madmex
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
şu teen wolfu çok duyup, görür oldum. zamundanın tüm sayfalarını sarmış. bir baksam mı acep![]()
Teen wolf güzeldir yanlız 1. sezonda animasyonlar biraz amatörce gelebilir
şu teen wolfu çok duyup, görür oldum. zamundanın tüm sayfalarını sarmış. bir baksam mı acep![]()
Çocuk-gençlik dizisi çok saçma ama yine de izliyorum işte bir kere başladım alışkanlık mı desem ne desem bilmem. Oyunculuklar çok kötü ve kurt adam efekti yapmaya çalışmışlar ama olmamış neyse yine de izlemekle bir şey kaybetmezsiniz çocuk dizilerini seviyorsanız.Teen Wolf bende başlamayı düşünüyorum izlediklerim hep sezon finali verdi.![]()
I,ROBOT u izledim bir de http://www.imdb.com/title/tt0343818/
bu teknolojinin içinde insanlığın sonu böyle olur heralde mutlaka izlenmeli..!!
şimdi boşyere psikolojik bunalıma girmiyim ben tepenin gözlerine dayanamadm onu kaldıramam heralde![]()
Yakın bir gelecekte yapay organların üretimi ve satışı mümkün hale gelmiştir. Afrika'daki savaştan dönen Remy ve Jake'in organ nakline ihtiyaçları vardır. Gereken organları alan eski askerler, şirkete ödeme yapmakta zorlanırlar. Gereken parayı bulamayınca tek çareyi kaçmakta bulan ikilinin peşine şirketin adamları takılır.
Battleship
Görsellik için izlenebilir.
samanyolu tv de "kasirga"![]()
Görsellik olarak gerçekten beğendim ama konu falan çok boş geldi bana.Bak şimdi tam izleyecektim hevesim kaçtı![]()