- Reaksiyon puanı
- 242
Onu hatırlayamadım varmı öyle biri.Vitrinde ki mankeni saymıyorum bile![]()

Onu hatırlayamadım varmı öyle biri.Vitrinde ki mankeni saymıyorum bile![]()
şowalye ne alemdeYok ben uydurdum![]()
şowalye ne alemde![]()
Onu hiç hatırlatma angelina jolia devri bitmiştir bu saatten sonraİzleyeli baya oldu,O kasaya giren hatunda aklım kalmıştı![]()
Onu hiç hatırlatma angelina jolia devri bitmiştir bu saatten sonra![]()
Kasayada kendini kilitle seni elmas niyetine götürsünKeşke kasam olsada bu hatun girse![]()
Kasayada kendini kilitle seni elmas niyetine götürsün![]()
![]()
O zaman şöyle diyelimMegan FOX ve İvi hikaye yav,şu yukarıda ki hatuna bi bak bi bak off : (
![]()
Sağlam oyuncu sağlam kurgu sınırlı mekana rağmen hep merak uyandıran bir seyri var izlerken zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyeceğiniz bir film şiddetle tavsiye edilir 8/10 WebNick boş zamanın olduğunda sende bakmalısın ilgini çekebilir![]()
Makinist
her izleyen böyle bir yorum yaptığı için bu akşam bende izlemeyi düşünüyorum.720p olarak zamunda da bulamadım biraz yavaş iniyo![]()
The Cabin in the Woods (2011)
Türünün başka bir örneğine rastlamadım diyebilirim. Bir orman evinde geçen tipik amerikan gençlik korku filmi nasıl imdb'den bu kadar puan almış diyerek, sevmediğim bir türü izlemeye sırf beni hiç yanıltmayan imdb puanından dolayı zor kendimi ikna ettim ama, film umduğumdan bam başka bir şey çıkarak beni fazlasıyla şaşırttı. Dediğim gibi film türünün nadir örneği ve başka ne söylersem spoiler'a girer. Kesinlikle izlemelisiniz. 7.8/10
her izleyen böyle bir yorum yaptığı için bu akşam bende izlemeyi düşünüyorum.720p olarak zamunda da bulamadım biraz yavaş iniyo![]()
bende oradan indirdim.türkçe alt yazı ile izliycektim şimdi karışcak ikisi, bazı animelerde de oluyodu sinir edecek anlaşılan beni. :yes:ben de kat.ph den indirmiştim 720p. ama korece altyazı gömülüydü![]()
filmler bahane diziler şahane,uzun zamandır film izlemıyorum ama izlediğim teen wolf ve breaking bad süper diziler,ve sonrasında gamo of thrones,person of interest,spartacus,süper diziler![]()
şu teen wolfu çok duyup, görür oldum. zamundanın tüm sayfalarını sarmış. bir baksam mı acep![]()
New York`ta Beş Minare![]()
Komedi mi ?![]()
tavsiyemdir valla bana göre güzeldi,tek kötü yanı ergen bölümleri çok,saçmalıklar fazla,spoiler yapmak istemem ama 16 yaşındaymışlar göre ama yapmadıkları kalmıyor afedersiniz ama,şu teen wolfu çok duyup, görür oldum. zamundanın tüm sayfalarını sarmış. bir baksam mı acep![]()