Soru En son hangi filmi izlediniz?

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
di-E6XA.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0978764/

Afişe aldanıp izledim tam bir fiyasko hayatımda izlediğim en saçma film diyebilirim. 10/3 oda efektler için :)

zarkon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Suckerpunch'ı iki defa izlemeye kalktım, ikisinde de uyuya kalmışım yahuuu. Bence 2. en kötü oyun uyarlaması.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şu ana kadar hala verilmedi bu film.
Demekki ortak bir görüş oluşmuş demektir.
Fatih Aksoy un para düşkünü olup olmadığını bilmemde bu işler para için yapılır.
Ayrıca bu film İstanbul un Fethini işleyen en iyi film.Ve belkide ilk.
Bizler için Önemli bir Fethi anlatan bir film elbette bizliktir.

dvd si çıkmadı ki internete düşsün.:huh:

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Bu Son Olsun 2012

BSNOLSN0SGNLIVE.png

.. Film Bilgisi ..

IMDB : http://www.imdb.com/title/tt2145623/
Tür : Komedi, Politik
Yönetmen : Orçun Benli
Senaryo : Orçun Benli, Şükrü Üçpınar
Yapımcı : Orçun Benli, Şükrü Üçpınar
Görüntü Yönetmeni : Vedat Özdemir
Müzik : Cahit Berkay
Yapım : 2012 - Türkiye

Oyuncular;

Hazal Kaya, Ufuk Bayraktar, Volga Sorgu, Mustafa Uzunyılmaz, Tuğrul Tülek, Ferit Kaya, Kerem Corogil, Eray Özbal, Serdar Orçin

.. Filmin Konusu ..

Yaşar, Apo, Kovboy Ali, Cevat ve Ertuğrul kendilerine Balat semtini mesken tutmuş beş evsizdir. Hayattaki tek gayeleri, karınlarını doyurmak ve en büyük tutkuları olan şaraptan bir gün bile olsun ayrı kalmamaktır. Günübirlik yaşayan bu beş kişi, gayelerine ulaşabilmek için zamanın fırtınalı politik atmosferinden dahi faydalanmasını bilir.Sokaklarda yaşayan bu beş evsiz 12 Eylül 1980 sabahı geldiğinde sokağa çıkma yasağı ile karşı karşıya kalırlar. Ancak onların gidebilecekleri tek evleri vardır; o da yine sokaklardır.

Yaşanan bir dizi yanlışlıklar komedisi sonucu kendilerini siyasi mahkûmlarla birlikte aynı cezaevinde bulurlar.Cezaevi yönetimi arasında ise bir güç savaşı mevcuttur. Uzun yıllardır cezaevini dilediği gibi yöneten Cezaevi Müdürü Hızır, 12 Eylül askeri müdahalesi ile cezaevine atanan Yüzbaşı Kenan’ın üstü olmasından memnun değildir. Bu esnada diğer cezaevi personeli de yaşanan yeni durum içinde kendilerine iyi bir yer edinme peşindedir.

Bu keşmekeş Yaşar ve arkadaşları için iyi bir fırsattır ve bu fırsatı değerlendirip kendilerine rahata erdirmeyi bilirler. Ancak zamanla içeride yaşananlara gönlü elvermeyen Yaşar, dışarıdan da tanıdığı mahkûmları kurtarmak ve duvarların birbirlerinden ayırdığı Sinan ile Lale çiftini tekrardan kavuşturmak için bir plan yapar. Bu film, 12 Eylül darbesini komedi unsurları kullanarak eleştirmekte ve mahkum etmektedir.

Film kendine baktırıyor. Ama yönetmen ülkücelerle solcular arasında bence ayrımcılık yapmış. Solcular akıllı , ülkücüler daha saf insanlar gibi. Genel anlamda sürükleyici bir film. Son bölümlere doğru hemşire, kadın. Sinan ve diğer adamın paralel diyalogları hiç bitmeyecek sandım..10/6

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
dvd si çıkmadı ki internete düşsün.:huh:
Dvd sinin çıkmasına gerek yokki.:wink:
Başka yollarıda mevcut bu işlerin.:mrgreen:
Mesela Son çıkan filmlerden 'Sen Kimsin' filmi hala sinemalarda oynuyor,Dvd side çıkmadı ama Torrentte var şu anda.:yes:

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dvd sinin çıkmasına gerek yokki.:wink:
Başka yollarıda mevcut bu işlerin.:mrgreen:
Mesela Son çıkan filmlerden 'Sen Kimsin' filmi hala sinemalarda oynuyor,Dvd side çıkmadı ama Torrentte var şu anda.:yes:

Kim demiş Sen Kimsin? in DVD si çıkmadı diye
http://www.kitapturk.com/turk-sinemasi/sen-kimsin-dvd-87537k.html
http://www.mephisto.com.tr/detay.php?products_id=210705
http://www.seyhanmuzik.com/urun-detay.php?urun_id=28487
http://www.idefix.com/Video/tanim.asp?sid=LGMAZ5Z0DK8KK8IC2U57&searchstring=sen kimsin

19 tl ye yukarıdaki adreslerden satın alabilirsin.

Neyse tekrar söylüyorum DVD si çıkmadı ki internete düşssün.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ne zaman çıkmış Dvd si.
Ben bu filmi 3 hafta önce izledimde.
Hemde Torrent den.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ne zaman çıkmış Dvd si.
Ben bu filmi 3 hafta önce izledimde.
Hemde Torrent den.
Herhalde filmde %10 indirime gittiklerine göre dün çıkmadı.
Ha bir de bazı filmlerin tanıtım DVD leri hazırlanıyor. Bunlar film eleştirmenlerine , yurt dışındaki bazı firmalara tanıtım amacıyla erkenden dağıtılıyor. Ozaman filim raflarda yerini almadan daha önce internete düşebiliyor. Özellikle yurt dışı sızmalarda gömülü ingilizce altyazıyla düşüyor.
Şimdilik Fetih 1453 için piyasada böyle dolaşan bir kaynak yok. Kaynak olduğu zaman 1 gece de tüm internete yayılır zaten. öyle 1 -2 site ferdi olarak biz bu filmi bulundurmayacağız diyebilir ama binlerce site demeyecektir. Sonuçda devasa bir farkla hasılat rekoru kırmış bir film. Siteler böyle bir fırsatı asla tepmezler.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Herhalde filmde %10 indirime gittiklerine göre dün çıkmadı.
Ha bir de bazı filmlerin tanıtım DVD leri hazırlanıyor. Bunlar film eleştirmenlerine , yurt dışındaki bazı firmalara tanıtım amacıyla erkenden dağıtılıyor. Ozaman filim raflarda yerini almadan daha önce internete düşebiliyor. Özellikle yurt dışı sızmalarda gömülü ingilizce altyazıyla düşüyor.
Şimdilik Fetih 1453 için piyasada böyle dolaşan bir kaynak yok. Kaynak olduğu zaman 1 gece de tüm internete yayılır zaten. öyle 1 -2 site ferdi olarak biz bu filmi bulundurmayacağız diyebilir ama binlerce site demeyecektir. Sonuçda devasa bir farkla hasılat rekoru kırmış bir film. Siteler böyle bir fırsatı asla tepmezler.
Haklısın.
Sen Kimsin filmi Fetih ten bayağı sonra vizyona girdi.
Ve bu film hala torrentde yada başka yerde yok.
Tabii bütçe olarak ikisini kıyaslamakda yanlış.
Ama ben yinede bu filmi korsan vermeme kararına çoğunluğun uyacağı kanaatindeyim.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Haklısın.
Sen Kimsin filmi Fetih ten bayağı sonra vizyona girdi.
Ve bu film hala torrentde yada başka yerde yok.
Tabii bütçe olarak ikisini kıyaslamakda yanlış.
Ama ben yinede bu filmi korsan vermeme kararına çoğunluğun uyacağı kanaatindeyim.
Türkler dediğin gibi uysa bile yabancılar uymaz. Mesela Zamunda bulgar sitesi ama içinde türk filmleri de var. Birde işin içinde sitelerin hit alma olayı var. Beğenilir beğenilmez ama Fetih 1453 yılın filmi o yüzden hiç şansı yok.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Türkler dediğin gibi uysa bile yabancılar uymaz. Mesela Zamunda bulgar sitesi ama içinde türk filmleri de var. Birde işin içinde sitelerin hit alma olayı var. Beğenilir beğenilmez ama Fetih 1453 yılın filmi o yüzden hiç şansı yok.
Bekleyip göreceğiz.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
20124234.jpg

İki saatimi boşa harcamak istiyorum derseniz gidin.Boş bi film,efektler iyi olsa da en fazla 5 alır benden

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=109433]Gold Eagle[/MENTION]

O kadar kötü yani ?

Gitmeyi planlıyordum : )

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
@Gold Eagle

O kadar kötü yani ?

Gitmeyi planlıyordum : )

Hocam şimdi biz arkadaşlarla gittik.Siyah Giyenlere gidecektik de sonradan buna geçtik işte.
Ya başlarda güzel başlıyo.Efektler filan iyi diyebilirm.
Sonradan sıkıyor ama.Bana pek sağlam senaryo üzerine oturtulmuş gibi de gelmedi.Son sahnede Alien'lara bağlamaya çalıştılar ama yine kurtarmadı.
Yok virüs bulaşan adamla kadın şey oluyo kadın kafadan bacaklı bişe doğuruyo :P Sonra kadın bunu doğurma dönemindeyken(yavru 10 saatte doğuma hazır olup sezeryana sürülüyo,kadın da ordan oraya koşuyo işte) gözümü kapadım yani saçma geldiğinden
Neyse işte bundandır,gidersen siyah giyen adamlara git.O da çok iyi gelmemişti bana ama en azından biraz daha gülümsetir seni.

Film de beğenemiyorum herhalde ben :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hocam şimdi biz arkadaşlarla gittik.Siyah Giyenlere gidecektik de sonradan buna geçtik işte.
Sonradan sıkıyor ama.Bana pek sağlam senaryo üzerine oturtulmuş gibi de gelmedi.Son sahnede Alien'lara bağlamaya çalıştılar ama yine kurtarmadı.
Yok virüs bulaşan adamla kadın şey oluyo kadın kafadan bacaklı bişe doğuruyo :P Sonra kadın bunu doğurma dönemindeyken(yavru 10 saatte doğuma hazır olup sezeryana sürülüyo,kadın da ordan oraya koşuyo işte) gözümü kapadım yani saçma geldiğinden
Neyse işte bundandır,gidersen siyah giyen adamlara git.O da çok iyi gelmemişti bana ama en azından biraz daha gülümsetir seni.

Prometheus filmini bilim kurgu sevenler her türlü izler :DMesela ben :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91

Sonuçta bilimkurgu yav,olur saçmalıklar
Mantık aramamak lazım bu tarz filmlerde.
Ben şahsen hayranlıkla izlerim bu tarz filmleri.

Bakalım gidecek olursam yazı tura atarım Siyah Giyen Adamlar ve Prometheus arasında :P

Siyah giden adamların 1 ve 2'ncisi çok güzel zaten,3'ncü filminde aradığımı bulacağıma eminim : )

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
20124234.jpg

sinemadan az önce geldim. Filmin ilk yarısı 7.5, ikinci yarısı ise 6.5 eder. genel itibari ile de en fazla 7 derim. Ama Charlize theron 10 üzerinde rahat 20 alır
K51LB.gif

Pmt0B.jpg

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
YENİLMEZLER - AVENGERS imbd 8.6 : evet uzun zamandır sinemada gitmek istediğim ama bi türlü kısmet olmayan filmin(malum finaller) , en sonunda yine kısmet olamayarak Torrentini izledim.
İyi olarak gözükme hoş çarpan birkaç şeyden bahsediyim, Amerikan propogandası pek fazla yoktu, en son savaşta ordu müdahele etmedi etmesini istemedim değil.
Cobie Smulders'i çok beğendim duruşu vs çok güzeldi eminim farklı fimlerde görücez bundan sonra kendisini.
Hulk Harkiyaydı , Edwart Norton'u pek beğenmemiştim, o adam bu tarz filmlere göre değil.

Kötü yanları ise , Marvel'in tüm filmlerinde hemen hemen var aslında, 1 Ceset yok , 2 Kan yok , 3 Savaş çok çabuk başlıyor ve bitiyor , keşke 2-3 seriye taşısalardı.
Jeremy Renner pek oturmamış bence role
Kötü adam hiçkötü değil ilk fragmanlarını izlediğimde bu ne yaw dedim başka adammı yokmuş piyasada.
Yeşil Cin'i çağırsalarmış neyse.
Düşmanlar odun gibi ,2000 li yıllardaki mumya filminde bile muharebe görüyorduk gögüs gögüse.

Genel olarak evet güzeldi buda 4filmin birleşimi olan başrol oyuncuları olarak kimi getirsen tutar, ortada bütçede var , görsel efekler muazzam , Bu grup herkesin görmek isteyeceği bir grup yani filmin izlenmemesi için hiçbir sebep yok. 2saatimin boşada gittiğini düşünmüyorum oldukça akıcıydı ama bana kalırsa 8.6 yı haketmeyen bir film. Ama kesinlikle kötü değil sadece daha iyi olabilirdi.
iyi seyirler
yenilmezler-1335531743.jpg

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
safe2012.jpg

beklediğim kadar iyi değildi, ancak jason ın son rol aldığı filmler içinde en iyisi diyebilirim.
[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] Ghajini ne oldu :) ses seda yok senden..

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
safe2012.jpg

beklediğim kadar iyi değildi, ancak jason ın son rol aldığı filmler içinde en iyisi diyebilirim.
@Alnair Alsad Ghajini ne oldu :) ses seda yok senden..

Daha izleyemedim, sene sonu işi gücü sebebiyle. Aslında izleyeceğimi bile unutmuştum, hatırlatma için teşekkürler. :)
İnşallah sen beni bir kez daha etiketlemeden ben yorumumu buraya yazmış olurum. :wink:

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
259758.jpg

kaçıncı kez izledim bilmiyorum ama film bittikten sonra ki bölümü dün ilk kez gördüm :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İki saatimi boşa harcamak istiyorum derseniz gidin.Boş bi film,efektler iyi olsa da en fazla 5 alır benden

bende bu filme gitmeyi düşünüyordum. İnternette genel kanı filmin vasat olduğu yönünde olunca net semalarına düşmesini bekleyeceğim. :)

Sonuçta bilimkurgu yav,olur saçmalıklar
Mantık aramamak lazım bu tarz filmlerde.
Ben şahsen hayranlıkla izlerim bu tarz filmleri.

Bakalım gidecek olursam yazı tura atarım Siyah Giyen Adamlar ve Prometheus arasında :P

Siyah giden adamların 1 ve 2'ncisi çok güzel zaten,3'ncü filminde aradığımı bulacağıma eminim : )

Siyah giyen adamların türkçe dublaj, kaliteli sinema çekimi (nasıl oluyorsa artık :D ) net semalarında var. A8 V7 diyebilirim. İstersen bir göz at [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]