onu kaldıramam heralde:)

Digi , I RObotu beğendiysen I Am Legend (ben efsaneyim) e de bak. İkiside ayrı PC oyunu olsalardı aynı oyun motorunu kullanmışlar derdim , Robotlarla Yaratıkların haraketleri nerdeyse aynı :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Yüzüklerin efendisinin fanı olarak birkez daha filmleri tamaladım (yanlız normal değil extented editionu 6 saat yerine 12 saat)
herkese tavsiye ederim kitabınıda okudum oyunlarınıda bitirdim bırakın şu harry potter muhabbetini
yakında hobbit çıkcak onuda izlemenizi tavsiye ederim

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
the-dictator1.jpg

Fazla komik bulamadım filmi,idare eder 10 / 6

66A94A71F73B6E53D64483C8E083.jpg

Şahsen beğendim filmi,tavsiye ederim 10 / 7

cabininthewoods.jpg

Film yine bir grup gencin geziye giderken başlarına gelebilecek korkunç olaylar tarzından başlasada ilerleyen dakikalarda film bilim kurgudan çıkıyor. 10 / 7

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
My Own Love Song;

Muhteşem bi film değil. Ama sıkılmadım da. Senaryosu kopuk kopuktu sanki. Madeline Zima için izlenebilir.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ran_6.jpg

Ran (1985)

Dehşet bir film. Daha önce bir kaç kez izleme girişiminde bulunarak filmi açmama rağmen, kapatıp başka bir filme geçtiğime lanet ettim. Sanki dünyanın en iyi yönetmen ve yapımcıları bir ara toplanmışta, bir sanat eseri ortaya çıkarmak için ortak bir çalışma yapmışlar gibi. Sanki günümüzde kullanılan bir çok "atasözü" bu filmden çıkmış, bu filmin anlattığı hikayedeki olaylarda vücut bulmuş gibi.

Gerçekten tam bir sanat eseri. Bu filme puan vermek benim haddime değil.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]

Aldım listeye.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Topramm aramızda ki bağ bizi koparamaz zaten :P

ibrahimakyol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Mezarına Tüküreceğim" filmini seyrettim ve gayet güzel bir film. En azından eski yapımından daha iyi olmuş :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İron Sky 2012 imbd 6,3 : Filmi az önce izledim 1 buçuk saatlik bir film. Açıkcası bir an bitmeyecek sandım çok sıkıcıydı son 10dk hariç güzel bir mesaj verildiği için. Nerden başlıyım hiç bilmiyorum , Filme hangi amaçla bilinmez komedi unsurları katmışlar , zaten son yarım saatte savaş var Amerikaya saldırılıyor insanlar ölüyor vs, sonra amerika Nazilerin yerlerine saldırıyor biri ordan komutanı uyarıyor efendim kadın ve çocuklar var '' Amerika teroristlerle iş birliği yapmaz diyerek basıyor nükleeri bu arada sosyal birkaç mesajlar veriliyor vs. Böyle bir fimle nasıl komik birşeyler sokulmaya çalışılmış anlamadım. Biraz zorlasalardı Kurtuluş Günü gibi bir film çıkartabilirlerdi ortaya çünkü eşsiz bir konusu var , belliki yapımcıda bütçede var Dev Zeplinler ,Uzay gemilerinin savaşma sahnesi bence çok güzeldi. Ama sçmışlar filmin içine hani tek tavsiye edeceğim son yarım saati izleyin geri kalanını izlememekle birşey kaybetmezsiniz . 10/5

MV5BMTM2MDg5MzgxNF5BMl5BanBnXkFtZTcwODUzNjMxOA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mystic River 'dı galiba , fena değildi zamanınız boşa geçmez...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Repo Men indiriyorum .
Liev_Schreiber_in_Repo_Men_Wallpaper_7_1024.jpg

Yakın bir gelecekte yapay organların üretimi ve satışı mümkün hale gelmiştir. Afrika'daki savaştan dönen Remy ve Jake'in organ nakline ihtiyaçları vardır. Gereken organları alan eski askerler, şirkete ödeme yapmakta zorlanırlar. Gereken parayı bulamayınca tek çareyi kaçmakta bulan ikilinin peşine şirketin adamları takılır.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Sevdiğim tarz puanıda fena değil yarın indireyim teşekkürler.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@re13el Repomen fena ya ortaki melez hatuna bitiyorum :)

@re13el Repomen fena ya ortaki melez hatuna bitiyorum :)

Machine Gun Preacher 2011 imbd 6.8
: Gerard Butler başrol olarak oynamakta. Film 2saat sürmekte. Zaman zaman sıkıldım , çünkü ilk 40dk Butler'in geçmişini anlatmışlar bence çokta gerekli değildi. Filmin süresi kısaltılsa daha iyi olabilirdi sanki. Filme iyi veya kötü demek bana düşmez çünkü Sudan'da olan bitene bilerek ve istiyerek kendini adamış bir adamı canlandırmakta Butler. Filmin sonundaki bilgilere görede bu kişi gerçek ve Sudan'da nerde olduğu verilmekte , Amerikada yaptırdığı kilisenin adresi verilmekte kısacası film gerçek bir konudan alınmış. 400.000 kişi öldürülmüş sudan'da ve 40.000 çocuk kaçırılmış.
Sudan halkının durumunu iyi yansıtmış herkesin izlemesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum iyi seyirler.

MV5BNDI0NDMzMDU3N15BMl5BanBnXkFtZTcwMTIzNjQzNg@@._V1._SY317_.jpg

EnSi35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zashhitnik_2012.jpg

Safe 2012 480p RC BRRip XviD AC3 TURG

sinama sesi vardı ama idare ettim :P

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
The Cabin in the Woods
farklı bir senaryo ancak beğenmediğim bir film oldu.:) ani çıkışlarla gerilim seviyesini tutturmaya çalışmışlar.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[h=1]My Name Is Khan (2010) [/h]şimdi adamın Don 1 ve Don 2 serileriini indiriyorum. Okadar çok amerikan filmi izlemişim ki bu filmde Amerikanların övülmeden anlatılmasına çok şaşırdım.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
The Covenant 2006 , İmbd 4,9 : Öncelikle puanını sonuna kadar hakeden bir film hatta çok bile almış. Filmi Şeytanla Anlaşma adıyla çevirmişler , Ama ne şeytan görüyoruz ne anlaşma. 4 arkadaş var veya akraba diyelim süper güçlere sahipler ama bu güç nerden geliyor anlamadım. Kısacası konusundan birşey anlamadım. Görsellik olarak pek birşey bulamıyoruz filmde. Dövüş sahnesi hiç yok adamların ordan oraya uçması ve birbirlerine Street Fighterde ki RYU&KEN gibi aduket fırlatmalarını saymazsak. Zaman kaybı tavsiye etmem.

MV5BNjI1MTM1OTEwMV5BMl5BanBnXkFtZTcwODYzNzUzMQ@@._V1._SY317_.jpg