raziyecimri
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Güzel dil Türkçe bize
Başka dil gece bize
...
...
Başka dil gece bize
...
...
Ne zaman?![]()
Şu ana kadar hala verilmedi bu film.
Demekki ortak bir görüş oluşmuş demektir.
Fatih Aksoy un para düşkünü olup olmadığını bilmemde bu işler para için yapılır.
Ayrıca bu film İstanbul un Fethini işleyen en iyi film.Ve belkide ilk.
Bizler için Önemli bir Fethi anlatan bir film elbette bizliktir.
Bu Son Olsun 2012
![]()
.. Film Bilgisi ..
IMDB : http://www.imdb.com/title/tt2145623/
Tür : Komedi, Politik
Yönetmen : Orçun Benli
Senaryo : Orçun Benli, Şükrü Üçpınar
Yapımcı : Orçun Benli, Şükrü Üçpınar
Görüntü Yönetmeni : Vedat Özdemir
Müzik : Cahit Berkay
Yapım : 2012 - Türkiye
Oyuncular;
Hazal Kaya, Ufuk Bayraktar, Volga Sorgu, Mustafa Uzunyılmaz, Tuğrul Tülek, Ferit Kaya, Kerem Corogil, Eray Özbal, Serdar Orçin
.. Filmin Konusu ..
Yaşar, Apo, Kovboy Ali, Cevat ve Ertuğrul kendilerine Balat semtini mesken tutmuş beş evsizdir. Hayattaki tek gayeleri, karınlarını doyurmak ve en büyük tutkuları olan şaraptan bir gün bile olsun ayrı kalmamaktır. Günübirlik yaşayan bu beş kişi, gayelerine ulaşabilmek için zamanın fırtınalı politik atmosferinden dahi faydalanmasını bilir.Sokaklarda yaşayan bu beş evsiz 12 Eylül 1980 sabahı geldiğinde sokağa çıkma yasağı ile karşı karşıya kalırlar. Ancak onların gidebilecekleri tek evleri vardır; o da yine sokaklardır.
Yaşanan bir dizi yanlışlıklar komedisi sonucu kendilerini siyasi mahkûmlarla birlikte aynı cezaevinde bulurlar.Cezaevi yönetimi arasında ise bir güç savaşı mevcuttur. Uzun yıllardır cezaevini dilediği gibi yöneten Cezaevi Müdürü Hızır, 12 Eylül askeri müdahalesi ile cezaevine atanan Yüzbaşı Kenanın üstü olmasından memnun değildir. Bu esnada diğer cezaevi personeli de yaşanan yeni durum içinde kendilerine iyi bir yer edinme peşindedir.
Bu keşmekeş Yaşar ve arkadaşları için iyi bir fırsattır ve bu fırsatı değerlendirip kendilerine rahata erdirmeyi bilirler. Ancak zamanla içeride yaşananlara gönlü elvermeyen Yaşar, dışarıdan da tanıdığı mahkûmları kurtarmak ve duvarların birbirlerinden ayırdığı Sinan ile Lale çiftini tekrardan kavuşturmak için bir plan yapar. Bu film, 12 Eylül darbesini komedi unsurları kullanarak eleştirmekte ve mahkum etmektedir.
Dvd sinin çıkmasına gerek yokki.dvd si çıkmadı ki internete düşsün.:huh:
Dvd sinin çıkmasına gerek yokki.
Başka yollarıda mevcut bu işlerin.:mrgreen:
Mesela Son çıkan filmlerden 'Sen Kimsin' filmi hala sinemalarda oynuyor,Dvd side çıkmadı ama Torrentte var şu anda.:yes:
Ne zaman çıkmış Dvd si.Kim demiş Sen Kimsin? in DVD si çıkmadı diye
http://www.kitapturk.com/turk-sinemasi/sen-kimsin-dvd-87537k.html
http://www.mephisto.com.tr/detay.php?products_id=210705
http://www.seyhanmuzik.com/urun-detay.php?urun_id=28487
http://www.idefix.com/Video/tanim.asp?sid=LGMAZ5Z0DK8KK8IC2U57&searchstring=sen kimsin
19 tl ye yukarıdaki adreslerden satın alabilirsin.
Neyse tekrar söylüyorum DVD si çıkmadı ki internete düşssün.
Az bekleyin Show Tv'de yayınlanacak![]()
Herhalde filmde %10 indirime gittiklerine göre dün çıkmadı.Ne zaman çıkmış Dvd si.
Ben bu filmi 3 hafta önce izledimde.
Hemde Torrent den.
Haklısın.Herhalde filmde %10 indirime gittiklerine göre dün çıkmadı.
Ha bir de bazı filmlerin tanıtım DVD leri hazırlanıyor. Bunlar film eleştirmenlerine , yurt dışındaki bazı firmalara tanıtım amacıyla erkenden dağıtılıyor. Ozaman filim raflarda yerini almadan daha önce internete düşebiliyor. Özellikle yurt dışı sızmalarda gömülü ingilizce altyazıyla düşüyor.
Şimdilik Fetih 1453 için piyasada böyle dolaşan bir kaynak yok. Kaynak olduğu zaman 1 gece de tüm internete yayılır zaten. öyle 1 -2 site ferdi olarak biz bu filmi bulundurmayacağız diyebilir ama binlerce site demeyecektir. Sonuçda devasa bir farkla hasılat rekoru kırmış bir film. Siteler böyle bir fırsatı asla tepmezler.
Türkler dediğin gibi uysa bile yabancılar uymaz. Mesela Zamunda bulgar sitesi ama içinde türk filmleri de var. Birde işin içinde sitelerin hit alma olayı var. Beğenilir beğenilmez ama Fetih 1453 yılın filmi o yüzden hiç şansı yok.Haklısın.
Sen Kimsin filmi Fetih ten bayağı sonra vizyona girdi.
Ve bu film hala torrentde yada başka yerde yok.
Tabii bütçe olarak ikisini kıyaslamakda yanlış.
Ama ben yinede bu filmi korsan vermeme kararına çoğunluğun uyacağı kanaatindeyim.
Bekleyip göreceğiz.Türkler dediğin gibi uysa bile yabancılar uymaz. Mesela Zamunda bulgar sitesi ama içinde türk filmleri de var. Birde işin içinde sitelerin hit alma olayı var. Beğenilir beğenilmez ama Fetih 1453 yılın filmi o yüzden hiç şansı yok.
Prometheus filmini bilim kurgu sevenler her türlü izlerHocam şimdi biz arkadaşlarla gittik.Siyah Giyenlere gidecektik de sonradan buna geçtik işte.
Ya başlarda güzel başlıyo.Efektler filan iyi diyebilirm.
Sonradan sıkıyor ama.Bana pek sağlam senaryo üzerine oturtulmuş gibi de gelmedi.Son sahnede Alien'lara bağlamaya çalıştılar ama yine kurtarmadı.
Yok virüs bulaşan adamla kadın şey oluyo kadın kafadan bacaklı bişe doğuruyoSonra kadın bunu doğurma dönemindeyken(yavru 10 saatte doğuma hazır olup sezeryana sürülüyo,kadın da ordan oraya koşuyo işte) gözümü kapadım yani saçma geldiğinden
Neyse işte bundandır,gidersen siyah giyen adamlara git.O da çok iyi gelmemişti bana ama en azından biraz daha gülümsetir seni.
Film de beğenemiyorum herhalde ben![]()
Hocam şimdi biz arkadaşlarla gittik.Siyah Giyenlere gidecektik de sonradan buna geçtik işte.
Ya başlarda güzel başlıyo.Efektler filan iyi diyebilirm.
Sonradan sıkıyor ama.Bana pek sağlam senaryo üzerine oturtulmuş gibi de gelmedi.Son sahnede Alien'lara bağlamaya çalıştılar ama yine kurtarmadı.
Yok virüs bulaşan adamla kadın şey oluyo kadın kafadan bacaklı bişe doğuruyoSonra kadın bunu doğurma dönemindeyken(yavru 10 saatte doğuma hazır olup sezeryana sürülüyo,kadın da ordan oraya koşuyo işte) gözümü kapadım yani saçma geldiğinden
Neyse işte bundandır,gidersen siyah giyen adamlara git.O da çok iyi gelmemişti bana ama en azından biraz daha gülümsetir seni.
Film de beğenemiyorum herhalde ben![]()
![]()
beklediğim kadar iyi değildi, ancak jason ın son rol aldığı filmler içinde en iyisi diyebilirim.
@Alnair Alsad Ghajini ne olduses seda yok senden..
İki saatimi boşa harcamak istiyorum derseniz gidin.Boş bi film,efektler iyi olsa da en fazla 5 alır benden
Sonuçta bilimkurgu yav,olur saçmalıklar
Mantık aramamak lazım bu tarz filmlerde.
Ben şahsen hayranlıkla izlerim bu tarz filmleri.
Bakalım gidecek olursam yazı tura atarım Siyah Giyen Adamlar ve Prometheus arasında
Siyah giden adamların 1 ve 2'ncisi çok güzel zaten,3'ncü filminde aradığımı bulacağıma eminim : )