topalsolucan
Rektör
bende bu filme gitmeyi düşünüyordum. İnternette genel kanı filmin vasat olduğu yönünde olunca net semalarına düşmesini bekleyeceğim.![]()
mantıklı karar. 18 lira sinema, 2 lira kola, tahmini zarar 15 lira

bende bu filme gitmeyi düşünüyordum. İnternette genel kanı filmin vasat olduğu yönünde olunca net semalarına düşmesini bekleyeceğim.![]()
mantıklı karar. 18 lira sinema, 2 lira kola, tahmini zarar 15 lira![]()
Marvell filmleri birbirine bağlanıp en son Yenilmezler filminde birleşiyor zaten .Bağlanmadan önceki filmlerde küçük ipuçları var zaten.Thor harika bir marvel filmi kesinlikle tavsiye ederim(izlemeyenler için)
bu admain hayvan ciftligi filmi bi saheser bence. sembolik bir dille insanlari ve politikayi bir cocugun bile anlayabilecegi bir dille yapmislar cizgi filmiGeorge Orwel'in 1984 adlı filmini bir bulamadım Türkçe altyazılı olarak.
Kitabını okudum onunda. Sırada 1984 kitap özetini okuyayımbu admain hayvan ciftligi filmi bi saheser bence. sembolik bir dille insanlari ve politikayi bir cocugun bile anlayabilecegi bir dille yapmislar cizgi filmi![]()
gerci tam anlamiyosun ama cocukken bile bazi konularda jeton dusuyo![]()
yada az bucuk oyle.
cok anlamli bi film.
bir newi korku cizgi film gibi biseyinsanlari bazi seyleri degisik acilardan bakma firsati taniyo.
misal domuz olarak mi yasamak mantikli essek gibi kole olarak diye insana dusunmeye itiuo![]()
Edit : Sen 3'ncü filminden bahsediyorsun,alındı anlaşıldı.Tamam.![]()
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] de bunu yapıyorsa ben artık susuyorum
dışarı çıkmam gerekti acilen yazarım sonra diye ekledim filmi daha yeni geldim.
sıyah gıyen adamları ızledım ıdare ederEn son PARİSTE GECE YARISI bunu izledim..
Yarın SİYAH GİYEN ADAMLAR'ı izlemeyi düşünüyorum daha önceden izleyip yorumu olan varmı
sıyah gıyen adamları ızledım ıdare eder
3.serisini izlicem izledinmi sen?