Soru En son hangi filmi izlediniz?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Onu hiç hatırlatma angelina jolia devri bitmiştir bu saatten sonra :D:D

Keşke kasam olsada bu hatun girse :P

Man-on-a-Ledge-7-900x600.jpg

Man-on-a-Ledge-6-900x597.jpg

1881

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
The Dark Knight Rises. Süresi oldukça uzun geldiğinden sıkıldım filmden.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
1.jpg

Always (2011)

Konusu her ne kadar sıradan ve bilindik olsa da, Korelilere Allah'ın doğuştan bahşettiği çocuksu ve masumane oyunculuk yeteneği her halükarda izlenilir kılıyor.

Aslında izlemeye başlamadan önce, uzun süre esiri olduğum Kore Drama furyasından yeni yeni kurtardığım ruh halimin tekrar eskisi gibi olmasından çok korkmuştum. Korktuğumu başıma getirmediği için ayrıca sevdim. :) 7/10

Gangster_Lover.jpg

Gangster Lover (2010)

Geceyi Kore filmlerinden açmışken, daha önce izlediğim bu şaheser komediyi dayanamayıp tekrar izledim. Kesinlikle tavsiye ederim :) 7.8/10

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
fsXFd.jpg

Sağlam oyuncu sağlam kurgu sınırlı mekana rağmen hep merak uyandıran bir seyri var izlerken zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyeceğiniz bir film şiddetle tavsiye edilir 8/10 WebNick boş zamanın olduğunda sende bakmalısın ilgini çekebilir:)

Tamam tavsiyen için teşekkürler. Şu sıralar leyla mecnuna sardım bir ara bakarım :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
MV5BMTQzNTI0Mjg4MV5BMl5BanBnXkFtZTYwMjM4Njk5._V1._SY317_CR1,0,214,317_.jpg

national security
eğlenceli zaman geçirmelik güzel bir film.
-Martin Lawrence
-ölmek üzereyim,beyaz ışık görüyorum
-lanet olsun dostum ışık bile beyaz :D
bu replik yüzünden izledim ve en çok yine orada güldüm.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
OYV2Y.jpg

The Cabin in the Woods (2011)

Türünün başka bir örneğine rastlamadım diyebilirim. Bir orman evinde geçen tipik amerikan gençlik korku filmi nasıl imdb'den bu kadar puan almış diyerek, sevmediğim bir türü izlemeye sırf beni hiç yanıltmayan imdb puanından dolayı zor kendimi ikna ettim ama, film umduğumdan bam başka bir şey çıkarak beni fazlasıyla şaşırttı. Dediğim gibi film türünün nadir örneği ve başka ne söylersem spoiler'a girer. Kesinlikle izlemelisiniz. 7.8/10

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
OYV2Y.jpg

The Cabin in the Woods (2011)

Türünün başka bir örneğine rastlamadım diyebilirim. Bir orman evinde geçen tipik amerikan gençlik korku filmi nasıl imdb'den bu kadar puan almış diyerek, sevmediğim bir türü izlemeye sırf beni hiç yanıltmayan imdb puanından dolayı zor kendimi ikna ettim ama, film umduğumdan bam başka bir şey çıkarak beni fazlasıyla şaşırttı. Dediğim gibi film türünün nadir örneği ve başka ne söylersem spoiler'a girer. Kesinlikle izlemelisiniz. 7.8/10
her izleyen böyle bir yorum yaptığı için bu akşam bende izlemeyi düşünüyorum.720p olarak zamunda da bulamadım biraz yavaş iniyo :)

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
filmler bahane diziler şahane,uzun zamandır film izlemıyorum ama izlediğim teen wolf ve breaking bad süper diziler,ve sonrasında gamo of thrones,person of interest,spartacus,süper diziler :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
filmler bahane diziler şahane,uzun zamandır film izlemıyorum ama izlediğim teen wolf ve breaking bad süper diziler,ve sonrasında gamo of thrones,person of interest,spartacus,süper diziler :)

şu teen wolfu çok duyup, görür oldum. zamundanın tüm sayfalarını sarmış. bir baksam mı acep :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Teen Wolf bende başlamayı düşünüyorum izlediklerim hep sezon finali verdi. :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Yok ya ne gülmesi alakası yok gülücükten dolayı diyorsunuz sanırsam :)

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şu teen wolfu çok duyup, görür oldum. zamundanın tüm sayfalarını sarmış. bir baksam mı acep :)
tavsiyemdir valla bana göre güzeldi,tek kötü yanı ergen bölümleri çok,saçmalıklar fazla,spoiler yapmak istemem ama 16 yaşındaymışlar göre ama yapmadıkları kalmıyor afedersiniz ama, :)